Tottenhem, kakav je to sex bio, ja sav mokar.soccerfan je napisao/la:K
25og protiv Tottenhama![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tottenhem, kakav je to sex bio, ja sav mokar.soccerfan je napisao/la:K
Kakav je to upitnik iznad?Rokoko87 je napisao/la:Saqib će mu uzeti mjesto
Ja mislim da Nasrija niko u citavoj karijeri nije nahvalio koliko su ga bosnje onda za 90 minuta nahvalili. Bio nam je brat rodjeni. I sjecam se i dan danas Corlukine face na kraju tekmeSarajlijica1946 je napisao/la:Tottenhem, kakav je to sex bio, ja sav mokar.soccerfan je napisao/la:K
![]()
Amrica je ove prve na instagramu najavila, druže im se djeca.bhfanatic14 je napisao/la:Izgleda kolarov i mahrez dolaze u Romu !
To je vec nesto, Kolarov je asist dude za Dzeku. Ovog Mahreza nek cebuje kad dode odmah da ne solira puno i rijesena stvar.bhfanatic14 je napisao/la:Izgleda kolarov i mahrez dolaze u Romu !
Kolarov stigao vec.Danas mi je hanuma uredno prijavila da je Amra stavila na Insta story sliku Une i malog od Kolarova i napisala da su im stigli Kolarovi!bhfanatic14 je napisao/la:Izgleda kolarov i mahrez dolaze u Romu !
soccerfan je napisao/la:Kolarov stigao vec.Danas mi je hanuma uredno prijavila da je Amra stavila na Insta story sliku Une i malog od Kolarova i napisala da su im stigli Kolarovi!bhfanatic14 je napisao/la:Izgleda kolarov i mahrez dolaze u Romu !![]()
Vise Amra o transferima obavjestava nego novinari.
02hAlipasino je napisao/la:Ukolko je veceras tekma.
A ovaj defrel.Raonffa je napisao/la:Trebao bi uvaliti bar jedan, čisto da se Sadik Umar ne opusti previše
Može Defrel i krilo igrati, ne vjerujem da mu je on neka veća prijetnja. Đurić je zajedno sa ovim Defrelom činio napadački tandem u Ceseni, nije to baš neki igrač.Sarajlijica1946 je napisao/la:A ovaj defrel.Raonffa je napisao/la:Trebao bi uvaliti bar jedan, čisto da se Sadik Umar ne opusti previše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.