PoyyBrokula je napisao/la:Poz
Maršal +
anell +
Brokula +
VGS +
AA23 +
Ramsey16 +
Murga +
bega_afc +
Harika +
dark44 +
topnik1 +
Kontra -
Quaterback -
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
PoyyBrokula je napisao/la:Poz
More qrac. Izbrisao sam i yebo im mater svima. A bio doveo Mbappe, Bakayoka, Baillya, Kolasinca, Lukakua...QUARTERBACK je napisao/la:pa bitnija od finala fa kupa jer to smo se zayebavali i znali da osvajamo, danas je pravi ispit zrelostiKontraa je napisao/la:Ako izgube danas, nek si yebu mater jer ovo nije prijateljska. Bitnija je od one ligaske sa Unitedom kad su nam pustiliQUARTERBACK je napisao/la:nijedna utakmica s chelseaem nije prijateljska, hocu krv da pisaju
Postano iz vreće
morel menadzer
Chelsea team v Arsenal: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro.anell je napisao/la:Šta ovo nema sastava ?
Prijavljen ti je postKontraa je napisao/la:Chelsea team v Arsenal: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro.anell je napisao/la:Šta ovo nema sastava ?
#CFCTour
Eto vidis da ima
Alejkumu Sellam brate, nemoj mi bez ikindije ostati.Federer17 je napisao/la:Hoce Kola biti danas na klupi, ili zbog onog navodnog trovanja ostaje van stroja? Inace, da poselamim/pozdravim bracu gunnerse, davno sam ovdje nekad pisao, sada uglavnom samo citam.
Nece buraz, ikindija je tek oko 17 h, taman da se odgleda utakmica.Kontraa je napisao/la: Alejkumu Sellam brate, nemoj mi bez ikindije ostati.
Seo jeo živu ribu pa se otrovao. Inače je navikao da jede onako dok još pliva
Trenutno korisnika/ca: Gunner4, Invincibles14, mercurial, Venom i 14 gostiju.