12 000 na stream i TV

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To mi je stvarno 'zapalo' u oči, čovjek lijevom jednostavno NE ZNA ubaciti, desnom onako fino ubacuje.Rahma je napisao/la:
Je li još iko stekao dojam da je Bekić dešnjak? Pogledjte ovaj dio od 10:38.
Imamo najbolju posjetu streama.Sarajlijica1946 je napisao/la:6 000 na stadionu
12 000 na stream i TV
5KRahma je napisao/la:Šta mislite koliko će nas biti včrs?
Hoces reci tom tvojom kar.inastom logikom da je blaz zasluzan za titulu zrinjskogEvander je napisao/la: Ako cemo mak na konac.
Cala je bio ispred Slavke. Slavko zavrsio na kraju ispred.
Slavko prosao jedno kolo vise u Europi, casno ispao.
Cala se obrukao protiv amatera.
Slavko odleprsao, Cala ostao.
Ima li logike?
Da ima. Cala je tu jer je "jeftin".
Slavko ce naci drugi klub. Cala nece biti nikad trener niti jedne ekipe u Premier ligi!
Lazove. Povrh svega pominjes Kadusica, Radovca i Mihojevica, kako im je Cala davao sansu?
Pa je li te stid?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Padaju sateliti. Treba blokirati sve ip adrese iz turske.High je napisao/la:Imamo najbolju posjetu streama.Sarajlijica1946 je napisao/la:6 000 na stadionu
12 000 na stream i TV
Toliko da bi i mi mogli otkaz uručiti večeras.MortemHz je napisao/la:5KRahma je napisao/la:Šta mislite koliko će nas biti včrs?
Bravo, evo ti banana.DenchiNL je napisao/la:Hoces reci tom tvojom kar.inastom logikom da je blaz zasluzan za titulu zrinjskogEvander je napisao/la: Ako cemo mak na konac.
Ima li logike?
Slavko ce naci drugi klub. Cala nece biti nikad trener niti jedne ekipe u Premier ligi!
Lazove. Povrh svega pominjes Kadusica, Radovca i Mihojevica, kako im je Cala davao sansu?
Pa je li te stid?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk![]()
Jer je zavrsio prvi??? Nebitno kako(po tebi) , ti gledas tabelicu![]()
Kakav mak na konac? Cali cilj bio evropa kad je uzeo ekipu nakon hurtica(u daljem tekstu katastrofa), ispuni to i sasvim normalno ostane na poslu, prebaci ocekivanja borbom za titulu i kup, koji izmaknu kombinacijom srece, sudijskih odluka i nedostatka kvalitetnog kadra...
Slavku je cilj titula, ista izmakne jer su mu vecina ekipa pravila probleme uprkos sto su mu doveli 6-8 novih igraca/pojacanja...
Otkaz normalan ishod, uz to izgubio svlacionicu na polusezoni, slucajevi se nizali po novinama, jahic,bekric, ovaj, onaj, lendric na kraju....smijesno i poredit zbilja...
"Casno ispao" de nemoj me nasmijavat...ni blizu nisu bili pogotka....niti su parirali ikome, najdosadnija tekma u istoriji fudbala...
Ne znam sta ti nije jasno da nisu ta djeca kadusic, mihojevic,andjusic,sad i radovac,hadzic(a debi napravi momak u tekmi koja je dala slavku taj plasman zbog kojeg ga smatras boljim valjda), da nisu seniorski igraci???
Cala i ne treba nigdje drugo ni ici, ja bi i njega i husa ostavio u klubu da rade, bolje oni nego nekakvi sa strane da objasnjavaju djecu sta je to derbi i sarajevo itd.
8kRahma je napisao/la:Šta mislite koliko će nas biti včrs?
Ocigledno da gura , jer je dobio od Hurte-Katastrofe zadnju liniju sa Balicem, pa ga je Cala zamjenio sa Markom..jel tako...Evander je napisao/la:Bravo, evo ti banana.DenchiNL je napisao/la:Hoces reci tom tvojom kar.inastom logikom da je blaz zasluzan za titulu zrinjskogEvander je napisao/la: Ako cemo mak na konac.
Ima li logike?
Pa je li te stid?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk![]()
Jer je zavrsio prvi??? Nebitno kako(po tebi) , ti gledas tabelicu![]()
Kakav mak na konac? Cali cilj bio evropa kad je uzeo ekipu nakon hurtica(u daljem tekstu katastrofa), ispuni to i sasvim normalno ostane na poslu, prebaci ocekivanja borbom za titulu i kup, koji izmaknu kombinacijom srece, sudijskih odluka i nedostatka kvalitetnog kadra...
Slavku je cilj titula, ista izmakne jer su mu vecina ekipa pravila probleme uprkos sto su mu doveli 6-8 novih igraca/pojacanja...
Otkaz normalan ishod, uz to izgubio svlacionicu na polusezoni, slucajevi se nizali po novinama, jahic,bekric, ovaj, onaj, lendric na kraju....smijesno i poredit zbilja...
"Casno ispao" de nemoj me nasmijavat...ni blizu nisu bili pogotka....niti su parirali ikome, najdosadnija tekma u istoriji fudbala...
Ne znam sta ti nije jasno da nisu ta djeca kadusic, mihojevic,andjusic,sad i radovac,hadzic(a debi napravi momak u tekmi koja je dala slavku taj plasman zbog kojeg ga smatras boljim valjda), da nisu seniorski igraci???
Cala i ne treba nigdje drugo ni ici, ja bi i njega i husa ostavio u klubu da rade, bolje oni nego nekakvi sa strane da objasnjavaju djecu sta je to derbi i sarajevo itd.
Nevjerovatna kolicina gluposti i kontradiktornosti napisana.
Sta ja tebi da napisem da bi ti dao smislen odgovor?
Kad ti kazes kako Cala gura mlade igrace, pa nabrojis Mihojevica, Radovca i Kadusica, koji su igrali jos kod Kodro, pa cak i prije, cemu onda dalja diskusija sa tobom?
U trenutku kad su preuzeli ekipe, koliko bodova je imao Cala, koliko Slavko? Kako su zavrsili sezonu?
Od koga je Cala ispao u Europi, od koga Slavko?
Muka mi je da udjem na forum zbog ovog Evandera, ali bukvalno muka zobg njega i ovakvih kao što je on. Jer vi pojedinci ne da kritikujete što je sasvim uredu, nego pljujete i gazite dosta stvari u i oko kluba i to bez ikakve mjere i obraza. Znači Fuj.Evander je napisao/la:Ko bi dovodio Slavku? Cemu lazi i spinovanja?DenchiNL je napisao/la:Toliko se ovdje osporava Cala i sad bi slavka dovodili a Cala ga na derbiju unistio ko Bajro mater....muhamedhulk je napisao/la:Ako je Mehmed 'ziheras' sta je onda slavko?Ljudi igraju zatvorenije nego mi. Ocigledno da ne zele to gledati i u potpunosti kontam situaciju...
To je isto kao ona "hocete Baljak da se vrati"?.
Salvko je ubleha, ali to ne mijenja cinjinicu da ja Cala ogranicen trener, bez znanja i bez vizije. Trener koji nikad nece dati sansu mladom igracu. Trener koji ne bi mogao biti trener niti jedne druge ekipe u ligi...
Hajde da se smijemo zajedno , postavi minute koje su igrali igraci ispod 21-e pod calom i pod prethodnim trenerima...PitarBordo je napisao/la:Rekao sam sinoć d aneću više pisati, ali moradoh se još jednom, zadnji put ulogovati da se nasmijem Denćiju. Pa frajko je svaku debatu sa svakim forumašom ovdje izgubi, ali i dalje lupetao gluposti. Čuj Čala gurao mlade... I tu ubaci Radovca, Mihojevića... Onda ovaj zadnji argument kao ovaj je ispunio lične ciljeve, a ovaj ciljeve kluba. Kao Čala je nekako uspješniji iako je i u ligi i u Evropi odigrao lošije u gotovo istom time frame-u kao i Ćelo. Denchi je negdje na nivou Majkla na ovoj temi. Izneseš mu sve taksativno on i dalje glavom kroz zid.
Da ne bude da mi je zadnji post posvećen trenutnom Majklu ove teme, ponovit ću svoje predviđanje za večeras - oko 8.000 duša, istok će izvući prosjek, vidimo se preko TV ekrana večeras. Pozdrav i log out.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.