Al ti je dragoPitarBordo je napisao/la:Ne smijemo se svi.SemirSema je napisao/la:Ljudi ispadnu od Zarie u prvom pretkolu, a mi u drugom od AIKa, ali nam se smijushzna je napisao/la:Pitari najglasniji na temi.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
- legenda reala
- Kontakt:
Sarajevo igra bolje dosta, ovo sto Zeljo pruza ofanzivno je katastrofaAlipasino je napisao/la:Najveci nam je uspjeh jedni druge ismijavat a nezna se koje gori.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro su otvorili utakmicu.akisarajevo92 je napisao/la:Siroki nam jedina nada da ne budemo opet jedina nacija iz Ex-yu bez tima u Evropi krajem jula
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da, zato Sarajevo i jeste ispalo od konobara iz Moldavije u prvom pretkolu.legenda reala je napisao/la:Sarajevo igra bolje dosta, ovo sto Zeljo pruza ofanzivno je katastrofaAlipasino je napisao/la:Najveci nam je uspjeh jedni druge ismijavat a nezna se koje gori.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovi Svedi su realno bare bare sa nasom PL.Samo su ljudi ocito svjesni svojih dometa bar poradili na stvarima na kojim se moze poraditi i sto se moze izvjezbati a to su ovi prekidi.Ljudi su sve prekide pofatali u pm.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Mene stid podje8avati nekoga moj klub ispao od amatera u prvom pretkolu i uprava okrivila lošu sreću za to.
Zrinjski, Lištica i Željezničar su ličili na ekipe, moj klub koji obično pokaže najviše od sviju u Evropi je ove godine se propisno obrukao.
Zrinjski, Lištica i Željezničar su ličili na ekipe, moj klub koji obično pokaže najviše od sviju u Evropi je ove godine se propisno obrukao.
Samo Saraj'vo.
Kvalitetnija ekipa je prošla dalje i to je to. Još Široki da vidimo kako će završiti večeras.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stize i podrska sa Tribina, mi hrvatiii 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Odlično igra Široki zasad, samo da neki šugavi gol ne prime kao Zrinjski jučer. 
- Evolution87
- Kontakt:
Ajmoo skotiii
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- hskzmostar
- Kontakt:
Gdje je virto,pridruzio se madjarskom prdezu u manje od 24h!?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
A sta drugo ocekivati kada se u kalendarskoj godini za plate u klubu izdvoji 500-700 hiljada €. Kada ova cifra se bude vrtila najmanje oko 2 miliona € onda cemo pricati. Jesam razocaran, nadao sam se trecem pretkolu kojeg iskreno smatram minimumom ali od starta utakmice nisam vidio dovoljno kvaliteta i zavrsnice da covjek moze sigurno reci da prolazimo dalje.
Vidimo se naredno ljeto kada je rijec o A ekipi jer imamo barem juniore jos u takmicenju
da vidimo barem hocemo li Široki komentarisati naredne dvije sedmice 
Vidimo se naredno ljeto kada je rijec o A ekipi jer imamo barem juniore jos u takmicenju
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako je zeljo odigrao, vidim da su zijanili dva nula. 
edit: imaju li negdje golove, cujem spominje se neka peta nesto.
edit: imaju li negdje golove, cujem spominje se neka peta nesto.
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 20 jul 2017, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kaže škotski komentator "I don't see anything from the Bosnians that would concern me. It is a game for Aberdeen for the taking". Nije sad ni da su oni nešto... Gutavo, kao i gore. Jedna greška može odlučit.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slazem se, ako ostanu pribrani proci ce, imaju odlican rezultat.Makanaky je napisao/la:Kaže škotski komentator "I don't see anything from the Bosnians that would concern me. It is a game for Aberdeen for the taking". Nije sad ni da su oni nešto... Gutavo, kao i gore. Jedna greška može odlučit.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Siroki treba dati gol, ne smije se uzdati u 0-0.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ide onaj Trakai daljeAnelZ je napisao/la:A sta drugo ocekivati kada se u kalendarskoj godini za plate u klubu izdvoji 500-700 hiljada €. Kada ova cifra se bude vrtila najmanje oko 2 miliona € onda cemo pricati. Jesam razocaran, nadao sam se trecem pretkolu kojeg iskreno smatram minimumom ali od starta utakmice nisam vidio dovoljno kvaliteta i zavrsnice da covjek moze sigurno reci da prolazimo dalje.
Vidimo se naredno ljeto kada je rijec o A ekipi jer imamo barem juniore jos u takmicenjuda vidimo barem hocemo li Široki komentarisati naredne dvije sedmice
uf stativa, klinac bi svirao faul da je ušla.
Široki je malo popustio ali još uvijek je to dobro.
Široki je malo popustio ali još uvijek je to dobro.
Link kome treba:
https://www.youtube.com/watch?v=GocZIMxRrsM
https://www.youtube.com/watch?v=GocZIMxRrsM
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.