PitarBordo je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
Stoji brate to sve, vjerovatno će izgledati kao Iniesta u našoj amaterskoj fudbalskoj sekciji. Samo kažem da stranci trebaju da budu oni koji će baš prevagu donijeti. A, nadam se da griješim, mislim da ovaj nije prevaga, već samo solidan igrač.
Plus na to sve dodaš Čalu koji ga neće koristiti sigurno dosta vremena, moja procjena barem 6-7 kola, ako bude još uvijek tu tj.
Ja ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog destruktivca pravog...Marciano vjerovatno....eto koliko se cekao ovakav tip igraca...a to da ima ovakvih igraca sa nasim pasosem ??? ako neko ima par imena nek sarne...naravno slobodnih ne pod ugovorom do 2020....
Mislim da je neka negativa i preventivna pljuvacina pomutila razum mnogima ovdje dres, ne valja pojacanja ne valjaju, sms ne valja....mislim divim se vremenu i ustrajnosti koji odvoje...
Ja napisao da stoji to sve, ali da mi miriše drugačije. Je8em mu Denchi kafu mogu li imati mišljenje, nisam popljuvao lika, sve ovo mi nekako ne miriše, gledao sam utakmice na kojima je lik igrao u JSL, ali ga se ne sjećam, a kako se i sjećati. Kad i ako zaigra kod Čale, barem 4-5 utakmica, imati ću konačni sud, ali trenutno, poučen svim iskustvima prije i situacijom kakva je sada gdje iz kluba dolaze stvari kao "neće se niko plaćati šestocifreno," "okrećemo se svojoj djeci," "bazirat ćemo tim na našoj omladini i tri kapitalca" itd itd, sve to izrodilo šta je izrodilo - meni smrdi, ali i dalje stoji da i osrednji igrač JSL u našoj amaterskoj ekipi može izgledati kao Iniesta.
Niti tražim istomišljenike niti pljujem preventivno, samo s oprezom ulazim, jer nisam tip koji će klicati i govoriti da je lik prejak igrač i onda se ispostavi da je truba u FKS. Ima vremena da se dokaže, ako mu Čala dopusti tj.
Popusti me malo brate, to za dres i grb i dalje stoji. Da su uradili monotone grb da se uklapa sa dizajnom okej, ali likovi hladno bijeli dio grba preferbali u žuto. Pokazao ja starom koji je uz klub 61 godinu kaže "k'o da je neko zapišao grb" - neke stvari imaju granicu i ukus. To što naših 11 veličanstvenih iz marketinga to nije vidilo me ne čudi - to je ista ekipa koja je lajkala Giletove pjesme sa klupskog verifikovanog Tviter naloga.
E ne znam kako reprezentativac srbije posta osrednji igrac jsl???
Sta je onda Kostic,protic,vusljanin, tatko, komazec i ostali koji nisu dobacili do repke a bgm niti do neke afirmacije u jsl??? O tom govorim....23-godisnjak na poziciji koja nam fali godinama, visok s pregledom igre, 4K televizija u zemlji gdje se koriste crno-bjeli tv....tipa onaj slobodin Stjepanovic...koji napravi ime i ordagicu i saricu...
Bgm ti je paranoja uzela maha cim pravis ove konstrukcije da se cekalo s potpisom ovog malca da se skrene paznja sa crnkica i slicno
A sta reci , meni je poprilican signal kad je nekom boja zlata asocijacija na urin....meni je na uspjeh, trofeje a i s ljiljanom na dresu mislim da je to bas preocigledno...bgm je do tebe i tvog okruzenja....vjerujem da je tesko zivjeti tako....da se ponovim nas grb nije crno bjeli...dakle boje su vec ranije promijenjene zbog estetike...eto sad zlato ne valja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače