FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2017, 14:53

4-5 milja noćas. Sumnjam da će više.
Ma Slavko i Čala su u 5 deka, pristup utakmici im je isti. Da imaju muda, drugačije bi se i sezona i Evropa završili. Ništa AIK u dvomeču nije pokazao da je bolji. Da je Slavko smio napast, mogle su kone i proći. Kao i mi s Čalom, da je gurnuo još nekog naprijed u 80. minuti a ne izmjena bek za beka, mi smo mogli možda nešta i uradit. Bilo i prošlo, pišaj ga sad.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 jul 2017, 14:56

Ma zato je Đeno zakon. Napada Menhengladbah hladno na Hasetu, ko da su Vitez. Samo da se uozbilji Đeno i počne raditi na sebi. Odličan bi bio trener.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 14:59

dundee je napisao/la:eo pratim vec od ispadanja zarije sta se desava na ovoj temi, muka mi je bilo sta i pisati, toliko sranja i negativne energije da je tema otisla u ****...
ako smo vec 1000 sezona mijenjali trenera i svake godine bilo isto...cala kao nas covjek i koji je jedini htio preuzet ekipu u **** prosle sezone je zasluzio da dobije tu sansu, ne kazem da nije zastario i sve to ostalo stoji, nedostaci trenerskih kvaliteta, al realno osim kodre mi nikad nismo imali skolovanog covjeka da je imao ciste namjere sa nama i da je znao sa igracima, a i opet ovi igraci koji nose dres sarajeva su goli **** svaka njemu cast pa je i izvuko evropu sa kurcima od bekica, crnkica, soping kraljica, invalida iz slasticarne, rustemom a Bgm i saricem koji se ovdje opet najmanje pljuje a po meni je ubjedljivo jedan od najgorih u ovom timu. jedino sto cali zamjeram je vracanje crnkica i forsiranje hebibovica al et valjda on misli da nema nista kvalitetnije u timu...kad je dosao bio je cilj evropa svi smo rekli da bismo bili zadovoljni evropom, dobili smo evropu i trebamo biti zadovoljni...sljedeca sezona je receno da se ide po trofej..sljedece sezone palite sta hocete i palit cu i ja sa vama ako ga ne bude.
dalje najveca calina greska prosle polusezone je forsiranje igre preko duljevica koji sebi umislja da je ronaldo, ne bil se on slucajno predomislio oko ugovora i ne bismo li ga mi slucajno mogli prodati, tvrdim da se crnkicu dala sloboda u igri koju je imao ex kapiten da nedostatak duljevica ne bi ni osjetili, al opet crnkic je **** od osobe sa pilecim mozgom i njega nikad nije trebalo ni vracat, nit mu treba dati raskid ugovora neg ga ostavit da pusi **** na zapadu ako hoce do kraja ugovora.
opet ne razumijem ove sto su poceli ici u krajnost sa negativnoscu i tjeranjem tana i pricom eto kako aman nista ne funckionise, pa et nadju kao problem i sto se liku ne vidi frizura na zvanicnoj il sto nisu stavljeni brojevi na zvanicnu istog trena kad je neko bacio potpis na papir i et kao nemamo para a dijelimo najvece plate igracima u drzavi, imamo nike dresove koje igraci mogu zamijeniti, dok ostali klubovi po citavu sezonu mozda i dvije peru iste, ne valja sto se pare ne bacaju na nove alispahice ikandee i picke materne, nego se konacno normalno trose, to sve ne valja i to je sve isto kad su igraci javno govorili da jedu po mjesec dana samo virsle. cmizdrite ovdje od pocetka prelaznog kako nam treba zadnji vezni i kad ga ljudi dovedu, ne valja kojeg su doveli jer nije petrak il ordagic, ne valja momku statistika, a ima skoro istu kao duljevic za kojim se place i za kojeg su se trazili milioni (totalna suprotnost u ulogama u timu)...i kad je otvoren prelazni rok receno je da se treba pojacat defanziva ovdje se nadju pametni da pisu kako se nema para i da to znaci samo dovodjenje jednog stopera, seru kad se produzi omladincima, seru kad se ne dovede igrac, seru kad se dovede...tema je postala hrpa govana..unormalite se malo...posebno ovi bahati sa bacanjem banana i "argumentiranjem" koje se svodi na slijepo ponavljanje svojih tvrdnji....i da, tan nije nas uzeo da bi nam bio humanitarna, vec da nas izvadi iz govana (sto je vec uradio) i da napravi jak samoodrziv klub, glavna rijec SAMOODRZIV...pametnom dosta...
kome se ne svidja ovo gore sto sam napisao nek napise odgovor sebi u notepad da se ne muci ovdje jer ne ulazim u rasprave posebno sa ovim "vidim samo pred sebe" pojedincima...izvinjavam se na duzem postu i hvala
Pisi cesce buraz, ovoj temi fali realnosti malo...
Definitivno stoji za ovu sezonu i za calu i koga god trebamo bit dosljedni, ne ostvaris cilj adio...profesionalnost
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2017, 15:05

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Rekao sam sinoć d aneću više pisati, ali moradoh se još jednom, zadnji put ulogovati da se nasmijem Denćiju. Pa frajko je svaku debatu sa svakim forumašom ovdje izgubi, ali i dalje lupetao gluposti. Čuj Čala gurao mlade... I tu ubaci Radovca, Mihojevića... Onda ovaj zadnji argument kao ovaj je ispunio lične ciljeve, a ovaj ciljeve kluba. Kao Čala je nekako uspješniji iako je i u ligi i u Evropi odigrao lošije u gotovo istom time frame-u kao i Ćelo. Denchi je negdje na nivou Majkla na ovoj temi. Izneseš mu sve taksativno on i dalje glavom kroz zid.

Da ne bude da mi je zadnji post posvećen trenutnom Majklu ove teme, ponovit ću svoje predviđanje za večeras - oko 8.000 duša, istok će izvući prosjek, vidimo se preko TV ekrana večeras. Pozdrav i log out. :D
Hajde da se smijemo zajedno , postavi minute koje su igrali igraci ispod 21-e pod calom i pod prethodnim trenerima... ;)

Nemoj parafrazirati i izvrtati moje rijeci, tu su iznad, samo citiraj....ne treba prevod tvoj specijalni....cala je ispunio sta mu je klub trazio, slavko nije...to nije misljenje nego fakt....

Ti si na nivou spammera, u 2 godine 6300 postova :bow: volis brojke koliko je to postova dnevno :rol:

P.s. - a to da nes pisati si lagao i prije , no frky :D
Kako to Cala ispunio sampras nije!? Pa i njemu su cilj postavili evropa! Drugo je to sto se i nama i njima iznenada ukazala sansa za titulu pa je i jedni i drugi nisu iskoristili,ali cisto formalno i Cala i Sampras su ispunili ciljeve koje su uprave postavile pred njih. Cala je jedino zakazao u EL.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 15:08

zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Rekao sam sinoć d aneću više pisati, ali moradoh se još jednom, zadnji put ulogovati da se nasmijem Denćiju. Pa frajko je svaku debatu sa svakim forumašom ovdje izgubi, ali i dalje lupetao gluposti. Čuj Čala gurao mlade... I tu ubaci Radovca, Mihojevića... Onda ovaj zadnji argument kao ovaj je ispunio lične ciljeve, a ovaj ciljeve kluba. Kao Čala je nekako uspješniji iako je i u ligi i u Evropi odigrao lošije u gotovo istom time frame-u kao i Ćelo. Denchi je negdje na nivou Majkla na ovoj temi. Izneseš mu sve taksativno on i dalje glavom kroz zid.

Da ne bude da mi je zadnji post posvećen trenutnom Majklu ove teme, ponovit ću svoje predviđanje za večeras - oko 8.000 duša, istok će izvući prosjek, vidimo se preko TV ekrana večeras. Pozdrav i log out. :D
Hajde da se smijemo zajedno , postavi minute koje su igrali igraci ispod 21-e pod calom i pod prethodnim trenerima... ;)

Nemoj parafrazirati i izvrtati moje rijeci, tu su iznad, samo citiraj....ne treba prevod tvoj specijalni....cala je ispunio sta mu je klub trazio, slavko nije...to nije misljenje nego fakt....

Ti si na nivou spammera, u 2 godine 6300 postova :bow: volis brojke koliko je to postova dnevno :rol:

P.s. - a to da nes pisati si lagao i prije , no frky :D
Kako to Cala ispunio sampras nije!? Pa i njemu su cilj postavili evropa! Drugo je to sto se i nama i njima iznenada ukazala sansa za titulu pa je i jedni i drugi nisu iskoristili,ali cisto formalno i Cala i Sampras su ispunili ciljeve koje su uprave postavile pred njih. Cala je jedino zakazao u EL.
Netacno. Slavku su doveli pojacanja i postavili titulu za cilj...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 23 jul 2017, 15:09

Zna li se sastav za veceras?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 23 jul 2017, 15:13

Fikret1946 je napisao/la:Zna li se sastav za veceras?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Zna se sastav jos od prve pripremne, izbacis crnkica i ahmetovica i to je to.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2017, 15:15

Odlični nastupi polaznika Akademija FK Sarajevo u prvom kolu nove sezone Omladinske Premijer lige BiH.
U-15: HŠK Zrinjski 0:3 FK Sarajevo
U-17: HŠK Zrinjski 0:4 FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 jul 2017, 15:17

Pavlović

Kadušić Mihojević Novaković Ivetić

Sarić Radovac

Rahmanović

Hebibović Kuzmanović

Velkoski

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2017, 15:20

MortemHz je napisao/la:Odlični nastupi polaznika Akademija FK Sarajevo u prvom kolu nove sezone Omladinske Premijer lige BiH.
U-15: HŠK Zrinjski 0:3 FK Sarajevo
U-17: HŠK Zrinjski 0:4 FK Sarajevo
Znači večeras moraju 5:0, da nastave niz. :kafa:

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 15:21

Sta je sa Hodzom, zadnje dvije je odigrao kao pred smrt.:mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 15:27

Historicar je napisao/la:Pavlović

Kadušić Mihojević Novaković Ivetić

Sarić Radovac

Rahmanović

Hebibović Kuzmanović

Velkoski
Strah me sarica u sredini, ne bi bez ivetica tu ipak....

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2017, 15:30

Kako to Cala ispunio sampras nije!? Pa i njemu su cilj postavili evropa! Drugo je to sto se i nama i njima iznenada ukazala sansa za titulu pa je i jedni i drugi nisu iskoristili,ali cisto formalno i Cala i Sampras su ispunili ciljeve koje su uprave postavile pred njih. Cala je jedino zakazao u EL.[/quote]

Netacno. Slavku su doveli pojacanja i postavili titulu za cilj...[/quote]
@denchi,
Tacno je! Bar ono sto je zvanicno kazano jer su to ponavljali i iz uprave i iz SS gurbeta vise puta,a u ovom slucaju,odnosno u ovoj raspravi je jedino to validno.
Drugo je ako si ti sada neki insajder pa imas vise informacija ili insinuiras ili je to mozda neko tvoje misljenje,ali ponavljam u ovoj raspravi su relevantne samo zvanicne informacije.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2017, 15:32

Zrinjski bez Jamaka i Stojkica.Spica isto u ovom rosteru od 18 nemaju.

Dobit cemo mi ovo :salut:

Kad ovo sunce zalazi,hocel do poluvremena barem,da se moze rahat gledat sa Istoka,dabogda mescini
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jul 2017, 15:34

Ja mislim da ćemo mi njih večeras naguzit, i to pofino.
Amer Dupovac!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 jul 2017, 15:35

skoroalen je napisao/la:4-5 milja noćas. Sumnjam da će više.
Ma Slavko i Čala su u 5 deka, pristup utakmici im je isti. Da imaju muda, drugačije bi se i sezona i Evropa završili. Ništa AIK u dvomeču nije pokazao da je bolji. Da je Slavko smio napast, mogle su kone i proći. Kao i mi s Čalom, da je gurnuo još nekog naprijed u 80. minuti a ne izmjena bek za beka, mi smo mogli možda nešta i uradit. Bilo i prošlo, pišaj ga sad.

7+ :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 23 jul 2017, 15:39

Hajde sve na jednu stranu, ali napisati da Cala ne daje šansu mladim igračima nikako ne mogu da razumijem. Pa mi smo 2. najmlađa ekipa lige. O čemu pričamo? Pjetlici?
Ne znam, neka me neko ispravi, ali zar nije Cala vodio "kosevske bebe" 2008-9te (ne da mi se googlati)? Dajte malo realnosti. Ograničen? Vjerovatno jeste, i ja isto mislim, ali ja ne vidim trenera u BiH koji nije. Najviše bih volio kvalitetnog trenera - stranca za nas, ali čini mi se da to se neće desiti u bližoj budućnosti...

Akvizicija Miloša mi se cini kao dobar potez. 23 godine je momku tako da sve dok angažuju igrače tih godina i mlađe ja se neću buniti. Problem su mediokriteti od 28 godina i više. Neka mu teren bude mjerilo pa sta god da bude.

Ako naši sačuvaju ovu ekipu na okupu slijedeće 2 godine, mislim da ćemo tek tada vidjeti konkretne rezultate. Nadam se da je to cilj. Samo da posvete pažnju ugovorima na vrijeme. Slučaj Duljevic se ne smije ponoviti!

Neka nam je sa srećom večeras!

VOLIM VOLIM VOLIM!

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 23 jul 2017, 15:40

5k :thumbup:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 15:42

zagorski je napisao/la:Kako to Cala ispunio sampras nije!? Pa i njemu su cilj postavili evropa! Drugo je to sto se i nama i njima iznenada ukazala sansa za titulu pa je i jedni i drugi nisu iskoristili,ali cisto formalno i Cala i Sampras su ispunili ciljeve koje su uprave postavile pred njih. Cala je jedino zakazao u EL.
Netacno. Slavku su doveli pojacanja i postavili titulu za cilj...[/quote]
@denchi,
Tacno je! Bar ono sto je zvanicno kazano jer su to ponavljali i iz uprave i iz SS gurbeta vise puta,a u ovom slucaju,odnosno u ovoj raspravi je jedino to validno.
Drugo je ako si ti sada neki insajder pa imas vise informacija ili insinuiras ili je to mozda neko tvoje misljenje,ali ponavljam u ovoj raspravi su relevantne samo zvanicne informacije.[/quote]

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/kostic ... ima/196284
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/siljak ... ilj/241912

Netacno.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 23 jul 2017, 15:44

emir79 je napisao/la:
kupus army je napisao/la: Ja ću Anelu,eto vama ovi nabrojani :D
Znaci Sabrinu ko yebe. :thumbdown:
Nista brate,halal vam i ona,a halalim i Anelu za tri boda veceras :)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, boki86, Evander, inzomni, Kaunas, miguelramos, Proximic, r3m1, USB, zagorski i 123 gosta.