FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sinanov portal saznaje da je upitan nastup Zebe. Valjda je on taj igrac za kojeg je Slavko rekao da ima problema.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Jest jest Rokoko@, to ti pričam. Neka ima neki as u rukavu za "pranja" a uspjeh ako bude, Bože moj zna se kome ga pripisati.
Nego gdje nam je ona forumska elita što poznaje situaciju u Op? Ima li šta novo, napredujemo ili će opet biti: fino sam vam govorio?
Ps. Treba Stanića izbaciti iz ekipe, najlošiji je
Nego gdje nam je ona forumska elita što poznaje situaciju u Op? Ima li šta novo, napredujemo ili će opet biti: fino sam vam govorio?
Ps. Treba Stanića izbaciti iz ekipe, najlošiji je

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
mora bit da je dobro, cim je direktor op-a u svedskoj, ai ovdje je svaki trening i dalje uz ekipu, znaci tolko je dobra situacija da nema potrebe da ista on radi u vezi omladinske skoleNeandertalac je napisao/la:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
A boli nas qurac, bar nam sva djeca sada u istoj formaciji igraju. Sad će milioni.
'Ta će roštiljdžije, znam ih ja.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Citam sad Partizan doveo igraca za 650.000 eura,a nasim klubovima puno dati i 50.000 KM za nekog. Poslije se svi cude kako nam klubovi jedva dodju do drugog pretkola ili treceg ako imaju bas srece. Svi idu naprijed samo mi stojimo u mjestu vec dugo.
Zebu su nahvalili prošli put, kažu teško mu uzeti loptu. Ne bi valjalo da izostane.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Svaka čast, United dovede za 120 miliona a mi n mozemo za pisljivih 200 hiljada euraLjoZee je napisao/la:Citam sad Partizan doveo igraca za 650.000 eura,a nasim klubovima puno dati i 50.000 KM za nekog. Poslije se svi cude kako nam klubovi jedva dodju do drugog pretkola ili treceg ako imaju bas srece. Svi idu naprijed samo mi stojimo u mjestu vec dugo.
Neandertalac je napisao/la:A boli nas qurac, bar nam sva djeca sada u istoj formaciji igraju. Sad će milioni.
I Amar je roštiljdžija.

mozda su na njeg i mislilibraco je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:A boli nas qurac, bar nam sva djeca sada u istoj formaciji igraju. Sad će milioni.
I Amar je roštiljdžija.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
Uh ovaj je najgori
Neću više, obećao sam jednom velikom Željovcu, "lobotomcu", da ću malo ručnu povuć. Ovo samo malo da natrljam nos bahatim pojedncima.

Neću više, obećao sam jednom velikom Željovcu, "lobotomcu", da ću malo ručnu povuć. Ovo samo malo da natrljam nos bahatim pojedncima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Dovedu pa opet meda ne mogu ... mi jos puno pure moramo sto bi se reklo žargonski.SemirSema je napisao/la:Svaka čast, United dovede za 120 miliona a mi n mozemo za pisljivih 200 hiljada euraLjoZee je napisao/la:Citam sad Partizan doveo igraca za 650.000 eura,a nasim klubovima puno dati i 50.000 KM za nekog. Poslije se svi cude kako nam klubovi jedva dodju do drugog pretkola ili treceg ako imaju bas srece. Svi idu naprijed samo mi stojimo u mjestu vec dugo.
Ne zamarajte se takvim stvarima kad smo ne moci, nismo jos taj nivo - bicemo nekada. Veceras da slavimo to je sad najvazinije.

- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Opet neka glupa glupasta nervoza pred tekmu.
Sad se valja odvaliti poštenski rokatelo.
Sad se valja odvaliti poštenski rokatelo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne vjerujem da Stanic nece igrati. Prevelika je kocka to od Petrovica. Necu ni da zamislim sta bi bilo kad bi stavio Projica i ovaj kiksao. I jos Stanic nije zasluzio da ga se suta stalno.
Prenose li gdje Zeljeznicar danas...Hvala
Ako neko zna ima li prenos Sirokog takodjer.
Nisam posebno aktivan na forumu zadnje vrijeme pa nisam upratio.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Zeljo - Sport Klub 1solinas je napisao/la:Prenose li gdje Zeljeznicar danas...Hvala
Siroki -Arena
Mi smo na SK1, a Široki ti je na Areni 1.solinas je napisao/la:Prenose li gdje Zeljeznicar danas...Hvala
Projic umjesto Stanica. Sve ostalo isto.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.