2017/18 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2017/18 NBA Pre-season
****: #Knicks and #Cavs in serious talks centered around Carmelo Anthony and Kyrie Irving+possible 3rd team (maybe #Suns).
****: #Cavs trying to work #Suns into a deal. Bledsoe and Chandler would be part of it. Suns want Frank Ntilikina and other picks.
****: #Cavs trying to work #Suns into a deal. Bledsoe and Chandler would be part of it. Suns want Frank Ntilikina and other picks.
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je već ekstra.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Rose, James, Melo i Love u borbi s Warriorsima. Vidjet ćemo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
KingJamesMVP je napisao/la:Rose, James, Melo i Love u borbi s Warriorsima. Vidjet ćemo

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma upitan je i istok ovako
LeBron James
- BuffonGigi
- Kontakt:
Welcome to L.A. mr. L-Train 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
STA SE OVO DEŠAJE?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako je to tacno, onda je definitivno opravdao ono sto sam mislio o njemu. Ako ode, nek mu je sretno i da uzme sto vise titula. Kakav ce biti Istok, mi cemo s Loveom biti u finaluNEZALAGANJE je napisao/la:Here's what I know on Kyrie front: he didn't like LJ's control of franchise, and he wants to be a full-time PG and get chance to run a team
Ovo samo slijepac nije vidio.Lik im je de facto GM,zakljucao im je SC na vise godina ugovorima igraca poput JRa,TTa,pa i Lovea,a dostigli su svoj limit kao tim.Ekipa igra sistem koji je podredjen njemu(s pravom jer je najbolji igrac na svijetu),ali potpisuje takve ugovore da moze otici skoro kad pozeli,a to ce i uraditi 99,9% slijedece ljeto i meni je sasvim opravdano da decko poput Irvinga zeli da pazi na sebe dok bude ulazio u svoj prime,gdje god zavrsio.

Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 22 jul 2017, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Nakon ovog veceras mislim da vise nije ni sekundu upitno da LeBron ide dogodine, jedino je pitanje da li u Lakerse, Spurse ili neka druga opvija (mislim da je i Heat realan ako imaju prostora dogodine). Cavsima je bolje da odmah ganjaju mlade igrace i pickove al pitanje je ko je dovoljno lud da im dadne puno toga za igraca kojeg se konstantno precjenjuje zbog umjetnickog dojma i na oko lijepe igre.
Inace Lonzo-PG-Ingram-LeBabo dogodine za skidanje Dubsa
Inace Lonzo-PG-Ingram-LeBabo dogodine za skidanje Dubsa

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cekao sam tvoj komentar.adriano_leite je napisao/la:Ako je to tacno, onda je definitivno opravdao ono sto sam mislio o njemu. Ako ode, nek mu je sretno i da uzme sto vise titula. Kakav ce biti Istok, mi cemo s Loveom biti u finaluNEZALAGANJE je napisao/la:Here's what I know on Kyrie front: he didn't like LJ's control of franchise, and he wants to be a full-time PG and get chance to run a team
Ovo samo slijepac nije vidio.Lik im je de facto GM,zakljucao im je SC na vise godina ugovorima igraca poput JRa,TTa,pa i Lovea,a dostigli su svoj limit kao tim.Ekipa igra sistem koji je podredjen njemu(s pravom jer je najbolji igrac na svijetu),ali potpisuje takve ugovore da moze otici skoro kad pozeli,a to ce i uraditi 99,9% slijedece ljeto i meni je sasvim opravdano da decko poput Irvinga zeli da pazi na sebe dok bude ulazio u svoj prime,gdje god zavrsio.. .

- adriano_leite
- Kontakt:
Ma vidjet ces da on nece nigdje. To je malo i od njega pritisak vjerovatno, jer vidi da James vazda sere i sefuje. Bude li mi ekipa Rose, JR, Melo, James i TT/Love, vjerovatno godinu pauziram od desavanja u NBA i cekam lutriju i rezultate ove epizode Jamesa. Halal, uzeta je titula, pa par godina lutrija opet, **** ga, ne bi bilo nista novo. Hvala Bogu pa se treci put nece moci vratiti, ako vec odeNEZALAGANJE je napisao/la:Cekao sam tvoj komentar.adriano_leite je napisao/la:Ako je to tacno, onda je definitivno opravdao ono sto sam mislio o njemu. Ako ode, nek mu je sretno i da uzme sto vise titula. Kakav ce biti Istok, mi cemo s Loveom biti u finaluNEZALAGANJE je napisao/la:Here's what I know on Kyrie front: he didn't like LJ's control of franchise, and he wants to be a full-time PG and get chance to run a team
Ovo samo slijepac nije vidio.Lik im je de facto GM,zakljucao im je SC na vise godina ugovorima igraca poput JRa,TTa,pa i Lovea,a dostigli su svoj limit kao tim.Ekipa igra sistem koji je podredjen njemu(s pravom jer je najbolji igrac na svijetu),ali potpisuje takve ugovore da moze otici skoro kad pozeli,a to ce i uraditi 99,9% slijedece ljeto i meni je sasvim opravdano da decko poput Irvinga zeli da pazi na sebe dok bude ulazio u svoj prime,gdje god zavrsio.. .
Ma nema dileme da je ovo sve zbog Jamesa i covjek ne zeli da provede svoj prime u ekipi koja nece imati nikakvu sansu za bilo sta.Brine unaprijed o svojoj karijeri.Medjutim,bojim se da ce on tesko u SA.Iz vise razloga.

Ali nemamo ni svog picka cini mi se narednih par godina

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Epidaurus je napisao/la:Nakon ovog veceras mislim da vise nije ni sekundu upitno da LeBron ide dogodine, jedino je pitanje da li u Lakerse, Spurse ili neka druga opvija (mislim da je i Heat realan ako imaju prostora dogodine). Cavsima je bolje da odmah ganjaju mlade igrace i pickove al pitanje je ko je dovoljno lud da im dadne puno toga za igraca kojeg se konstantno precjenjuje zbog umjetnickog dojma i na oko lijepe igre.
Inace Lonzo-Deng-Ingram-LeBabo dogodine za skidanje Dubsa

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I tu ste losi,s pikovima mislim.GM James sve procero.adriano_leite je napisao/la: Ma vidjet ces da on nece nigdje. To je malo i od njega pritisak vjerovatno, jer vidi da James vazda sere i sefuje. Bude li mi ekipa Rose, JR, Melo, James i TT/Love, vjerovatno godinu pauziram od desavanja u NBA i cekam lutriju i rezultate ove epizode Jamesa. Halal, uzeta je titula, pa par godina lutrija opet, **** ga, ne bi bilo nista novo. Hvala Bogu pa se treci put nece moci vratiti, ako vec ode.
Ali nemamo ni svog picka cini mi se narednih par godina.

Ma ako ostane,hemija u timu ce nakon ovoga biti uzasna,ali nije iskljuceno definitivno.
Al meni je fascinantno da je Kyrie ubjedjen da moze biti lider i glavni igrac nekog contendera. Ko drugi igrac ekipe uz nekog all round monstruma je idealan, al ko prva je vise cirkusant nego elitni igrac. Doduse moguce da Spursi od njega naprave strasnog beka, uspjelo im je to vec s Parkerom koji je kud i kamo manji talenat.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma ne uklapa mi se Kyrie nikako u Popovicevu viziju kosarke, tesko da ce se to ikad ostvariti, plus Spursi nemaju sta da ponude. Ali interesantno bi u najmanju ruku bilo gledati pnr Kyrie-Kristaps.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nigdje on nije rekao da zeli biti glavni igrac.To su mnogi pogresno protumacili.Decko je rekao da zeli tim u kojem ce on biti primarni PG i imati mogucnost da "vodi tim" u toj ulozi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sto se to ne uklapa u Popovu viziju kosarke?De mi objasni kakva je razlika izmedju danasnjeg Kyriea i Parkera u prajmu po stilu igre,osim sto ovaj prvi ima sut za 3p?BuffonGigi je napisao/la:Ma ne uklapa mi se Kyrie nikako u Popovicevu viziju kosarke, tesko da ce se to ikad ostvariti, plus Spursi nemaju sta da ponude. Ali interesantno bi u najmanju ruku bilo gledati pnr Kyrie-Kristaps.
To bih volio vidjet bas, momak nije playmaker i kad do sad to nije postao tesko da ce i od sad. Kao strijelac je skoro savrsen al dzaba sve kad mu je trpanje iz izolacija jedini elitni kvalitet. Pop il eventualno Pat su mu jedine opcije da postane pravi kompletni vrhunski bek.NEZALAGANJE je napisao/la:Nigdje on nije rekao da zeli biti glavni igrac.To su mnogi pogresno protumacili.Decko je rekao da zeli tim u kojem ce on biti primarni PG i imati mogucnost da "vodi tim" u toj ulozi.
Zato sto Popovic trazi bekove koji imaju 10 asista po tekmi a Irving je score first guy.NEZALAGANJE je napisao/la:A sto se to ne uklapa u Popovu viziju kosarke?De mi objasni kakva je razlika izmedju danasnjeg Kyriea i Parkera u prajmu po stilu igre,osim sto ovaj prvi ima sut za 3p?BuffonGigi je napisao/la:Ma ne uklapa mi se Kyrie nikako u Popovicevu viziju kosarke, tesko da ce se to ikad ostvariti, plus Spursi nemaju sta da ponude. Ali interesantno bi u najmanju ruku bilo gledati pnr Kyrie-Kristaps.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tony Parker kroz karijeru ima 5.8 ass po utakmici.Doduse to nije ni mali broj uzevsi u razmatranje stil igre ekipe i Manua pored sebe.Kyrie je ove sezone pored Jamesa imao 5.8 ass po utakmici. To dosta govori o slicnosti. Isto tako svaka vrhunska ekipa danas je puna sutera i sve sto ti treba je da imas covjeka koji moze penetrirati i ass. ce biti tu.Irving je jedan od najboljih igraca lige kad je penetracija u pitanju,tako da bi u pravom sistemu on tacno znao gdje ce biti suteri i sta se od njega ocekuje.Ne bi bio ni najmanji problem uklopiti ga.Mada,licno ne vjerujem u ovaj trejd.SA nije fransiza koja skace na prvu glasinu i odradjuje trejd.Epidaurus je napisao/la:To bih volio vidjet bas, momak nije playmaker i kad do sad to nije postao tesko da ce i od sad. Kao strijelac je skoro savrsen al dzaba sve kad mu je trpanje iz izolacija jedini elitni kvalitet. Pop il eventualno Pat su mu jedine opcije da postane pravi kompletni vrhunski bek.NEZALAGANJE je napisao/la:Nigdje on nije rekao da zeli biti glavni igrac.To su mnogi pogresno protumacili.Decko je rekao da zeli tim u kojem ce on biti primarni PG i imati mogucnost da "vodi tim" u toj ulozi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.