Ljudi odmah demantovase, kazu kokuzluk je prijelazan.Evolution87 je napisao/la:Najavise piksija kako bi se skrenula pozornost sa ovog prosjecnog prekodrinskog igraca, ali izgleda da nema ni od njega nista

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ljudi odmah demantovase, kazu kokuzluk je prijelazan.Evolution87 je napisao/la:Najavise piksija kako bi se skrenula pozornost sa ovog prosjecnog prekodrinskog igraca, ali izgleda da nema ni od njega nista
Evander je napisao/la:11velicanstvenih. Ne mislim na ekipu na terenu, nego na uposlene u marketingu
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
YouTube kanal nam je smiješan.Pantelija je napisao/la:Jel njih 11 danonoćno radilo ovu najavu utakmice i početka sezone.
To da li on valja treba presudit nakon par utakmica. I za Stojčeva se isto pričalo, "da je valjao ne bi ga Zvezda otjerala". Ja mislim da igrač koji se kroz JSL probije do reprezentacije a da nije iz Partizana i Zvezde, ne može bit odron. U svakom slučaju bi bio veliki apgrejd na Rustema.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uvali nam Ibrak jos jednog "preko#drinasa #ohabanog polovnjaka" Nije on daba danas bio tu, i sad ovo.![]()
Da je valjao ostao bi u Srbiji!
Kapitalac by Valentin.skoroalen je napisao/la:To da li on valja treba presudit nakon par utakmica. I za Stojčeva se isto pričalo, "da je valjao ne bi ga Zvezda otjerala". Ja mislim da igrač koji se kroz JSL probije do reprezentacije a da nije iz Partizana i Zvezde, ne može bit odron. U svakom slučaju bi bio veliki apgrejd na Rustema.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uvali nam Ibrak jos jednog "preko#drinasa #ohabanog polovnjaka" Nije on daba danas bio tu, i sad ovo.![]()
Da je valjao ostao bi u Srbiji!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.