Danas poslije džume u oba fan shopa.ThrillerHz je napisao/la:Dres je SEX! Zna li neko kad ce bit dostupan za kupit?![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Danas poslije džume u oba fan shopa.ThrillerHz je napisao/la:Dres je SEX! Zna li neko kad ce bit dostupan za kupit?![]()
![]()
Kakve veze i da je dosao. Kod nas je svak primio nekakav čudan pogodak, počevsi od Alaima , Bandovic, pa preko Delača, pa evo Pavlović, za kojeg sam, btw, mislio da ne moze takvu gresku napravit...High je napisao/la:Kakav gol sad Borjan primi. Dobro je pa ga ne dovedosmo.
Malo sam se našalio za Borjana. Šteta je što onda nije došao. Što se tih grešaka tiče - nekidan se ovdje prozivao Pirić, ali bez neke potrebe. On je i s onom greškom veoma dobar golman.Zagor je napisao/la:Kakve veze i da je dosao. Kod nas je svak primio nekakav čudan pogodak, počevsi od Alaima , pa preko Delača, pa evo Pavlović, za kojeg sam, btw, mislio da ne moze takvu gresku napravit...High je napisao/la:Kakav gol sad Borjan primi. Dobro je pa ga ne dovedosmo.
Meni vise vuce da je on njima sponzorZagor je napisao/la:Dobili smo novog glavnog sponzora, doduse samo jedan igrač će nositi na dresu njihovu reklamu.
MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Hrustemovićeva i Crnkićeva.BelminM23 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
To se mora pogledatiMemara je napisao/la:Dres je beton!!
Ne zaboravite. Juniori danas od 15:15h igraju protiv FC Nitra iz Slovačke. Biće stream.
Izvještaj prve utakmice između Leicestera i Nitra.
Sine Belmine zato i postoji taj genocidni entitet u kojem zivis, zato sto bi takvi poput tebe prije mahali zastavom koju vam je nametnuo neki Petric nego stajali ispod zastave svojih predaka. Pa kad ovi opet krenu vi masite tim motornim uljem, a mi cemo pod tu kako vi kazete "ratnu" da opet branimo svoj grad. Tesko nama ako nam omladina ovako razmislja.BelminM23 je napisao/la:Halali, ovo za ratna sam spomenuo zbog prijave ovim ljudima, slučajno znam ovog što je nosio, jer često bratu dođe.Bosniacum Lilium je napisao/la:Belmine kralju, tebi su isprali mozak. Ne krivim te, ipak živiš u pravoslavnoj dzamahiriji. Vidim tebe ljiljani podsjećaju na Aliju i na rat. Neuzubillah, čuj ratna zastava. Himmler bi skinuo kapu na ovo sve...
Mille anni passi sunt, ako te neko bude pitao
RIP Chester još jednom
A što se zastave tiče, nemam problem sa njom, samo što ću uvijek izabrati ovu plavo-žutu da stavim u ruke i pokažem negdje.
@Pitar, ma Said je svima dopizdio.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], N3R3D, Tatamata1946 i 12 gostiju.