FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 20 jul 2017, 10:35

MortemHz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pa Mehu i jesu bojkotovali. Kako drugačije protumačit izjavu Berberovića "SAD ćemo se trudit" nakon što je Meho dobio otkaz? Znači do tad se nisu trudili, otišao trener, eto sad ćemo se mi potrudit. Čisti bojkot.
Hajde nadji tu izjavu. Poprilicno sam siguran da je kao i 90% stvari na forumu izvrnuta kako bi neko dokazao neku svoju poentu.
Ovo fakat nije izvrnuto, dosta stvari i ja vidim da se izvrcu ali ovo je istina. Bio je sastanak između 2-3 igraca i Hordi i to je izjavio, naravno da je bilo jos teksta ali ne mijenja smisao izjave.
Cigan!!
Javna tajna je da Kodro otjeran zbog igraca, tj sto igracima nije odgovarao.
Nakon ove izjave Beberovica, za mene je najveci cigan.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/berberov ... eme/159975
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 jul 2017, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 jul 2017, 10:47

miky_hz je napisao/la:Mozemo mi i dobiti Zrinjski nije to problem,ali da to nebude samo "lazna nada" ovima iz uprave da kazu eh pa eto vidis mozemo i sa ovim.Sta za 5 kola npr kad dodju povrede,kartoni.Bez stopera i veznog igraca(dobrih igraca ne bilo kakvih) ova ekipa nemoze da napadne titulu.
Sa ovim bezidejnim i nesposobnim trenerom(njegov kukavičluk je posljedica straha od neznanja) možemo napadati konobare u Metropolisu. :kafa:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 20 jul 2017, 10:52

miky_hz je napisao/la:Mozemo mi i dobiti Zrinjski nije to problem,ali da to nebude samo "lazna nada" ovima iz uprave da kazu eh pa eto vidis mozemo i sa ovim.Sta za 5 kola npr kad dodju povrede,kartoni.Bez stopera i veznog igraca(dobrih igraca ne bilo kakvih) ova ekipa nemoze da napadne titulu.
Dobro si rekao. Ali će prije "lažna nada" biti stvorena kod navijača i simpatizera nego kod uprave. Oni (uprava) moraju znati da s ovim kadrom i u ovakvoj atmosferi teško mogu konkurisati za titulu. Tek s dva (minimalno) dobra pojačanja ima mjesta za bilo kakvu nadu. Teško više možemo lagati i sebe a kamoli jedni druge.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 20 jul 2017, 10:54

MortemHz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pa Mehu i jesu bojkotovali. Kako drugačije protumačit izjavu Berberovića "SAD ćemo se trudit" nakon što je Meho dobio otkaz? Znači do tad se nisu trudili, otišao trener, eto sad ćemo se mi potrudit. Čisti bojkot.
Hajde nadji tu izjavu. Poprilicno sam siguran da je kao i 90% stvari na forumu izvrnuta kako bi neko dokazao neku svoju poentu.
Ovo fakat nije izvrnuto, dosta stvari i ja vidim da se izvrcu ali ovo je istina. Bio je sastanak između 2-3 igraca i Hordi i to je izjavio, naravno da je bilo jos teksta ali ne mijenja smisao izjave.
Poslije tekme sa Celikom u restoranu kod stadiona Dzemo, Stojcev i Tatomirovic sjedili sa Hordama i otvoreno im rekli da je Kodro problem. Poslije je tu dosao i Dino i tad je i pao dogovor da ga se rijese zbog mira u kuci i titule koja se tad cekala godinama. Dal sutra ili par dana poslije Meho je bio bivsi. Nazalost.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jul 2017, 10:55

Jedina sansa protiv Zrinjskog je umor njihovoj igraca.
I mozda donekle motivisanost nasih igraca,da posle kritika da su krampe,zapnu kao za derbi.
Po. meni I remi nije los, kakvu imamo ekipu.Ocekujem veliki posjed lopte Zrinjskog ,i nasu zatvoreniju igru na kontre.U drugom djelu tekme od 70 minute,pokusati napasti,jer ocekujem fizicki pad igraca Zrinjskog.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 20 jul 2017, 10:58

I Kodro je **** od trenera, ako ne mozes ove amatere voditi i ustrojiti odmah poderi diplomu. Covjek je Radovca gurao na krilo i sta vise da se prica...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 20 jul 2017, 10:58

Znali neko kad je presica? Da cujem stopericu kako ce reci.Svinjski je favorit ali cemo se boriti. :beba: :beba:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 20 jul 2017, 11:00

nusko je napisao/la:I Kodro je **** od trenera, ako ne mozes ove amatere voditi i ustrojiti odmah poderi diplomu. Covjek je Radovca gurao na krilo i sta vise da se prica...
Sta rece i osta ziv :facepalm: :facepalm:
Alex Ferguson za sve trenere sto su nas vodili do sad, mozda samo Husref da je bolji.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 20 jul 2017, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 11:01

nusko je napisao/la:I Kodro je **** od trenera, ako ne mozes ove amatere voditi i ustrojiti odmah poderi diplomu. Covjek je Radovca gurao na krilo i sta vise da se prica...
Kako ces uraditi nesto, ako uprava podrzava te igraca?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 jul 2017, 11:07

Bravo @YNWA isto razmisljamo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jul 2017, 11:09

Dodji kod mene u firmu, dam ti ekipu od 5 ljudi da vodis. Oni ce te yebavati na svakom koraku, a ja kao sef cu to aminovati. I onda cu tebi dati otkaz i reci da si ti karin.a od poslovodje. Ako nisi skontao sta ti zelim reci, hvataj se lopate ili tacne sto prije.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2017, 11:11

Kodro najjvise gotivio Rustemovica . razlog daleko najj profesionalni . sta je to Meho vidjeo u njemu a mi vrli forum strucnjaci nismo ,prozva smo ga haman najgorim igracem Sarajeva.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 20 jul 2017, 11:13

Jest off al kad smo se vec Kodre dotakli. Ja se sjecam da sam maksuz znao upaliti auto i u Vogoscu da gledam treninge. To je milina bilo slusati i gledati al bukvalno. Uzme Kodro Bilbiji objasnjavati kako da se postavlja u napadu, znaci 10 minuta fino, polako, tokmak bi shvatio i ovaj se poslije toga okrene vamo i nekom govori joj Guardiole sto moze filozofirat. Hej covjek kojeg su kako se postavlja ucili ljudi iz najboljeg kluba na svijetu i koji je na racun tog postavljanja zabio stotine golova. Mislim da je samo par ovih mladjih, medju kojim je Mihojevic stvarno slusao Mehu i upijao svaku njegovu znajuci da ih dosta toga moze nauciti.

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 20 jul 2017, 11:17

f0rest1946 je napisao/la:
Sta rece i osta ziv :facepalm: :facepalm:
Alex Ferguson za sve trenere sto su nas vodili do sad, mozda samo Husref da je bolji.
Samo jedan razlog navedi i tu cemo zavrsiti raspravu??

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2017, 11:22

ReufHerco je napisao/la:Jest off al kad smo se vec Kodre dotakli. Ja se sjecam da sam maksuz znao upaliti auto i u Vogoscu da gledam treninge. To je milina bilo slusati i gledati al bukvalno. Uzme Kodro Bilbiji objasnjavati kako da se postavlja u napadu, znaci 10 minuta fino, polako, tokmak bi shvatio i ovaj se poslije toga okrene vamo i nekom govori joj Guardiole sto moze filozofirat. Hej covjek kojeg su kako se postavlja ucili ljudi iz najboljeg kluba na svijetu i koji je na racun tog postavljanja zabio stotine golova. Mislim da je samo par ovih mladjih, medju kojim je Mihojevic stvarno slusao Mehu i upijao svaku njegovu znajuci da ih dosta toga moze nauciti.
Mehu izuzetno cijenim al on je kao trener morao prepoznati ko ga sabotira i odstraniti te, onda ostali ginu za tebe . koliko se sjecam neki su suspendovani bili al od strane uprave cak mislim na presu da je Meho rekao da nema nista s tim kaznjavanjem . po meni je tu izgubio konce znaci dopustio je da mu se mjesaju u vodjenje tima .

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 20 jul 2017, 11:29

Sabotirali ga jednu tekmu pa drugu nisu, ponovo dvije jesu pa dvije nisu, to je prica za malu djecu. Atmosfera je bila katasrofalna to je istina ali to je na strucnom stabu da rijesi. Imao je dobar igracki kadar, Duljevic sjedio na klupi Radovac mu igrao krilo, u vezu gurao Berberovica koji ne moze to igrati ni u Vrbanjusi kad dodas tu Rustemovica to je za plakanja. Imao je on dobrih stvari naravno ali je vise za pomocnog trenera po meni nego za glavnog jer je se pogubio u svemu tome bar dok je kod nas bio.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 20 jul 2017, 11:36

bordobijeli je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Jest off al kad smo se vec Kodre dotakli. Ja se sjecam da sam maksuz znao upaliti auto i u Vogoscu da gledam treninge. To je milina bilo slusati i gledati al bukvalno. Uzme Kodro Bilbiji objasnjavati kako da se postavlja u napadu, znaci 10 minuta fino, polako, tokmak bi shvatio i ovaj se poslije toga okrene vamo i nekom govori joj Guardiole sto moze filozofirat. Hej covjek kojeg su kako se postavlja ucili ljudi iz najboljeg kluba na svijetu i koji je na racun tog postavljanja zabio stotine golova. Mislim da je samo par ovih mladjih, medju kojim je Mihojevic stvarno slusao Mehu i upijao svaku njegovu znajuci da ih dosta toga moze nauciti.
Mehu izuzetno cijenim al on je kao trener morao prepoznati ko ga sabotira i odstraniti te, onda ostali ginu za tebe . koliko se sjecam neki su suspendovani bili al od strane uprave cak mislim na presu da je Meho rekao da nema nista s tim kaznjavanjem . po meni je tu izgubio konce znaci dopustio je da mu se mjesaju u vodjenje tima .
Predobar je covjek i to je njegova najveca mana bila. Ali njegovo znanje se moralo iskoristiti. To su trebali prepoznati iz uprave i stati iza njega, po cijenu svega. Velike je on planove imao i za prvi tim i akademiju. Ali eto sad imamo ovo sto imamo.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 11:37

Da ga je na štopera gurao, Radovac je bio u najboljoj formi s Mehom, i među našim najboljim igračima te sezone. Kodro je imao SISTEM, Kodro je imao taktiku a ne napucavanje. Kodro je razvalio Želju na Grbavici kako ih niko u zadnjih 10 godina nije razvalio, i samo Dulji nek zahvale što nisu doživjeli najteži poraz od kraja rata na svom stadionu. Kodro je ustrojio amatere, noćni treninzi, nema javašluka, zato su ga i bojkotovali. I na mom faksu raja mrzi profesora koji obara al organizuje predispitne vježbe od prve sedmice, svojevoljno, i maksimalno te spremi na za ispit. Kad padneš znaš da je do tebe. A svi vole profu koji te ne yebe ni 2% al ne moraš mu dolazit na predavanja, na vježbe i lagano položiš na kraju.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2017, 11:44

nusko je napisao/la:Sabotirali ga jednu tekmu pa drugu nisu, ponovo dvije jesu pa dvije nisu, to je prica za malu djecu. Atmosfera je bila katasrofalna to je istina ali to je na strucnom stabu da rijesi. Imao je dobar igracki kadar, Duljevic sjedio na klupi Radovac mu igrao krilo, u vezu gurao Berberovica koji ne moze to igrati ni u Vrbanjusi kad dodas tu Rustemovica to je za plakanja. Imao je on dobrih stvari naravno ali je vise za pomocnog trenera po meni nego za glavnog jer je se pogubio u svemu tome bar dok je kod nas bio.
Da da, vidimo to po rezultatima u švicarskoj

Duljevic s klupe je uništio željezničar na derbiju, a radovac je.igrao desno jer je Kodro ispravljao neke stvari kod njega, nije igrao krilo nego desnog veznog, to je igrao npr.pogba u Juventusu

Rustemović bi uz Kodru postao odličan.igrač, kao i duljevic i.radovac
Kodro je.samo imao problem.sto nije prihvatao menadžerske upute od strane ibrakovica, koji je.kasnije sa svojom ekipnom stao na rep kodri, uz to, javno su se.bunili za noćne treninge i zabrane izlazaka određenim danima, pa im je.to došlo kao kec na 10
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jul 2017, 11:47

1.Kolo 1-0 vs Zrinjski dupla kruna i dalje
2.Kolo 1-1 vs Celik jeb..... svima....

to je Sarajevo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Burberry46, Proximic, riki46 i 38 gostiju.