FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 23 jul 2017, 12:49

belosevic28 je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Husref, Cala i Dzeno su nasi najbolji treneri, sve ostalo prdimahovina.

Nadam se da ce Dzeno za 3-4 godine izrasti u vrhunskog trenera, na dobrom je putu. 2 titule prvenstvo i kup, sa djecicom ovom hara.

Pa mislim za nase lige yebo ga ti. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jul 2017, 13:04

Mislim da će ovaj problem sa MOJOM TV privući najmanje 100 gledalaca po utakmici, prvog mene koji nisam baš najaktivniji na AFH.
Amer Dupovac!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 23 jul 2017, 13:04

krenulo sa otkazima, a prvenstvo nije ni pocelo...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 13:06

muhamedhulk je napisao/la:Ako je Mehmed 'ziheras' sta je onda slavko? :D Ljudi igraju zatvorenije nego mi. Ocigledno da ne zele to gledati i u potpunosti kontam situaciju...
Toliko se ovdje osporava Cala i sad bi slavka dovodili a Cala ga na derbiju unistio ko Bajro mater....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2017, 13:08

DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ako je Mehmed 'ziheras' sta je onda slavko? :D Ljudi igraju zatvorenije nego mi. Ocigledno da ne zele to gledati i u potpunosti kontam situaciju...
Toliko se ovdje osporava Cala i sad bi slavka dovodili a Cala ga na derbiju unistio ko Bajro mater....
Ko bi ga dovodio? Bio sam sarkastičan bokte, radije bih Varešanovića doveo na klupu nego Slavka.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 13:09

skoroalen je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ko bi ga dovodio? Bio sam sarkastičan bokte, radije bih Varešanovića doveo na klupu nego Slavka.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
:D
Tek njega nemoj :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 23 jul 2017, 13:12

Janjoš se sam nije nikad predstavljao kao kakav stručnjak, niti smo ga mi takvog predstavljali - veoma je skroman i nikad se nije idealizirao. Znamo mu mahane. S druge strane, za ovog ćelavog nesretnika postoje kojekakve usmene predaje o fiktivnom švapskom sistemu, praćenju svakog igrača u univerzumu, zapisivanju njihovih navika na terenu i u ćenifi, galskom napitku prije utakmice i o čemu sve ne. Tokmak i prevarant koji se uklopio u laži s Mercedes arene.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 13:13

High je napisao/la:Janjoš se sam nije nikad predstavljao kao kakav stručnjak, niti smo ga mi takvog predstavljali - veoma je skroman i nikad se nije idealizirao. Znamo mu mahane. S druge strane, za ovog ćelavog nesretnika postoje kojekakve usmene predaje o fiktivnom švapskom sistemu, praćenju svakog igrača u univerzumu, zapisivanju njihovih navika na terenu i u ćenifi, galskom napitku prije utakmice i o čemu sve ne. Tokmak i prevarant koji se uklopio u laži s Mercedes arene.
Sta kaze brat, pracenje svakog igraxa u univerzumu. :rol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 jul 2017, 13:15

DenchiNL je napisao/la:
Ko bi dovodio Slavku? Cemu lazi i spinovanja?
To je isto kao ona "hocete Baljak da se vrati"?.
Salvko je ubleha, ali to ne mijenja cinjinicu da ja Cala ogranicen trener, bez znanja i bez vizije. Trener koji nikad nece dati sansu mladom igracu. Trener koji ne bi mogao biti trener niti jedne druge ekipe u ligi...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 jul 2017, 13:19

Hajde veceras na utakmicu pa cemo pametovati iza 21. Manite se bojkota i slicnih gluposti.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 23 jul 2017, 13:19

Mišljenja sam da bi Slavko Petrović bio dobar za akademije.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 jul 2017, 13:21

kenanbrajic je napisao/la:Mišljenja sam da bi Slavko Petrović bio dobar za akademije.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jok ba, on je svoj grijeh zaradio, Bog nek mu oprosti ja necu! Cuj on sa krmetnjaka direknto u svetinju, nabavi kakav sesir, neke cvike protiv uv zracenja, ubi te sunce kume. :thumbup:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jul 2017, 13:22

Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Salvko je ubleha, ali to ne mijenja cinjinicu da ja Cala ogranicen trener, bez znanja i bez vizije. Trener koji nikad nece dati sansu mladom igracu. Trener koji ne bi mogao biti trener niti jedne druge ekipe u ligi...

Cemu lazi?
Bez znanja i vizije? A s dna tabele izbori borbu za duplu, s ekipom poljuljanog sampouzdanja i zvjezdicama potresenim jer se nisu prodali???? Kako te nije stid?
Nece dati sansu mladom igracu? Lazove! Kadusic,mihojevic,radovac, kuzmanovic, kompletna ekipa izuzev 6-8 igraca su mladi igraci...
Najbolji trener lige za proslu sezonu? Pa vec je vodio druge ekipe u ligi???
Umij se prije nego se logujes , opet buncas....
Menadzercicu...

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 23 jul 2017, 13:29

Možda je bolje smijenit odma, nego ko što ćemo mi nakon 6-7 kola :kafa:

Al hajmo se nadat da nećemo morat.
Samo naprijed Saraj'vo!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jul 2017, 13:36

Šta mislite koliko će nas biti včrs?
Amer Dupovac!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 23 jul 2017, 13:36

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: Toliko se ovdje osporava Cala i sad bi slavka dovodili a Cala ga na derbiju unistio ko Bajro mater....

Cemu lazi?
Bez znanja i vizije? A s dna tabele izbori borbu za duplu, s ekipom poljuljanog sampouzdanja i zvjezdicama potresenim jer se nisu prodali???? Kako te nije stid?
Nece dati sansu mladom igracu? Lazove! Kadusic,mihojevic,radovac, kuzmanovic, kompletna ekipa izuzev 6-8 igraca su mladi igraci...
Najbolji trener lige za proslu sezonu? Pa vec je vodio druge ekipe u ligi???
Umij se prije nego se logujes , opet buncas....
Menadzercicu...
Cemu lazi?
Ako cemo mak na konac.
Cala je bio ispred Slavke. Slavko zavrsio na kraju ispred.
Slavko prosao jedno kolo vise u Europi, casno ispao.
Cala se obrukao protiv amatera.
Slavko odleprsao, Cala ostao.
Ima li logike?

Da ima. Cala je tu jer je "jeftin".

Slavko ce naci drugi klub. Cala nece biti nikad trener niti jedne ekipe u Premier ligi!

Lazove. Povrh svega pominjes Kadusica, Radovca i Mihojevica, kako im je Cala davao sansu?
Pa je li te stid? :)

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 jul 2017, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jul 2017, 13:37

lavor je strašni sampras to sam uvijek govorio,malo mi je i krivo što su ga vase nogirale ali j.ebo njihove probleme imamo pregršt svojih

VVVBK

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jul 2017, 13:46

Lakoste je napisao/la:Hajde veceras na utakmicu pa cemo pametovati iza 21. Manite se bojkota i slicnih gluposti.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jul 2017, 13:47

Je li još iko stekao dojam da je Bekić dešnjak? Pogledjte ovaj dio od 10:38.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.