Šalu na stranu, Kolarov će vam biti pojačanje, ima on još kuveta u sebi samo je bitno da se ne dođe zayebavati u Romu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
#Roma
Defrel €20(+3)
Karsdorp 14 (+5)
Cengiz 13,4 (+1,5)
Pellegrini 10
Moreno 5,7
Gonalons 5
#Kolarov 5 no bonus ✔
➡73,1(+9,5)
@SkySport
Obzirom da su on i Džeko ponovo zajedno...Raonffa je napisao/la: Šalu na stranu, Kolarov će vam biti pojačanje, ima on još kuveta u sebi samo je bitno da se ne dođe zayebavati u Romu.
ASR1927 je napisao/la:Kolarov ? Pa gore ne moze..Tip nije odigro tekme 100 godina..
Zayebanciju van terena ne računam, mislim na eventualnu qurcobolju na terenumarconato je napisao/la:Obzirom da su on i Džeko ponovo zajedno...Raonffa je napisao/la: Šalu na stranu, Kolarov će vam biti pojačanje, ima on još kuveta u sebi samo je bitno da se ne dođe zayebavati u Romu.
@angelomangiante 11m11 minutes ago
#Mahrez is very close to #ASRoma . Agreement with the player and the deal is almost done between #Leicester and ASRoma @SkySport #Transfers
postenoSome people have not reacted that well to the news of your arrival, because of your past with Lazio…
“I cannot, and do not want to, deny my past. But now I am with Roma and just as I gave 100% when I was at Lazio I will now give 100% and more for Roma.
"Lazio was a good experience for me, but from today they are my rivals on the pitch.”
iturbe > nasriAlen1987 je napisao/la:Ove godine cemo imati sirinu, ali kvalitet udarnih 11 ce dosta zavisiti od tog pojacanja na desnom krilu. Ako tu dodje igrac svjetske klase tipa (Moura,Mahrez), bice evidentan napredak u odnosu na ranije sezone, ali ako dodje neki prosjecan igrac tipa Nasri, Suso... ili ako se bude tu forsirao Florenzi/Defrel/SES, onda smo opet tu negdje kao I prije. I ova odbrana mi je upitna, na celu sa golmanom.
Hahahahaha e gledaj ti frajeraChinaglia je napisao/la:bismiletom, ne bismilom
nije ni cudo sto vam je svaka sezona neuspjesna, kada u nju ulazite s bismilom :mrgreen: :kafa:Manuel je napisao/la:Hahahahaha e gledaj ti frajera :rol:Chinaglia je napisao/la:bismiletom, ne bismilom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.