Sila igrac mrtvi Ozil ga stize u sprintu...Kontraa je napisao/la:Od kako su ubacili ovog Boga, ne možemo meda

Jbte ovi sa Arene su grozni...
? са GT-I9300 уз - &
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sila igrac mrtvi Ozil ga stize u sprintu...Kontraa je napisao/la:Od kako su ubacili ovog Boga, ne možemo meda
Šta im je banele?anell je napisao/la:Grob te yebo nervoze na temi![]()
Sparno.anell je napisao/la:Grob te yebo nervoze na temi![]()
Pa ne organizuje ni on. On je motor, on ćera naprijed. Ozil Xhaka i Ramsey su ti igrači.soccerfan je napisao/la:Ako sexator ode, hebali smo jeza. Ne postoji igrac na terenu da stane na loptu i organizuje nesto. Samo nek nije kod mene.
I to sto kazes. Al on moze i nesto sam napraviti. Ovi na ternu solo akciju do sudnjeg dana sastaviti nece.Evo Zironje da poveze redove.Brokula je napisao/la:Pa ne organizuje ni on. On je motor, on ćera naprijed. Ozil Xhaka i Ramsey su ti igrači.soccerfan je napisao/la:Ako sexator ode, hebali smo jeza. Ne postoji igrac na terenu da stane na loptu i organizuje nesto. Samo nek nije kod mene.
Relax ljudi, peti smo završili znači da smo qurac ionako ionako
Phickurina, cim gubi odma se ljuti!bega_afc je napisao/la:Kakva je ovo gangula, gledaj Vodje jest se naljutio.
Čim se završi čišćenje u Kaknju na Rudaru, poslat ću ih u Šangajbega_afc je napisao/la:Teren je u katastrofalnom stanju, ljudi izgleda gledaju samo da se ne povrijede.
Treba ovdje krompira poslati...Kontraa je napisao/la:Čim se završi čišćenje u Kaknju na Rudaru, poslat ću ih u Šangajbega_afc je napisao/la:Teren je u katastrofalnom stanju, ljudi izgleda gledaju samo da se ne povrijede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.