AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Taman da Bayern i okrene sada dovoljno sam vidio.
Ova ekipa ima veliki potencijal.
Ova ekipa ima veliki potencijal.
-
- Kontakt:
Jest, i onda se protiv kaljarija i sl. nece sastaviti sa loptom, odbijat ce mu se od noge kao da je drvo. Pretvorio se u fkin ronaldinja protiv jednog bajerna i sad ce ga montela ostaviti. Ej zivote sudbino.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Biglia hladan k'o rudarsko okno i to u najtezim situacijama.
Igraci igraju u skladu sa svojom trenutnom psihickom i fizickom spremom.Jos je to daleko od idealnog.
Igraci igraju u skladu sa svojom trenutnom psihickom i fizickom spremom.Jos je to daleko od idealnog.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
maloprije je niang demonstrirao svu raskoš svoje glupoće kad je šutao na gol umjesto da je namjestio zicer kessiju ili silvi 
hajde makar će se neko upecati da ga kupi

hajde makar će se neko upecati da ga kupi

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Malo smo pali, prije svega fizički, vidi se da su neki sa odmora došli na ove utakmice.
Sve u svemu, imalo se šta vidjeti i definitivno treba biti zadovoljan sa današnjom partijom ekipe, pogotovo u prvom poluvremenu. Sjajna tranzicija i kontra, kao i par akcija koje su tekle vrlo dobro.
Sve u svemu, imalo se šta vidjeti i definitivno treba biti zadovoljan sa današnjom partijom ekipe, pogotovo u prvom poluvremenu. Sjajna tranzicija i kontra, kao i par akcija koje su tekle vrlo dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobar rezultat i kvalitetna igra 60ak minuta s obzirom na uvjete.Dobar pokazatelj da ova ekipa ima enorman potencijal, ali da će trebati dosta rada da se sve to ispuni.
Musacchio, Kessie, Rodriguez što više igraju sve više pokazuju o kako kvalitetnim igračima se radi. Musacchio ako ne bude imao nekih povreda tokom sezone, uvjerit' ćete se da se radi o jednom od top 3 stopera lige.
Musacchio, Kessie, Rodriguez što više igraju sve više pokazuju o kako kvalitetnim igračima se radi. Musacchio ako ne bude imao nekih povreda tokom sezone, uvjerit' ćete se da se radi o jednom od top 3 stopera lige.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koji monstrum je ovaj Kessie. Trci i spotaknu se na neciju nogu i pade i iste sekunde ustade i stize njihov napad.
Samo trci, bori se. Izgleda mi monstruozno.
Nadam se da Borini nece nastaviti nositi 11. Ne mogu njega gledati s tim brojem na ledjima. A Hakan cim je usao dobru loptu posla Silvi koji se dobro krece, ali nije jos potpuno spreman. Biglia i Conti su mi fizicki isti.
Niangu samo da je mozak...

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trpaj bavarsku nejac
Hahahaha
Hahahaha
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hvala Bogu pa opet doživih da imamo igrača koji može šutem van kaznenog prostora ugroziti protivnički gol
Kako hladnokrvna i rutinska završnica Calhanoglua

Kako hladnokrvna i rutinska završnica Calhanoglua

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
hakanogluuuuu

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pet godina je trebalo čekati da konačno imamo igrače koji znaju šutnuti loptu sa 20ak metara ili izvesti prekid kako treba.Kao i centrirati iz same igre. Pet godina niko nije bio sposoban to uraditi na pravi način, tri osnovna segmenta igre.
ovaj mauri će jednom izginuti poslije svojih klizećih startova 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovaj sanchez nije nista pokazao isto poli prvom do sebe samo na sigurno. Nije ni cudo sto ga hoce prodat.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Jel' ovaj Silva odradio ijedan trening sa ekipom? Momak izgleda kao da je s neba pao ovdje na teren 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo će samo dobro odjeknuti širom svijeta što se rezultata tiče.Ali nikako ovaj meč ne smije biti uzrokom neke euforije, i mislim da su toga svi u klubu svjesni.Nisu više tu Galliani i Berlusconi koji bi nakon ovog rezultata izjavili da smo najjači na svijetu.
Da ekipa ima talenta i potencijala to smo znali i prije ovih prijateljskih mečeva, a koji su dometi i limiti to će se moći tek procijeniti za 5-6 mjeseci pa i više.
Da ekipa ima talenta i potencijala to smo znali i prije ovih prijateljskih mečeva, a koji su dometi i limiti to će se moći tek procijeniti za 5-6 mjeseci pa i više.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovo cijenim, kad se govori isto i prije i poslije tekmeRomagnoli13 je napisao/la:Utakmica je za 40-ak minuta.I opustite se ljudi, nevažna prijateljska utakmica koja služi da se igrači malo istrče i da se isprobaju neke stvari.

Ali bez obzira sve cestitke, rastavili ste smrdljive kobasicare na proste faktore, i to sa jako jako kombinovanim sastavom. Navijao sam za Milan danas ko da Juve igra

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lijep, lijepo....
Musaka mi zgleda pravo dobar, mogao bi Rom izvisiti za poziciju. Jos Kessie i RR pokazuju da ce biti pojacanja.
Silva kao da je direkto iz aviona krocio na teren, vidi se da ce mu trebati vremena.
Donaruma hitno mora da popravi igru kada ima loptu u nogama. Katastrofalan je.
Musaka mi zgleda pravo dobar, mogao bi Rom izvisiti za poziciju. Jos Kessie i RR pokazuju da ce biti pojacanja.
Silva kao da je direkto iz aviona krocio na teren, vidi se da ce mu trebati vremena.
Donaruma hitno mora da popravi igru kada ima loptu u nogama. Katastrofalan je.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
montela taktički prekucao
u svakom momentu znaju šta je čiji zadatak, kako i gdje se kretati, koga čuvati, kada vršiti presing, a u zraku su svaku loptu skinuli iz šesnaeterca, e alal ti vjera montela
naravno čestitke i igračima, super su odigrali.
još dok se malo uigraju i poprave fizičku spremu jer se vidjelo da su malo pali u dr. poluvremenu i bit će to super
jesu vala hudnici conti i silva niđe veze, ni na nebu ni na zemlji
al' imaju bukvalno 2-3 treninga sa ekipom i još su nešto malo trčkarali sami u milanellu pa ni ne čudi.

u svakom momentu znaju šta je čiji zadatak, kako i gdje se kretati, koga čuvati, kada vršiti presing, a u zraku su svaku loptu skinuli iz šesnaeterca, e alal ti vjera montela

naravno čestitke i igračima, super su odigrali.
još dok se malo uigraju i poprave fizičku spremu jer se vidjelo da su malo pali u dr. poluvremenu i bit će to super

jesu vala hudnici conti i silva niđe veze, ni na nebu ni na zemlji

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.