Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma realno Culum je tu negdje sa Stjepanovicem mozda i bolji dok se malo uigra , Ignjatovic je veliko pojacanje uz oporavljenog Skahica , Mehmedagica Zukica imas 4 top stopera , Efendic je solida uvijek bio znalo ga je prenjeti odigra dobro utakmicu ali je znao i lose odigrati tako da mislim da ce Todorovic uspijeti ga nadomjestiti. Subic nije igrao puno prosle sezone al eto sad tu imas Lazu koji je sasvim solidan bek a u napadu imas Husica i Zilkica koji mogu krilnu poziciju pokriti. U sredini imas Ordagica Grahovca Osmanagica Harliahovica Kalezica i ostalu djecu koja su sasvim solidni igraci. Na poziciji CF imas Krpu i dvije solidne zamjene pa jbt prosle godine nam prvi napadac bio Tandir. Po meni smo deficitatni na tom desnom krilu tu bi volio vidjeti Stevanovica ako ne pronadje ino angazman i imamo top ekipu. Mada i ovako po meni imamo jacu ekipu od prosle godinePasha_car_aga je napisao/la:Da se ne lažemo imamo ekipu ko kita, ja se iskreno nadam nekako da udjemo u ligu 6, ali ako budemo igrali kao prošlu sezonu od Vladinog preuzimanja ekipe, teško da ćemo i u ligi opstati. Pa nas je cijelu sezonu Krupa trehala i kući i u gostima, a po meni smo imali bolju ekipu prošle sezone sa Subićem, Stjepanovićem, Škahićem i Efendićem... jer ove pridošlice nisu pojačanja dok to ne dokažu na terenu
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Osmanagic je ta tzv. desetka...solinas je napisao/la:Koliko je realno da dovedemo SubicaSARS je napisao/la:Subic na ovu ekipu kad bi dosao mislim da bi bile realne sanse da se pobijemo za europu ove godine, a u kupu je sve moguce pa mozda i da ga napokon uzmemo![]()
Po meni,Ordagic je jedini kreativac i recicemo mozak ekipe,za sigurnu bitku za sami vrh,treba nam jos jedan takav,na sredini,i desni bek,provjeren....imamo dosta igraca uglavnom,volio bi da Vlado igra za gol vise i napada,pa sta god napravili,nema od bunkera nista....Cuvas se cijelu utakmicu,i ljudi frljoku uvale i cao...nagledao sam se toga...igraj brate,pa ko koga..
Drug ja kupio i sezonsku i clansku, nisam na slikama, a nisam metuzalem.Beduin je napisao/la:I ovo sto slikaju momci iz UG, mahom stariji ljudi kupuju sezonsku. A omladina ce I dalje po forumima, drustvenim mrezama I na kafama voliti Slobodu, a ovi "starci" ne znaju ni da postoji neki tamo forum gdje momci vise vole I "pomazu" Slobodi od njih.
Ukucaj:" wer war,s Tus Russingenultrasstyle_tz je napisao/la:ma bjezi ba elaborati su bili spremni, i dalje su, za prodaju Ordagica. Ali posto se to oteglo, a nesto se mora poduzeti onda se pljuje dolazak igraca u ekipu koji je tu da prosiri rotaciju. Ako se Ordagic ne proda bice samoubistava na temi od muke.
sto se tice Subica, **** ti onog Subica od prosle polusezone kod nas. Nama treba bolji igrac. Uostalom svima se nudio, niko ga nece.
Subic kao zadnja aletrnativa samo i ukoliko ode Ordagic.
Subic od prosle polusezone nije nikakav kapitalac , a ima strasna primanja sto su svi klubovi i vidjeli
Ti si nasa svijetla tacka.slobodaTZ je napisao/la:Drug ja kupio i sezonsku i clansku, nisam na slikama, a nisam metuzalem.Beduin je napisao/la:I ovo sto slikaju momci iz UG, mahom stariji ljudi kupuju sezonsku. A omladina ce I dalje po forumima, drustvenim mrezama I na kafama voliti Slobodu, a ovi "starci" ne znaju ni da postoji neki tamo forum gdje momci vise vole I "pomazu" Slobodi od njih.
Tako da slike ti nisu neko mjerilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.