pocelo je
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Upravo. Riba uvijek prvo zasmrdi od glave.Evander je napisao/la:Mogli bi vi nas vec veceras zahebavatiirfo je napisao/la:Ima finih podjebancija [emoji38]
nije da nismo zasluzili![]()
iskoristite maksimalno, jer znate kako karma radi kod nas i kako se brzo mjenjaju stvari
Mislim, materijala je na sve strane koliko hoces. Jos bi jace jedni druge zahebavali, ali pogledas u svoje dvoriste pa skontas da imas svojih briga da bi nekom drugom nesto pricao.
U sustoni, amaterizam i jad na sve strane.
Ali mene nervira jedna cinjenica.
Zasljepljemost pojedinih i to da nemaju hrabrosti stvari nazvati onakve kakve jesu.
Evo citam kod vas. Napada se Cenan sto je otjerao Petrovica dan pred utakmicu. Je li neko zausta smatra da se Cenan nesto pitao u vezi toga? Radi cega se mora reci Cenan, a presutit ce Misimovic?
Ista situacija je kod nas sa Ihtjarevicem.
I jedan i drugi su samo marionete.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
3 ce im dati Zeljeznicar vidjet ces,sad ce oni izmedju sebe dogovoriti,maksuz da zapnu da prikazu navijacima da je bilo do Slavke sve.To je tako,Adzem ako ne bude jaran sa njima nece daleko dogurat.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mogao bi Gosk iskoristi pozitivan sok u ekipi Zelje i vratiti se neporazen u Gabelu.

Mi smo Slavku ugasili na derbiju da si ziv i zdrav.Osim13 je napisao/la:Euforija medju kitarima danas ruse posjetu na Lavoru 5.000 se ocekujeslavi se Slavkov odlazak
Sarajlijica1946 je napisao/la:Mi smo Slavku ugasili na derbiju da si ziv i zdrav.Osim13 je napisao/la:Euforija medju kitarima danas ruse posjetu na Lavoru 5.000 se ocekujeslavi se Slavkov odlazak

ja sam u FK Željezničar došao kao gospodin i kao gospodin želim da odem, a drugi žele preko mene prati prljav veš i ne bih u to ulazio",
Da li je Lendric istresao najavljenu korpu prljavog vesa.TobeYarabi je napisao/la:ja sam u FK Željezničar došao kao gospodin i kao gospodin želim da odem, a drugi žele preko mene prati prljav veš i ne bih u to ulazio",
i lembdru su otjerali zeba i kompanijaSarajlijica1946 je napisao/la:Da li je Lendric istresao najavljenu korpu prljavog vesa.TobeYarabi je napisao/la:ja sam u FK Željezničar došao kao gospodin i kao gospodin želim da odem, a drugi žele preko mene prati prljav veš i ne bih u to ulazio",
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.