Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
ovaj je najbolji sastav....
1.Hasagić
2.Musić
3.Konjić
4.Hibić
5.Spahić
6.Bajramović
7.Salihamidžić
8.Misimović
9.Baljić
10.Džeko
11.Barbarez
1.Hasagić
2.Musić
3.Konjić
4.Hibić
5.Spahić
6.Bajramović
7.Salihamidžić
8.Misimović
9.Baljić
10.Džeko
11.Barbarez
- CheGuevara
- Kontakt:
Habab, profulo si temu! Potrazi malo po forumu pa ces vidjeti da ima eksaktno ta tema koja tebi trebavOluMme je napisao/la:ovaj je najbolji sastav....
1.Hasagić
2.Musić
3.Konjić
4.Hibić
5.Spahić
6.Bajramović
7.Salihamidžić
8.Misimović
9.Baljić
10.Džeko
11.Barbarez

znam nego se zajebajem....džaba nama sto pisemo,,,ćirina je zadnja----i valjda on zna sta treba a ne mi....da smo mi pametniji bili bi selektori a ne on.....CheGuevara je napisao/la:Habab, profulo si temu! Potrazi malo po forumu pa ces vidjeti da ima eksaktno ta tema koja tebi trebavOluMme je napisao/la:ovaj je najbolji sastav....
1.Hasagić
2.Musić
3.Konjić
4.Hibić
5.Spahić
6.Bajramović
7.Salihamidžić
8.Misimović
9.Baljić
10.Džeko
11.Barbarez
- CheGuevara
- Kontakt:
Samo sto je on selektor nemora znaciti da je pametnijivOluMme je napisao/la:znam nego se zajebajem....džaba nama sto pisemo,,,ćirina je zadnja----i valjda on zna sta treba a ne mi....da smo mi pametniji bili bi selektori a ne on.....CheGuevara je napisao/la:Habab, profulo si temu! Potrazi malo po forumu pa ces vidjeti da ima eksaktno ta tema koja tebi trebavOluMme je napisao/la:ovaj je najbolji sastav....
1.Hasagić
2.Musić
3.Konjić
4.Hibić
5.Spahić
6.Bajramović
7.Salihamidžić
8.Misimović
9.Baljić
10.Džeko
11.Barbarez

naravno da je Cirina zadnja, ali mashta se, to je normala..pa sa tim nekim sastavima i formacijama..bice vise tog mastanja sto vise se blizi tekma

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ciro majstore svaka ti cast...pa mozete zamisliti ciro je dogovorio jos jednu prijateljsku utakmicu...pa jos samo fali da se neko povrijedi....pa ne mogu da vjerujem....al haj dobro nek je bar neki klub iz Bosne....nidje veze..zenicanin je napisao/la:http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je igra gdje su manje sanse da se povrijede nego bilo gdje. Mislim da ce igraci FK Bosne tu dobro paziti, ili bi ti zelio da budes taj covjek koji je faulirao jednog Miske ili Dzeku? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
brate uvijek podjebavas...nedo Bog da se neko povrijedi...koliko god zelio ciri da mu se desi zlo i ovim iz saveza, ne mogu da zelim da se neko povrijedi od nasih reprezentativaca...a kazem da se u svakoj utakmici moze desditi na kraju krajeva da se covjek oklizne i da se povrijedi.,...a to svakako ne bi valjalo..Principatus je napisao/la:Ovo je igra gdje su manje sanse da se povrijede nego bilo gdje. Mislim da ce igraci FK Bosne tu dobro paziti, ili bi ti zelio da budes taj covjek koji je faulirao jednog Miske ili Dzeku?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Moze da se oklizne kad izlazi iz kuce, iz auta... kako to sprijeciti?ZELJO DO GROBA je napisao/la:a kazem da se u svakoj utakmici moze desditi na kraju krajeva da se covjek oklizne i da se povrijedi.,...a to svakako ne bi valjalo..

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mislim da si razumio sta sam htio reci...Gorazde11 je napisao/la:Moze da se oklizne kad izlazi iz kuce, iz auta... kako to sprijeciti?ZELJO DO GROBA je napisao/la:a kazem da se u svakoj utakmici moze desditi na kraju krajeva da se covjek oklizne i da se povrijedi.,...a to svakako ne bi valjalo..
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.
Belgijanci ce biti smijesni na stadionu u Genku a pogotovo u Zenici, jedva cekam da vidim te utakmice i da vidim kako im golman vadi lopte iz mreze.
Sretno BiH, volim te svim srcem
Belgijanci ce biti smijesni na stadionu u Genku a pogotovo u Zenici, jedva cekam da vidim te utakmice i da vidim kako im golman vadi lopte iz mreze.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
e sad ga i ti malo pretjerujes........pa jel to onda mi imamo igrace iz reala,barce,liverpula,,,,manutd-a isl......tu smo mi negdje....oni su u blagoj prednsoti zbog renomea...jer njima ce bit dovoljno da im sudije dosude jedan penal...i mi padamo....neg se samo treba bojat....onog koga se bojis za njega ces se i dobro spremit....amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
Vidi se odmah kad neko nema pojma o fudbalu i neprati !amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.
Covjek treba prvo na sebe da pogleda pa onda o drugima da prica !
- Principatus
- Kontakt:
Nisam stvarno zelio da podjebavam, a kamoli da mislim na ikakve dalje probleme.brate uvijek podjebavas...nedo Bog da se neko povrijedi

Samo kazem da nije to sad neka katastrofa, da se igra lagana, bezazlena, pripremna utakmica i da se igraci malo uigraju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- CheGuevara
- Kontakt:
jedan put vise pokazujes koliko se "(ne)razumijes" fudbal i desavanja!amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.

nemojte njega sada ce da on elaborira o uspjesima bh repke i ljudskoj velicini hasana salihamidzica
eto i ja sam se stvarno dobro nasmijao tebi...amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Draga moja djeco....!
Stvarno se znate"zapaliti":)
Mora i TREBA da igra Samir Muratovic jer on u repki igra ko singerica,ne znam da je ikad podbacio...Isto vrijedi i za Muslimovica..on RAZBIJA u napadu,uvijek vuce 2 igraca,ima vise prostora za Dzeku..ako belgijanci(ili Bilo koja druga repka!) budu igrali sa "dvojicom na obadvojici"-eto sanse Misketu i jaranima da ga zavale kako hoce!
Ja mislim da mi imamo trenutno jedan od najboljih Evropskih napada BEZ IMALO pretjerivanja,samo da su Bogdo tu jos nasi Ibisevic i posebno Salihovic...Ako ne bude igrao Muslimovic onda nam treba jedan drugi"stari lisac"-Marko Topic..trebaju nam isusni borci da se znaju "cupati"sa Belgijancima..ja se ipak opet nadam da nasi opet mogu zavaliti barem 2-3 gola...ako Bog da...uz Boziju pomoc....jer kad se igra za repku,tada se igra drugacije sa vise "adrenalina"u krvi...
Stvarno se znate"zapaliti":)
Mora i TREBA da igra Samir Muratovic jer on u repki igra ko singerica,ne znam da je ikad podbacio...Isto vrijedi i za Muslimovica..on RAZBIJA u napadu,uvijek vuce 2 igraca,ima vise prostora za Dzeku..ako belgijanci(ili Bilo koja druga repka!) budu igrali sa "dvojicom na obadvojici"-eto sanse Misketu i jaranima da ga zavale kako hoce!
Ja mislim da mi imamo trenutno jedan od najboljih Evropskih napada BEZ IMALO pretjerivanja,samo da su Bogdo tu jos nasi Ibisevic i posebno Salihovic...Ako ne bude igrao Muslimovic onda nam treba jedan drugi"stari lisac"-Marko Topic..trebaju nam isusni borci da se znaju "cupati"sa Belgijancima..ja se ipak opet nadam da nasi opet mogu zavaliti barem 2-3 gola...ako Bog da...uz Boziju pomoc....jer kad se igra za repku,tada se igra drugacije sa vise "adrenalina"u krvi...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Sta baljezgas, boli te k.... sta ja pisem, nek ti imas pojma i nek ti pratis fudbal m.j.u.e jedan, a jesi i pametan, AKO JE TEBI REPREZENTAVIJA BELGIJE REPREZENTACIJA KOJA JE JAKA ONDA STVARNO IMAS POJMA O FUDBALU KO SLASTICAR O AVIONU. Nepravi se pametankokoroko je napisao/la:Vidi se odmah kad neko nema pojma o fudbalu i neprati !amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
- CheGuevara
- Kontakt:
pa neboli covjeka k... sta ti pises, nego se samo brine za tebe..kao i ja..nedo bog da ta bolest sto je ti imas predze na nas..izgleda da je neizljeciva..i tog belaja onda..amir je napisao/la:Sta baljezgas, boli te k.... sta ja pisem, nek ti imas pojma i nek ti pratis fudbal m.j.u.e jedan, a jesi i pametan, AKO JE TEBI REPREZENTAVIJA BELGIJE REPREZENTACIJA KOJA JE JAKA ONDA STVARNO IMAS POJMA O FUDBALU KO SLASTICAR O AVIONU. Nepravi se pametankokoroko je napisao/la:Vidi se odmah kad neko nema pojma o fudbalu i neprati !amir je napisao/la:Citam ovaj sastav Belgije sto je pozvan za utakmice protiv nase BiH i stvarno se dobro nasmija, pa ljudi dragi oni stvarno nemaju igrace, koliko ste zakukali, ja u najmanju ruku pomislio sad ce pisati, ovaj iz Reala, ovaj iz Barselone, ovaj iz Mancestera, ovaj iz JUVENTUSA, ovaj iz Liverpola, stvarno sam se dobro nasmijao sastavu i odakle im igraci dolaze.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.