FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 22 jul 2017, 21:33

Stazom slave kreni ti opet prvak postani :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jul 2017, 21:39

Kadeti FK Sarajevo uvjerljivo su krenuli u odbranu titule prvaka BiH. Bordo nade su u 1. kolu Premijer lige pregazile Zrinjski u Mostaru rezultatom 4:0.

Dobra uvertira. Samo da strateg pusti igrače da napadaju.

High

Post Postao/la High » 22 jul 2017, 21:45

E, jeste optimizirali ovu kliše muziku i izjave, svaka vam čast, amaterčine!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jul 2017, 21:52

Ja sam nedavno ovdje pisao za Dženu. Nema pardona prema bilo kome, yebi mater svima redom i to je recept za uspjeh. Kad se sjetim prvog mandata, poslije Jarnija. Poslije Roberta i njegovih 0:0, dođe Dženo i napuca Mađare 1:3. Pa rezultati u ligi, pa finale kupa... i u šampionskoj msm da on nije doživio nijedan poraz. Ako se ne varam, oba su Kodrina (ispravite me ako griješim).

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jul 2017, 21:57

Lakoste je napisao/la:Svi na Kosevo, pozdrav streamasima!
Pogotovo onim u Turskoj :D :D

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jul 2017, 21:58

skoroalen je napisao/la:Ja sam nedavno ovdje pisao za Dženu. Nema pardona prema bilo kome, yebi mater svima redom i to je recept za uspjeh. Kad se sjetim prvog mandata, poslije Jarnija. Poslije Roberta i njegovih 0:0, dođe Dženo i napuca Mađare 1:3. Pa rezultati u ligi, pa finale kupa... i u šampionskoj msm da on nije doživio nijedan poraz. Ako se ne varam, oba su Kodrina (ispravite me ako griješim).

Samo znam da nije imao štopericu :lol:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 jul 2017, 22:00

skoroalen je napisao/la:Ja sam nedavno ovdje pisao za Dženu. Nema pardona prema bilo kome, yebi mater svima redom i to je recept za uspjeh. Kad se sjetim prvog mandata, poslije Jarnija. Poslije Roberta i njegovih 0:0, dođe Dženo i napuca Mađare 1:3. Pa rezultati u ligi, pa finale kupa... i u šampionskoj msm da on nije doživio nijedan poraz. Ako se ne varam, oba su Kodrina (ispravite me ako griješim).

Da. Prvi ligaski poraz je dozivio protiv Travnika. Meni od rezultata je bila impresivnija igra u prvom mandatu. Definitovno ono je bila najbolja i najljepsa igra, barem sto se mene tice. :tokralju:

1 poraz je bio Kodrov (protiv Veleza), a drugo je bio nakon smjene Dzenana u Sirokom. Ne sjecam se ko je vodio tada.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jul 2017, 22:03

Esport je napisao/la:

Samo znam da nije imao štopericu :lol:
Al' je on imao češkanje nosa. :mrgreen: Svako nervozu liječi na svoj način :P
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jul 2017, 22:11

Nisam optimista sto se tice ovog Stanojevica...pogledao sam ga na klipovima i tanko je to. Pa.za njega je Rustem na klipu Messi a znamo kako je igrao kod nas. Ovaj klip Rustema kad covjek pogleda pomisli da jede loptu. Par ovih poteza na klipu odlicno izgledaju.
Ako je tacno da su ga platili 30k eura to su bacene pare. Zivi bili pa vidjeli.

Na ovom klipu Rustem ko Messi....ovaj Stanojevic talasika prava

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jul 2017, 22:31

Rustemovicu fali fudbalske inteligencije i muda. Nadam se da ovaj to ima. Niko od nas nije pratio njegove igre, ali po ovom videu ima tehniku (dobar prijem), jak u duelima, dobre duge lopte, ukratko sve sto je potrebno jednom DM. E sad je pitanje kako ce se pokazati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 jul 2017, 22:41

Mokes je napisao/la:

Da. Prvi ligaski poraz je dozivio protiv Travnika. Meni od rezultata je bila impresivnija igra u prvom mandatu. Definitovno ono je bila najbolja i najljepsa igra, barem sto se mene tice. :tokralju:

1 poraz je bio Kodrov (protiv Veleza), a drugo je bio nakon smjene Dzenana u Sirokom. Ne sjecam se ko je vodio tada.
Kobac
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 22 jul 2017, 23:05

Nadam se samo da ce Velkoski sutra trest mrezu Zrinjskog, da zakuca Ahmetovica na klupu gdje mu je i mjesto !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 22 jul 2017, 23:08

Hoce li biti ista od Stojceva?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 jul 2017, 23:29

DBR1987 je napisao/la:Nadam se samo da ce Velkoski sutra trest mrezu Zrinjskog, da zakuca Ahmetovica na klupu gdje mu je i mjesto !
Nema Ahmeta ni na klupi sutra :thumbup: Treba ga odvest da ga prerade u neki stol ili stolicu, steta da drvo propada :hmmmm:
1946~

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jul 2017, 23:32

ThrillerHz je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Nadam se samo da ce Velkoski sutra trest mrezu Zrinjskog, da zakuca Ahmetovica na klupu gdje mu je i mjesto !
Nema Ahmeta ni na klupi sutra :thumbup: Treba ga odvest da ga prerade u neki stol ili stolicu, steta da drvo propada :hmmmm:
Hoce li biti neko od djece napadaca na klupi.
Pa da udje u drugom.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 jul 2017, 23:36

Stanojevic je novi Radan Sunjevaric, to je otprilike poređenje, sličan ako ne i isti kvalitet. Imaš malog Herica koji vec 3 sezonu čini dio prvog tima, i umjesto da momku damo šansu konačno, uprava dovodi polovnjak iz susjedne države. Davanje prilike Hericu nas ništa ne bi koštalo, samo možemo dobit. Ovako sa novim radanom možemo mnogo izbiti, minimalno njegove plate, a puno dobiti nećemo jer sumnjam da je mnogo bolji od Herica. Totalno glup potez uprave i stručnog štaba. Da nisam prije ovoga produžio godišnju, ove godine je ne bi ni uzimao, jer ljudi koji vode klub to ne zaslužuju. Očitio čine sve da navijačima zgade klub.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jul 2017, 23:49

Klipovi nisu nikakvo mjerilo, na klipu i hrustemovic lici na igraca
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jul 2017, 23:50

Kako su vam pojedinci napunili glavu, da sumnjate u sve sto klub uradi :facepalm:

Kad se zeli ocrniti klub, onda se i krvna zrnca broje..
Bilo je nemamo para.. Dovedes igrace, i eto ako je iatina platis igraca, i onda prica gle koliko placano...
Trazite nesto, klub dovede. Opet ne valja

Po ko zna koji igrac koji je doveden, a ovde se vec zna kakv je igrac, zna li igrati, sutati il centrirati.. A lik kad bi prosao pored njih, nebi ga prepoznali.. Jer pojma nemaju kako izgleda a kamoli kamk igra.

Kad boykotuju tekme, da hoce i dolazak na forum...

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 23 jul 2017, 00:02

slika
Kakve su ovo kombinacije grob te. :crazy:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 jul 2017, 00:14

Rezultati, atmosfera oko kluba, odnos prema navijačima i druge stvari po kojima se vrednuje klub nam daje puno pravo da sumnjamo u rad ljudi u klubu.
Treba dovesti igrače i iste platit, ali dovesti igrača za kojeg znaš da će ti biti pojačanje ili igrača koji bar ima neku reputaciju a ne mačka u vreći. Da je prvi puta pa hajde razumjeli bi svakome se dešava fula sa transferima ali nama se ovo ponavlja po 100ti put, ljudi su izgubili strpljenje.
Jedino za šta su bili dobri ovi polovnjaci iz susjednih država je povećanje broja članova kluba, svaki dođe uclani se i klub automatski ima novog člana. Ovako je uprava namaknula barem 100 novih članova.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Haksss, mosarajvosa83, riki46, Tatamata1946 i 27 gostiju.