FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 20 jul 2017, 18:46

Da se ne lažemo imamo ekipu ko kita, ja se iskreno nadam nekako da udjemo u ligu 6, ali ako budemo igrali kao prošlu sezonu od Vladinog preuzimanja ekipe, teško da ćemo i u ligi opstati. Pa nas je cijelu sezonu Krupa trehala i kući i u gostima, a po meni smo imali bolju ekipu prošle sezone sa Subićem, Stjepanovićem, Škahićem i Efendićem... jer ove pridošlice nisu pojačanja dok to ne dokažu na terenu :(

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 jul 2017, 19:01

Pasha_car_aga je napisao/la:Da se ne lažemo imamo ekipu ko kita, ja se iskreno nadam nekako da udjemo u ligu 6, ali ako budemo igrali kao prošlu sezonu od Vladinog preuzimanja ekipe, teško da ćemo i u ligi opstati. Pa nas je cijelu sezonu Krupa trehala i kući i u gostima, a po meni smo imali bolju ekipu prošle sezone sa Subićem, Stjepanovićem, Škahićem i Efendićem... jer ove pridošlice nisu pojačanja dok to ne dokažu na terenu :(

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ma realno Culum je tu negdje sa Stjepanovicem mozda i bolji dok se malo uigra , Ignjatovic je veliko pojacanje uz oporavljenog Skahica , Mehmedagica Zukica imas 4 top stopera , Efendic je solida uvijek bio znalo ga je prenjeti odigra dobro utakmicu ali je znao i lose odigrati tako da mislim da ce Todorovic uspijeti ga nadomjestiti. Subic nije igrao puno prosle sezone al eto sad tu imas Lazu koji je sasvim solidan bek a u napadu imas Husica i Zilkica koji mogu krilnu poziciju pokriti. U sredini imas Ordagica Grahovca Osmanagica Harliahovica Kalezica i ostalu djecu koja su sasvim solidni igraci. Na poziciji CF imas Krpu i dvije solidne zamjene pa jbt prosle godine nam prvi napadac bio Tandir. Po meni smo deficitatni na tom desnom krilu tu bi volio vidjeti Stevanovica ako ne pronadje ino angazman i imamo top ekipu. Mada i ovako po meni imamo jacu ekipu od prosle godine
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 20 jul 2017, 20:54

Ako nismo jaci nismo nista ni slabiji od prosle sezone.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 jul 2017, 21:05

U odnosu na drugi dio prošle sezone puno smo jači sad.

Do Vlade je šta ce naptaviti. Uz zalaganje koje pokazuju u pripremnim utakmicama očekujem super rezultate ove godine. Moja očekivanja su u top 3.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jul 2017, 21:08

Valjda cilj treba biti bolji i ostvariti nesto konacno u svojoj historiji. ..A ne tjesiti se nismo gori nego prosle sezone.
Ekipa je slabija na papiru ali vidicemo kako ce ici na terenu.
Ako ne izbore minimum evropu svi trebaju neopozivo napustiti klub. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 jul 2017, 21:16

Samo nama ne trebaju kapitalci poput Subica koji znaju igrat ozbiljan fudbao, al zato nam dobro dodju amateri iz kantonalnih klubova, sa kojima cemo osvojiti PL
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jul 2017, 22:05

ma bjezi ba elaborati su bili spremni, i dalje su, za prodaju Ordagica. Ali posto se to oteglo, a nesto se mora poduzeti onda se pljuje dolazak igraca u ekipu koji je tu da prosiri rotaciju. Ako se Ordagic ne proda bice samoubistava na temi od muke.

sto se tice Subica, **** ti onog Subica od prosle polusezone kod nas. Nama treba bolji igrac. Uostalom svima se nudio, niko ga nece.
Subic kao zadnja aletrnativa samo i ukoliko ode Ordagic.
Subic od prosle polusezone nije nikakav kapitalac , a ima strasna primanja sto su svi klubovi i vidjeli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jul 2017, 22:21

ne znam jestel vidjeli ovaj gol Aberdeena, upravo zato ne volim formaciju s tri odbrambena, ako dodje i do manjeg pucanja linije, to je odmah opasnost po gol, kao sto je i u ovom slucaju bilo i rezultiralo je golom

evo i drugi gol, odbrana rasuta kao riza i lagana egzekucija...

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 jul 2017, 22:36

Evo šta štele rade od lige,sramote nas klubovi po Evropi. Kad se sjetim prošle kvalifikacije ,ništa Beitar nije bio bolji od nas,a oni su za ove ekipe što izbaciše ove "predstavnike" Bayer ili Sevila
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 jul 2017, 23:55

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Subic na ovu ekipu kad bi dosao mislim da bi bile realne sanse da se pobijemo za europu ove godine, a u kupu je sve moguce pa mozda i da ga napokon uzmemo
Koliko je realno da dovedemo Subica :?
Po meni,Ordagic je jedini kreativac i recicemo mozak ekipe,za sigurnu bitku za sami vrh,treba nam jos jedan takav,na sredini,i desni bek,provjeren....imamo dosta igraca uglavnom,volio bi da Vlado igra za gol vise i napada,pa sta god napravili,nema od bunkera nista....Cuvas se cijelu utakmicu,i ljudi frljoku uvale i cao...nagledao sam se toga...igraj brate,pa ko koga..
Osmanagic je ta tzv. desetka...
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jul 2017, 00:19

Vlado, samo ne 4-4-2, ma ni 3-5-2 jbg... samo 4-2-3-1 i nista drugo!

slobodaTZ
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 21 jul 2017, 00:34

Beduin je napisao/la:I ovo sto slikaju momci iz UG, mahom stariji ljudi kupuju sezonsku. A omladina ce I dalje po forumima, drustvenim mrezama I na kafama voliti Slobodu, a ovi "starci" ne znaju ni da postoji neki tamo forum gdje momci vise vole I "pomazu" Slobodi od njih.
Drug ja kupio i sezonsku i clansku, nisam na slikama, a nisam metuzalem. :)

Tako da slike ti nisu neko mjerilo....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 jul 2017, 08:34

Ovo vise nervira s papirima.svake sezone ista prica.samo nama problem i zajebancija.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jul 2017, 09:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma bjezi ba elaborati su bili spremni, i dalje su, za prodaju Ordagica. Ali posto se to oteglo, a nesto se mora poduzeti onda se pljuje dolazak igraca u ekipu koji je tu da prosiri rotaciju. Ako se Ordagic ne proda bice samoubistava na temi od muke.

sto se tice Subica, **** ti onog Subica od prosle polusezone kod nas. Nama treba bolji igrac. Uostalom svima se nudio, niko ga nece.
Subic kao zadnja aletrnativa samo i ukoliko ode Ordagic.
Subic od prosle polusezone nije nikakav kapitalac , a ima strasna primanja sto su svi klubovi i vidjeli
Ukucaj:" wer war,s Tus Russingen
Zelim tvoje misljenje o momku br.6 bijeli dres,
Radi se o emisiji legende Marija Baskera
Ovo je razlog sto tog momka
SEMIRA BOROGOVCA
Cijenim i volim,jer momak i danas s ponosom kaze da je prosao Slobodinu skolu,da je bio reprezentativac BiH
Nizih selekcija,a onaj koji ga ne zna i ne zna o kakvom se momku radi
Ovaj momak lijevi bek,lijevi vezni vezni,spic sve igra,nema mjesta u Slobodi
Pitam se... zasto?a mislim da je odgovor ,,sto nije sponzorski igrac
Sta mislis koji bi odjek u nasoj javnosti bio, da je ovaj momak sponzorski igrac

P.S Pozdravljam i cijenim ovo sto uprava radi,a to je vracanje Slobodine djece,reprezentativaca,koji znaju igrati fudbal,a ne neke setace i skupe polovnjake,koje evo vidimo niko nece

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 21 jul 2017, 09:34

Da onda i secera vratimo.svakako je na tusnju vec :lol:

Beduin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2017, 10:30

slobodaTZ je napisao/la:
Beduin je napisao/la:I ovo sto slikaju momci iz UG, mahom stariji ljudi kupuju sezonsku. A omladina ce I dalje po forumima, drustvenim mrezama I na kafama voliti Slobodu, a ovi "starci" ne znaju ni da postoji neki tamo forum gdje momci vise vole I "pomazu" Slobodi od njih.
Drug ja kupio i sezonsku i clansku, nisam na slikama, a nisam metuzalem. :)

Tako da slike ti nisu neko mjerilo....
Ti si nasa svijetla tacka. :D
Ma dobro, sigurno da uzimaju I mladji, al po onim fotkama sve starkelje se obezbjedile, a mi mladji cemo tekstualno pratiti tekme. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 jul 2017, 10:57

Nakon žalbe NK Široki Brijeg Apelacionoj komisiji koja je vratila odluku na ponovno razamatranje, Disciplinska komisija je zbog događanja na uzvratnoj finalnoj utakmici Kupa BiH protiv FK Sarajevo kaznila NK Široki Brijeg s tri utakmice bez prisustva gledalaca i 25.000 KM, međutim klub sa Pecare je saopštio da je u pismenoj formi dobio odluku o jednoj utakmici kazne.

Time je kazna znatno smanjena u dijelu koji se tiče igranja pred praznim tribinama, dok je onaj novčani dio ostao ist.

Ovakvu odluku iz NSBiH obrazložili su na način kako je “kazna smanjena sa sedam na tri utakmice, jer je bilo nekih manjkavosti prilikom donošenja prve odluke”.

Međutim, u pismenoj odluci koju je klub sa Pecare dobio odluka je drugačija.

“NK Široki Brijeg kažnjen je s jednom utakmicom igranja bez prisustva gledalaca i tu kaznu je već odradio na posljednjoj prvenstvenoj utakmici prošle sezone Premijer Liga BiH protiv NK Čelik Zenica te dvije utakmice bez prisustva gledalaca na sjevernoj tribini s koje su na finalnoj utakmici Kupa BiH doletjeli pirotehnički i drugi predmeti na travnjak.

To znači da će NK Široki Brijeg na utakmicama 1. kola u nedjelju protiv FK Sloboda Tuzla i 3. kola dvije sedmicee kasnije protiv NK Čelik Zenica moći za gledaoce otvoriti istočnu i južnu tribinu stadiona Pecara, a to je svakako najbitnije.

Uzimajući u obzir sve okolnosti pod kojima je kazna izrečena i svjesni propusta kojih je bilo, te da su dobili satisfakciju ublažavanjem kazne, Upravni odbor NK Široki Brijeg je odlučio kako se neće žaliti na izrečenu kaznu pa je nova odluka Disciplinske komisjije i konačna”, saopšteno je iz NK Široki Brijeg.

E **** TI SAVEZ...Pa ovo samo kod nas moze, i cudimo se sto nam klubovi ispadaju odmah iz euro takmicenja, sto imamo najgoru ligu

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 21 jul 2017, 11:09

Sramota...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 jul 2017, 12:18

Moze li mi neko reci dokle se doslo sa izgradnjom istocne tribine,da li su stubovi vec postavljeni??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2017, 12:31

Najiskrenije se nadam vjecnom nestanku tog jednonacionalnog fudbalskog kluba i da se izbrise iz fudbalske historije sve vezano za njih. Mater mu j3bem i Savez, jel se uvijek mora popustati fasistima i nacionalistima, a sutra ako osvane zastava ljiljana na nasoj tribini (ili u Sarajevu) nadodavat ce nam i kazne koje nisu izrekli ili su povukli od ovih nacionalista.

Harry - posto si iz Tuzle, provozas se do Tusnja i provjeris. Cak i prosetat mozes, osim ako ne zivis u Breskama ili Tetimi. Usput i uslikaj nama koji smo trenutno daleko od Tusnja. ;)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.