NK Široki Brijeg

skripar96
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 00:40

I da,zaboravio sam ono najvaznije-europsko iskustvo. Skoti ga imaju,a nasi ne,to se najbolje vidjelo na Deji veceras. A vjerujte mi kad dodju Krupa,Mladost,Gosk,Vitez Dejo ce trpati
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 00:44

I jos da se istresem prije spavanja. Naj.ebem se matere derbi navijacima koji su izasli posle drugog gola. Ne trebate vise ni dolazit. Pola stadiona ode
EKONNP

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 21 jul 2017, 00:45

skripar96 je napisao/la:I jos da se istresem prije spavanja. Naj.ebem se matere derbi navijacima koji su izasli posle drugog gola. Ne trebate vise ni dolazit. Pola stadiona ode

Najvjerniji ostaju, pozdrav ekipi kraj kaveza :)
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 21 jul 2017, 00:46

A je, malo je ružno bilo poslije 0:2. Baš ružno.

Pozdrav svima što su ostali do kraja, ne samo one kraj kaveza
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 00:48

U zivotu emotivniji trenutak nisam dozivio od onog zadnjeg sucevog zvizduka,da sam mogo od sramote sjeo bih i plakao,pola od tuge radi ispadanja,pola od srece kad je zagrmilo "Sampioni"
EKONNP

AlexisSB96
Kontakt:

Post Postao/la AlexisSB96 » 21 jul 2017, 00:51

Nakon prvog primljenog gola iskreno potonuo sam skroz...al nakon zvizduka najjace nesto dozivljeno u zivotu....Samo Siroki! Pozdrav za svu raju kraj kaveza[emoji41]

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo jedno ime Široki!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 21 jul 2017, 01:44

Navijanje odlicno, atmosfera odlicna i prije i za vrijeme i nako utakmice...
Tuga i sreca u isto vrijeme, nakon kraja utakmice niti jedan zvizduk, vec pljesak i navijanje...navijaci :bow:

Idemo sad po taj naslov :bih:

Skoti bili bolji pred kraj i idu kuci pjevajuci

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 21 jul 2017, 02:00

skripar96 je napisao/la:I jos da se istresem prije spavanja. Naj.ebem se matere derbi navijacima koji su izasli posle drugog gola. Ne trebate vise ni dolazit. Pola stadiona ode
Nisi ni ti realan sada prijatelju. I ti sto su izasli su dali 10KM za ulaznicu i na taj način pomogli klub. Njihova stvar kada Ce izaci. To i nije bitno. Kao drugo, nama nema napretka dok su nam u ekipi Barisic i Krstanovic. Vi Barisica stalno hvalite ali mene iskreno muka spuca kada ga vidim medju 11. Ma tolika kolika me je spucala kada bi vidio Brekala. Tako ga napravise smijesnim igraci Abeerdena veceras da je to strasno. Stalno mu guraju loptu kroz noge. Pa skupi ih **** ih otac.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 02:15

PERO1234 je napisao/la:
Nisi ni ti realan sada prijatelju. I ti sto su izasli su dali 10KM za ulaznicu i na taj način pomogli klub. Njihova stvar kada Ce izaci. To i nije bitno. Kao drugo, nama nema napretka dok su nam u ekipi Barisic i Krstanovic. Vi Barisica stalno hvalite ali mene iskreno muka spuca kada ga vidim medju 11. Ma tolika kolika me je spucala kada bi vidio Brekala. Tako ga napravise smijesnim igraci Abeerdena veceras da je to strasno. Stalno mu guraju loptu kroz noge. Pa skupi ih **** ih otac.
To je vruca glava nakon poraza. Morao sam se na nekom istresti [emoji1] . Ne mogu na nase igrace,ne mogu na suce,ne mogu na navijace Aberdeena i jbg ostali su mi nasi derbi navijaci. Naravno da si u pravu,klub je veceras zaradio preko 50 000 km. Al i dalje je ruzno vidjet prazan stadion posle 0-2
EKONNP

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 21 jul 2017, 07:39

Momci, oni su kvalitetniji, igraju kvalitetniju ligu. Mi da smo zabili prvi prosli bi. Ali sta je tu je... Ja sam ponosan na momke. Svi su dali maksimum od sebe. Onaj dečko što je nam zabio u Škotskoj je imao dvije asistencije sinoc. To je taj kvalitet više. Činim mi se Cristie ili tako nekako. Posudba iz Celtika. Takav igrac potezom rijesi utakmicu i to se dogodilo...
Idemo dalje nema vremena za kukanje. Atmosfera vrhunska :thumbup:

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 21 jul 2017, 08:13

skripar96 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Nema se ovdje šta zamjeriti ovo je maksimum budimo realni. Za nešto više se moraju granice pomjeriti, mislim prvenstveno na struku. Mi nismo izgubili utakmicu jer su nas nadigrali, taktički nadmudrili .. Jednostavno su nas dobili na mišiće, na snagu . Osjetilo se nakon poluvremena da su fizički moćniji i to je to.
Pa to je tako. Zna se kako otocani igraju. Na snagu misice,borbu i trku. Moras ih tehnikom 3x nadigrati da im das gol jer ce te oni izgurati uvijek. Slabasni Menalo,padavicar Krle i veceras pogubljeni Cabraja njima nazalost nista nisu mogli. I to je realnost. Treba nam pravi scorer,to nam fali. Ajmo uprava...
Ma h.ebes tehniku. Ćorić ima tehniku pa izlazi u 50-oj minuti jer ne može da hoda. Trka treba prijatelju. Ubili su nas trkom i presingom na loptu. A naši igraju nekakvu zonsku obranu i puštaju igrača sa loptom da se misli šta će i kako će. Prvi gol smo tako primili. Marković i Koja gledaju igrača koji ima loptu i nijedan ne izlazi na njega na 30ak m od gola. I pajdo između njih dva daje loptu u prostor i primamo gol. Ne možeš u modernom nogometu čekat da lopta dođe tebi, nego ti moraš izlaziti na loptu. Samo neka pogledaju igrači kako su oni radili presingom na nama i neka uče na tome.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 21 jul 2017, 08:22

Nakon prespavane noci mogu da kazem da cijelo jutro sam jos pod dojmom atmosfere kakvu smo napravili i davali momcima krila pogotovo nakon 0:2,postiglo je se nesto sto nismo mogli zamisliti prije 4-5 godina. Sto se tice rezultata,poraz je realan,ekipe su tu negdje al razliku prave igraci Christie(br 22) i broj 3 kapetan koji ksd uzmu loptu strasno se sjure prema golu ta je razlika bila kod oba gola. Imali smo svoje sanse,imamo za cime zaliti da smo dali..na koju bi stranu otislo,ql sta je tu je momcima svaka cast kao i navijacima koji nisu imali nikad bolje izdanje.
Sto se momcadi tice,ja sam zadovoljan,pad u igri desio je se izlaskom Corica koji je bio preagresivan i imao zuti karton ulaskom Loncara gdje se vidi razlika izmedju njih dvojice..Stipe kao i Joja Barisic se pogube u cecim utakmicama (primjer Zeljo i Sarajevo u kupu) i mislim da za derbi utakmice ta 2 igraca nemaju sta traziti prvih 11 to stojim odavno,volio bih cuti vase misljenje. Sablicu i ekipi svaka cast na borbi,krvi,znoju..nadamo se za ovu sezonu mozemo osvojiti toliko iscekivanu kantu sugave zemlje,tako da idemo im odma pomoci u nedjelju protiv Slobode ka zacrtanom cilju. Poz ekipa :D
Samo jedno ime

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 21 jul 2017, 09:46

Šteta Široki,
sredinom drugog poluvremena ste jednostavno pukli, zamalo prije 0:1 eurogol Krstanovića,
Aberdeen bio smiren čitavu utakmicu i čekao propuh u obrani, broj 11 i 22 su bili prevaga.
Mali Menalo je veliki talenat, ali rano već počinje glumiti zvijezdu, nepotrebno dizao negativne vibracije.
Atmosfera na i oko stadiona fantastična,
Škoti simpatičan narod, samo gledaj da im ne nestane pive...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Adolfo
Kontakt:

Post Postao/la Adolfo » 21 jul 2017, 10:42

penke je napisao/la:Nakon prespavane noci mogu da kazem da cijelo jutro sam jos pod dojmom atmosfere kakvu smo napravili i davali momcima krila pogotovo nakon 0:2,postiglo je se nesto sto nismo mogli zamisliti prije 4-5 godina. Sto se tice rezultata,poraz je realan,ekipe su tu negdje al razliku prave igraci Christie(br 22) i broj 3 kapetan koji ksd uzmu loptu strasno se sjure prema golu ta je razlika bila kod oba gola. Imali smo svoje sanse,imamo za cime zaliti da smo dali..na koju bi stranu otislo,ql sta je tu je momcima svaka cast kao i navijacima koji nisu imali nikad bolje izdanje.
Sto se momcadi tice,ja sam zadovoljan,pad u igri desio je se izlaskom Corica koji je bio preagresivan i imao zuti karton ulaskom Loncara gdje se vidi razlika izmedju njih dvojice..Stipe kao i Joja Barisic se pogube u cecim utakmicama (primjer Zeljo i Sarajevo u kupu) i mislim da za derbi utakmice ta 2 igraca nemaju sta traziti prvih 11 to stojim odavno,volio bih cuti vase misljenje. Sablicu i ekipi svaka cast na borbi,krvi,znoju..nadamo se za ovu sezonu mozemo osvojiti toliko iscekivanu kantu sugave zemlje,tako da idemo im odma pomoci u nedjelju protiv Slobode ka zacrtanom cilju. Poz ekipa :D
E moram ti odgovorit dečko...apsolutno se NE SLAŽEM s tobom.prije svega nakon ovakve večeri nebi trebao prozivati niti jednog igrača,već kao i nas većina nagraditi ih pljeskom na kraju i vidimo se u subotu.ali kad si već tako počeo...prozivati jednog Joju da je kriv,sve i da je sinoć pogriješio,pisati da nije derbi igrač ,a riješavao ti je derbije čak i pogotcima a ne samo vrhunskim igrama...pa onda Lončara prozivaš...da znaš pozadinu stvari u klubu znao bi i da je Lončar trebao početi utakmicu.Ćorić nit može trkom a nije ništa veći znalac od Stipe.Stipe je sa 2-3 pasa odlično ušao,gurnuo Krleta u gol šansu,odigrao je odlično.Ćorić nije sinić bio,kako ti kažeš,preagresivan već kad ne može igrač istrčati i ispratoti igrača onda ga ruši,čupa,vuče...iskusan igrač nebi trebao praviti 3 prekršaja u zoni od 20-25 metara od našeg gola.i to protiv otočke ekipe...i kad već tako analiziraš igrače...molim te,kako su igrali ostali,molim stručnu analizu za Čabraju,Menala,Krleta..

Adolfo
Kontakt:

Post Postao/la Adolfo » 21 jul 2017, 10:46

Imaš ovdje i neke situacije iz derbija za koje ti kažeš nebi trebao bit u prvih 11.
živio stručnjače

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jul 2017, 10:52

Ugrovacaboy je napisao/la:Momci, oni su kvalitetniji, igraju kvalitetniju ligu. :
Izvini ali ja nisam vidio u cemu su to oni bili bolji od Sirokog? Onaj Cristie, ili kako vec, za nijansu odskace I to je to. Siroki jednostavno izgorio u zelji da prodje, ni slucajno nije nadigran.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 21 jul 2017, 10:58

Ja nemam zamjerki ni za koga osim za derbi navijače. Momci su dali sve od sebe nije išlo. Čabraja je u pojedinim situacijama mogao bolje reagirat, ali da može bolje reagirati ne bi igrao za nas. Dojam je da smo malo tanki s klupom, fali nam krilo i napadač. Mislim da je u ovakvoj utakmici šansu trebao dobiti i Wagi pa makar 10 minuta.
audere est facere!

AlexisSB96
Kontakt:

Post Postao/la AlexisSB96 » 21 jul 2017, 11:00

spursman je napisao/la:Ja nemam zamjerki ni za koga osim za derbi navijače. Momci su dali sve od sebe nije išlo. Čabraja je u pojedinim situacijama mogao bolje reagirat, ali da može bolje reagirati ne bi igrao za nas. Dojam je da smo malo tanki s klupom, fali nam krilo i napadač. Mislim da je u ovakvoj utakmici šansu trebao dobiti i Wagi pa makar 10 minuta.
Napadac nam definitivno fali....moramo nekoga dovesti

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo jedno ime Široki!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 21 jul 2017, 11:00

Kao prvo,kad vec tako napadas,blize klubu i igracima od mene nisi,znam ja zasto je Stipe izostao iz p11 i ostalo..
Ja sam naglasio,da sam zadovoljan ekipom igrom i svime,da skidam kapu i igracima i navijacima,svakk koji je igrao izginuo je na terenu..al kazem svoje misljenje da Joja je mozda i najsrcaniji decko na terenu,al jednostavno u tim velikim utakmicama se momak zagubi na terenu na velikim utakmicama i nekim situacijama gdje padne pod pritiskom i kazem da za te utakmice ga ne bih stavio u prvih 11 ekipe,a kad smo kod Stipe posjeduje kvalitet i sve al za prvih 11 mi nije gdje smatram da ima boljih igraca prije svega Coric i Begonja,kao treci moze al u ovom formatu ja volim da ne igra,p.s da se zna volim ga inace kao brata al govorim objektivno svoje misljenje o klubu a ti sto napadas tako zadrzi za sebe debilu.
Samo jedno ime

Adolfo
Kontakt:

Post Postao/la Adolfo » 21 jul 2017, 11:17

govorim objektivno svoje misljenje o klubu a ti sto napadas tako zadrzi za sebe debilu.

a imam li ja pravo na svoje objektivno mišljenje ili samo Vi gospodine.a.koga sam ja napao??
a ovo "debilu"..pod jedan to govori o nečijoj kulturi i obrazovanju.a pod dva...nije teško saznati tko si...pazi se,pazi

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Giuseppe1, kontra i 13 gostiju.