FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 13:54

Historicar je napisao/la:Svaka čast Zagorski na komentaru, mislim znam da su nam novinari nepismeni, ali da mu niko nije mogao postaviti pitanje, hoce li doci zadnji vezni, hoce li biti jos pojačanja....ne znam, ne kontam.
I meni to fkt nije jasno,hrpa pitanja je bila za postaviti.
Druga stvar raja bi puno lakse prihvatila kada bi otvoreno i jasno izasli i rekli nemamo para za ozbiljnija pojacanja,ne stojimo najbolje finansijski i oslonucemo se na vlastite snage. Ovako,niko ne voli zamotavanje i hinjaluk. Jos kad znamo da ce prije Miljackom nafta poteci nego sto ce Hadzic dobiti sansu pored Ahmetovica ili Heric pored mrtvaca Sarica/Radovca ili Pidro pored Bekica.

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 13:59

YNWA je napisao/la:Sta ako ulozis nekolilo miliona i ispadnes ? A velike su mogucnosti da se to desi, jer razlika u ulaganju izmedju nas i Dinama npr je tolika da mi i sa ulozenih 5-6 miliona KM u igracki kadar njima ne mozemo skoro nista, a u Evropi u borbi za PO LP igras protiv takvih klubova.
Ko ce pokriti taj minus ? Mislis da ima neka budala da to uradi, da godinama ulaze lovu na veliki rizik?
He who dares wins. Jedno je pokušati mlitavo i reći eto pokušali smo, a onda se vaditi ako uložimo više uvijek možemo ispasti ko će to da plati. Drama.
Samo Saraj'vo.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 20 jul 2017, 14:01

zagorski je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Svaka čast Zagorski na komentaru, mislim znam da su nam novinari nepismeni, ali da mu niko nije mogao postaviti pitanje, hoce li doci zadnji vezni, hoce li biti jos pojačanja....ne znam, ne kontam.
I meni to fkt nije jasno,hrpa pitanja je bila za postaviti.
Druga stvar raja bi puno lakse prihvatila kada bi otvoreno i jasno izasli i rekli nemamo para za ozbiljnija pojacanja,ne stojimo najbolje finansijski i oslonucemo se na vlastite snage. Ovako,niko ne voli zamotavanje i hinjaluk. Jos kad znamo da ce prije Miljackom nafta poteci nego sto ce Hadzic dobiti sansu pored Ahmetovica ili Heric pored mrtvaca Sarica/Radovca ili Pidro pored Bekica.
Što se prije to kaže lakše će se podnijeti. Ovo konstantno laganje nas i samih sebe ne vodi ničemu. Mada eto preko ovih kineskih članova uprave Tan je upitan da malo pogura. Još se čeka na odgovor.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jul 2017, 14:05

Primjeri gdje su se uloženi milioni isplatili (trofejima i grupnom fazom/fazama) : Rijeka, Maribor, Karabag, Gabala, Šerif Tiraspol, Skenderbeg......Pored ulaganja, imali su sistem, viziju i prave ljude u klubovima (npr. Zlatko Zahović u Mariboru ili Damir Mišković u Rijeci ), dakle sve ono što mi nemamo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2017, 14:06

Kontaju li ovi produziti ugovore na vrijeme Mihojevicu i Kadusicu, ili ce se sa njima ganjati kad im isteknu ovi?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 20 jul 2017, 14:11

Evolution87 je napisao/la:Kontaju li ovi produziti ugovore na vrijeme Mihojevicu i Kadusicu, ili ce se sa njima ganjati kad im isteknu ovi?
Male su šanse da Kadušić produži zbog Hotića. Za Mihojevića trubimo na forumu već pola godine da mu se ugovor mora produžiti. Greška je što nije još.
ReufHerco je napisao/la:Što se prije to kaže lakše će se podnijeti. Ovo konstantno laganje nas i samih sebe ne vodi ničemu. Mada eto preko ovih kineskih članova uprave Tan je upitan da malo pogura. Još se čeka na odgovor.
Čak i ako dobiju neku lovu morat će raditi ovo što Zijo danas reče: gurati mlade igrače. Ako ne dobiju ništa morat će gurati mlade igrače ali će onda gledati da tušnu nekog mlađeg (nadam se ne Mihojevića) ili da dobiju neku lovu od Crnkića (raja priča oko 100.000 KM).

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 jul 2017, 14:12

U kratkim crtama nemamo vise kesa ... oslanjamo se na omladince i to je to ..... Tan neda para i mozemo k.urcu svirat svi kolektivno ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 jul 2017, 14:13

Gledam na instagramu slika igrača, ulazim na forum da vidim ko je potpisao, kad ono neko dijete produžilo ugovor. :rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 14:13

Evolution87 je napisao/la:Kontaju li ovi produziti ugovore na vrijeme Mihojevicu i Kadusicu, ili ce se sa njima ganjati kad im isteknu ovi?
Marko će kao i ostali recentni kapetani, otići besplatno. Jedino se Radovca nismo uspjeli na taj način riješit. :lol:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 14:14

Od najpozeljnije polahko postajemo najnepozeljnija destinacija za fudbalere u BiH,a cinjenica da nam je milijarder Tan vlasnik izaziva sprdanciju nikako postovanje.
E moj Hase sta nam od kluba uradise.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 14:15

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jul 2017, 14:50

High je napisao/la:slika
Selam
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 14:52

Sabinho je napisao/la:
High je napisao/la:slika
Selam
Kako dočekuješ lošu sezonu? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2017, 15:11

Dupovac i Hocko, prosjek, imamo u ekipi već boljih, tipkanje u mjestu

VALENTINE JESU TI ONI KAPITALCI AHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2017, 15:28

Nije mi jasno kako kazu proslo je vrijeme kada su se igracima kao davale neke cifre?Pa valjda je to vrijeme doslo sad,i skacu cijene i plate sve vise i vise,jel boze tako se namece krenuvsi od ovih najvecih koji se razbacuju milionima pa na dalje,jednostavno to je danasnji fudbal.

Ocito nasi zive jos u 90- tim.

Kazi brate nema para i vozi dalje,nemoj spominjati titule,folove.Jednostavno ne govori i ne obecaji nesto sto nemozes ispuniti,jel time sebi radis kontra uslugu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 15:30

Evolution87 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Memara je napisao/la:Herić produžio na tri godine.
Na klupi se ukalufio oblik njegove stražnjice, nakon 3 godine će ih trebat hirurški odvajat.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2017, 15:32

Pantelija je napisao/la:Dupovac i Hocko, prosjek, imamo u ekipi već boljih, tipkanje u mjestu

VALENTINE JESU TI ONI KAPITALCI AHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAA

Suti da hoce bar i oni doci :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 15:34

Ciljevi su nam visoki, mada se mnogo priča o tome što nismo još doveli nekoliko igrača. Prošla su ta vremena kada se daju stotine hiljada igračima, jer živimo u takvoj zemlji, sa niskim standardnom. Mislim da su igrači, koji traže šestocifrene iznose za godinu dana precjenjeni i nismo željeli da resurse trošimo na jedan takav način, jer ti igrači ne vrijede toliko. Razlika u kvalitetu je mala i bolje je priliku dati nekom našem talentu“, dodao je Švrakić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2017, 15:37

MortemHz je napisao/la:Ciljevi su nam visoki, mada se mnogo priča o tome što nismo još doveli nekoliko igrača. Prošla su ta vremena kada se daju stotine hiljada igračima, jer živimo u takvoj zemlji, sa niskim standardnom. Mislim da su igrači, koji traže šestocifrene iznose za godinu dana precjenjeni i nismo željeli da resurse trošimo na jedan takav način, jer ti igrači ne vrijede toliko. Razlika u kvalitetu je mala i bolje je priliku dati nekom našem talentu“, dodao je Švrakić.
Suplja prica :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 20 jul 2017, 15:40

Pantelija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ciljevi su nam visoki, mada se mnogo priča o tome što nismo još doveli nekoliko igrača. Prošla su ta vremena kada se daju stotine hiljada igračima, jer živimo u takvoj zemlji, sa niskim standardnom. Mislim da su igrači, koji traže šestocifrene iznose za godinu dana precjenjeni i nismo željeli da resurse trošimo na jedan takav način, jer ti igrači ne vrijede toliko. Razlika u kvalitetu je mala i bolje je priliku dati nekom našem talentu“, dodao je Švrakić.
Suplja prica :D
Ma ja, nece oni izaci u javnost i reci da su sami sebe zakinuli za ogromnu lovu, nisu oni nesposobni nego igraci nemaju kvalitet :mrgreen: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Levin, miguelramos, OzmoodPinglewood, riki46, TETRAPAK i 39 gostiju.