MCMXLVI je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eh samo da je Kostica na stoperu imo...
evo prilike pitarima da uzmu petrovica... ali treba imati muda i dati otkaz cali... 
45515
Zeljescar mogu trenirat samo kojekakvi djilkosi, nije to sredina za fine, kulturne i skolovane trenere
Ćeno odrađuje momački svoj posao. Svojom predanošću u obavljanju zadataka svaku marku je čovjek zaradio.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Hoce li Slavko doci pijan sad na trening?
Chinaglia je napisao/la:Zeljescar mogu trenirat samo kojekakvi djilkosi, nije to sredina za fine, kulturne i skolovane trenere
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nece, ali ce doci da im koji put Boga opsuje...Lakoste je napisao/la:Hoce li Slavko doci pijan sad na trening?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- JohnCleese
- Kontakt:
I to, ali nekako sve je krenulo odlaskom Hervasa kada se izgubila igra prema naprijedklasik je napisao/la:Eh samo da je Kostica na stoperu imo...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ćeno i ihtijar tajni agentisocrates je napisao/la:Ćeno odrađuje momački svoj posao. Svojom predanošću u obavljanju zadataka svaku marku je čovjek zaradio.
![]()
nema sumnje da dobro odradjuju poso za suparnicku ekipu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Koloko ce Slavko platiti Zeljeznicaru za raskid ugovora?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ima finih podjebancija
nije da nismo zasluzili
iskoristite maksimalno, jer znate kako karma radi kod nas i kako se brzo mjenjaju stvari
nije da nismo zasluzili
iskoristite maksimalno, jer znate kako karma radi kod nas i kako se brzo mjenjaju stvari
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije to sve, sad ce ovi igraci sto je debeli doveo da dobiju nogu.
ŠVABO POTPISO
Amar
Amar
Mogli bi vi nas vec veceras zahebavatiirfo je napisao/la:Ima finih podjebancija [emoji38]
nije da nismo zasluzili![]()
Mislim, materijala je na sve strane koliko hoces. Jos bi jace jedni druge zahebavali, ali pogledas u svoje dvoriste pa skontas da imas svojih briga da bi nekom drugom nesto pricao.
U sustoni, amaterizam i jad na sve strane.
Ali mene nervira jedna cinjenica.
Zasljepljemost pojedinih i to da nemaju hrabrosti stvari nazvati onakve kakve jesu.
Evo citam kod vas. Napada se Cenan sto je otjerao Petrovica dan pred utakmicu. Je li neko zausta smatra da se Cenan nesto pitao u vezi toga? Radi cega se mora reci Cenan, a presutit ce Misimovic?
Ista situacija je kod nas sa Ihtjarevicem.
I jedan i drugi su samo marionete.
vecinu si u pravu nazalost, ode i cenan kod nas doduse i njega ce neko obavjestitEvander je napisao/la:Mogli bi vi nas vec veceras zahebavatiirfo je napisao/la:Ima finih podjebancija [emoji38]
nije da nismo zasluzili![]()
Mislim, materijala je na sve strane koliko hoces. Jos bi jace jedni druge zahebavali, ali pogledas u svoje dvoriste pa skontas da imas svojih briga da bi nekom drugom nesto pricao.
U sustoni, amaterizam i jad na sve strane.
Ali mene nervira jedna cinjenica.
Zasljepljemost pojedinih i to da nemaju hrabrosti stvari nazvati onakve kakve jesu.
Evo citam kod vas. Napada se Cenan sto je otjerao Petrovica dan pred utakmicu. Je li neko zausta smatra da se Cenan nesto pitao u vezi toga? Radi cega se mora reci Cenan, a presutit ce Misimovic?
Ista situacija je kod nas sa Ihtjarevicem.
I jedan i drugi su samo marionete.
medjutim to nisu teme, nastavite sa zajebancijama, za svaki slucaj jer ako izgubite veceras nemate puno vremena
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realnost, ko onaj MilosOsim13 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Zeljescar mogu trenirat samo kojekakvi djilkosi, nije to sredina za fine, kulturne i skolovane trenere
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet ide ona klasična "postajemo pitari" 
Inace (ovaj prvi) moj dobar prijatelj jos iz vremena dok se Hlopta kotrljala po kosevskoj sljaci. Tako da za vas nema zime!irfo je napisao/la:ćeno i ihtijar tajni agentisocrates je napisao/la:Ćeno odrađuje momački svoj posao. Svojom predanošću u obavljanju zadataka svaku marku je čovjek zaradio.
![]()
![]()
nema sumnje da dobro odradjuju poso za suparnicku ekipu
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.