idemooooMemara je napisao/la:
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Husa? Lol, gdje mu nalazite te nadimke, frajko ima ime od četri slova, da se zove Behader ili Abdurahmanaziz pa inekako.Fikret1946 je napisao/la:Jarane ti bas zapeo za Saju, eto on je kriv za sve. Jest eto nikad nije valjao nista nam nikad nije donio sportski je invalid itd. Necu vise da pisem o ovome jos ce ispast da mi je Husa rod neki
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Druga stvar nije "Sajo" kriv za "sve" nego je papak jer uzima godinu dana najveće pare u ligi, a ne trudi se čak ni da drži kilažu, znači fura po gradu, instagram, heštegovi #fks, a veze sa sportom nema. Šta nije jasno tu?
Svojim nesportskim pristupom pljuje na klub. Nisam se našao u situaciji da uzimam pare od nečega, a da se uopće ne trudim ni da izgleda kao da to zaslužujem, vjerovatno bi se i ja tako ponio kao on - ali to ga ne čini manje papkom, kojem je ovo zadnja gaža i bitno mu da izvuče što više keša, pa s ovom kilažom i povredom ne bi mogao igrati u trećoj ligi kod nas za 150 KM i ćevape posle utakmice. Sauliši se. Klub je na prvom mjestu, a ne igrači koji su nekada na trenutak bljesnuli, pa se onda vratili i ogulili klub s kamatom za sve što su "donijeli" klubu.
Samo Saraj'vo.
nema klarica,djanija,rijada i hadzicaMortemHz je napisao/la:idemooooMemara je napisao/la:
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se samo bojim da Čala ne zakuca Nedima na klupu prvog tima i onda mali ispuši i juniore i seniore za sezonu.
Samo Saraj'vo.
I mene tog strah.. Valjda nece.PitarBordo je napisao/la:Ja se samo bojim da Čala ne zakuca Nedima na klupu prvog tima i onda mali ispuši i juniore i seniore za sezonu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja se bojim sto je Cala jos uvijek trener Sarajeva.PitarBordo je napisao/la:Ja se samo bojim da Čala ne zakuca Nedima na klupu prvog tima i onda mali ispuši i juniore i seniore za sezonu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ja iz kluba kad ona njuska Ibrakovic ode u klub! Cemu se ja nadam kad tom liku nije udarena zabrana pristupa plakatu koji poziva na tekme, ne da se on nesto pita! Pu yebem ti dan danasnji kad ga i sretoh! Yebo li ga punac a punac Selimovica, picka vam materina cobanska! I ovi u upravi su ista **** cim sjede sa njim za istim stolom!
Možda je greškom ušao u prostorije Kluba. Tražio je, garant, ulaz u McDonald's.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ja iz kluba kad ona njuska Ibrakovic ode u klub! Cemu se ja nadam kad tom liku nije udarena zabrana pristupa plakatu koji poziva na tekme, ne da se on nesto pita! Pu yebem ti dan danasnji kad ga i sretoh! Yebo li ga punac a punac Selimovica, picka vam materina cobanska! I ovi u upravi su ista **** cim sjede sa njim za istim stolom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jbg,menadzer je igrača iz akademijeSarajlijica1946 je napisao/la:Sad ja iz kluba kad ona njuska Ibrakovic ode u klub! Cemu se ja nadam kad tom liku nije udarena zabrana pristupa plakatu koji poziva na tekme, ne da se on nesto pita! Pu yebem ti dan danasnji kad ga i sretoh! Yebo li ga punac a punac Selimovica, picka vam materina cobanska! I ovi u upravi su ista **** cim sjede sa njim za istim stolom!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nek zaluta u bakije sve mu yebem seljacko, nek odyebe od kluba! Otjerali su ga manji od nas Sloboda i Celik, sta smo mi zavukli glave u pijesak! Obrukao mi je klub dok sam ziv da se crvenim!High je napisao/la:Možda je greškom ušao u prostorije Kluba. Tražio je, garant, ulaz u McDonald's.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ja iz kluba kad ona njuska Ibrakovic ode u klub! Cemu se ja nadam kad tom liku nije udarena zabrana pristupa plakatu koji poziva na tekme, ne da se on nesto pita! Pu yebem ti dan danasnji kad ga i sretoh! Yebo li ga punac a punac Selimovica, picka vam materina cobanska! I ovi u upravi su ista **** cim sjede sa njim za istim stolom!
Takvo razmišljanje i treba biti. Ona afera oko kojekakvih punaca i novca umnogome je ukaljala dignitet FKS, mada sam, nažalost, pročitao i čuo sijaset mišljenja naših nadrinavijača da je to prihvatljivo. Dobar je broj onih koji podržavaju tu poganu glavurdu i bilo kakve poslove ispod žita.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nek zaluta u bakije sve mu yebem seljacko, nek odyebe od kluba! Otjerali su ga manji od nas Sloboda i Celik, sta smo mi zavukli glave u pijesak! Obrukao mi je klub dok sam ziv da se crvenim!High je napisao/la:Možda je greškom ušao u prostorije Kluba. Tražio je, garant, ulaz u McDonald's.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ja iz kluba kad ona njuska Ibrakovic ode u klub! Cemu se ja nadam kad tom liku nije udarena zabrana pristupa plakatu koji poziva na tekme, ne da se on nesto pita! Pu yebem ti dan danasnji kad ga i sretoh! Yebo li ga punac a punac Selimovica, picka vam materina cobanska! I ovi u upravi su ista **** cim sjede sa njim za istim stolom!
Zadnja izmjena: High, dana/u 21 jul 2017, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi makar uzeoSarajlijica1946 je napisao/la:Nek zaluta u bakije sve mu yebem seljacko, nek odyebe od kluba! Otjerali su ga manji od nas Sloboda i Celik, sta smo mi zavukli glave u pijesak! Obrukao mi je klub dok sam ziv da se crvenim!High je napisao/la:Možda je greškom ušao u prostorije Kluba. Tražio je, garant, ulaz u McDonald's.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sad ja iz kluba kad ona njuska Ibrakovic ode u klub! Cemu se ja nadam kad tom liku nije udarena zabrana pristupa plakatu koji poziva na tekme, ne da se on nesto pita! Pu yebem ti dan danasnji kad ga i sretoh! Yebo li ga punac a punac Selimovica, picka vam materina cobanska! I ovi u upravi su ista **** cim sjede sa njim za istim stolom!

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam brate uzeo sam, gotovo je sa mnom ja sam ovisan, nema mi lijeka. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Kad su Čalu zakucali na klupu, otkucali su pamet, posljedice su čudo.......Zagor je napisao/la:I mene tog strah.. Valjda nece.PitarBordo je napisao/la:Ja se samo bojim da Čala ne zakuca Nedima na klupu prvog tima i onda mali ispuši i juniore i seniore za sezonu.
Evo ni ovi malci u19 ne znaju penal iskoristiti...a ni ostale stopostotne šanse 

Hahaha znao sam! Promašen penal! Ovi juniori su glupi ko racku! Od dodavanja do završnice. Ne mogu da shvatim! Generacija Čatakovića bi pojela ovu djecu!
Dženane svaka tebi čast!
Dženane svaka tebi čast!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fun fact: imamo određen broj tuzlaka u akademiji. 

- PitarBordo
- Kontakt:

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 22 jul 2017, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, mnon46 i 45 gostiju.