Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2010, 21:43

mascherano je prosle godine zelio otici iz Liverpoola, ali tad nije bilo nikakve sanse da ga rafa pusti, i ostao je jos jednu godinu, razlog njegovog odlaska nije rafa, nije Liverpool. nego ne godi mu zivot u Engleksoj, zeli ici u spaniju ili italiju, i nije vazna barsa, nek oni odustanu a real poslaje ponudu on ce htjeti otici, isto tako inter, milan, sigurno najveci razlog je njegova zena, ne godi joj zivot u Liverpoolu, ne moze nauciti engleski itd :roll:
bez obzira sto je zelio otici bio mi je drag, jer uvijek je davao sve od sebe dok je nosio sveti dres, ali nakon toga sto je odbio da igra protiv citya on je za mene vec bivsi igrac Liverpoola, i nek ide gdje hoce, uzeti sto se moze vise za njega, hleb nam ne treba, i to treba sto prije rijesiti, da mozemo dovesti koje pojacanje
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 24 avg 2010, 22:31

Ma mi bi kada bi otisli Amerikanci, i dosao vlasnik koji bi poceo ulagati u klub, vjerujem da bi za 2-3 godine bili super uspjesni.

Umjesto da se povezujemo sa igračima zvijezdama kao Aguero, Pato ili nekim mladim talentovanim igračima iz Premiershipa kao A.Young, Agbonlahor, i sl., mi se povezujemo sa Debuchyem, Figueorom, i igracima takve vrste. Znamo ko je i kriv za to. Ja se samo nadam, pa makar i tim krajem oktobra, da cemo dobiti normalnog vlasnika koji ce fino izdvojiti 100 miliona za igrače, pa Roy, ti navali, koga zelis.

I samo me zanima, da li se taj dug prema RBS-u treba odmah otplatiti kao 237 miliona odmah, ili kako?
ustvari mislim da se mora do tog kraja oktobra sve.

Samo ne znam kako onda Real, United, Chelsea i sl. ne propadnu, jer su oni u duplo vecim dugovima od nas!?!
Proud to be a Red

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 24 avg 2010, 22:41

Naravno da nam ne trebaju ni Hleb, ni Caceres, ni bilo koji drugi polovnjak. Liverpool je pun takvih igrača, zbog kojih smo tu gdje jesmo i kojih se trebamo što prije riješiti. Valjda je i Hodgson svjestan toga i neće mu pasti na pamet da prihvati neku glupu barcinu ponudu. :? Ako neko hoće Mascherana nek fino izdvoji 26 m... :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 avg 2010, 22:45

TheScouser je napisao/la:
kurdt je napisao/la: Daj i nama da citamo clanak hocemo i mi da se obrazujemo
http://uk.eurosport.yahoo.com/24082010/ ... o-rot.html
To sam i ja napisao prije par stranica.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2010, 23:01

YNWA je napisao/la:mascherano je prosle godine zelio otici iz Liverpoola, ali tad nije bilo nikakve sanse da ga rafa pusti, i ostao je jos jednu godinu, razlog njegovog odlaska nije rafa, nije Liverpool. nego ne godi mu zivot u Engleksoj, zeli ici u spaniju ili italiju, i nije vazna barsa, nek oni odustanu a real poslaje ponudu on ce htjeti otici, isto tako inter, milan, sigurno najveci razlog je njegova zena, ne godi joj zivot u Liverpoolu, ne moze nauciti engleski itd :roll:
bez obzira sto je zelio otici bio mi je drag, jer uvijek je davao sve od sebe dok je nosio sveti dres, ali nakon toga sto je odbio da igra protiv citya on je za mene vec bivsi igrac Liverpoola, i nek ide gdje hoce, uzeti sto se moze vise za njega, hleb nam ne treba, i to treba sto prije rijesiti, da mozemo dovesti koje pojacanje
On ko da je panj oženio a ne insana.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 avg 2010, 23:06

Ne bih bas Caseresa nazvao polovnjakom...
A ne mislim da je i Hleb bas levat.
Definitivno smo vidjeli da je Masch supcina i vrijeme je da ide.
Ako bi dobili 15 mil + ovu dvojicu, ja bih licno pristao na tako nesto.
Osim toga, volio bih vidjeti Trezegueta u LFC, iako ima 32 godine, on ima ono NESTO...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 24 avg 2010, 23:10

ackeey je napisao/la:Ne bih bas Caseresa nazvao polovnjakom...
A ne mislim da je i Hleb bas levat.
Definitivno smo vidjeli da je Masch supcina i vrijeme je da ide.
Ako bi dobili 15 mil + ovu dvojicu, ja bih licno pristao na tako nesto.
Osim toga, volio bih vidjeti Trezegueta u LFC, iako ima 32 godine, on ima ono NESTO...
Ni jedan ni drugi nemaju kvalitet za Liverpool, bar ja tako mislim :roll: A ne vjerjujem ni da ce nam ponuditi obojicu + 15 mil :?

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 avg 2010, 23:13

Pa ja sam skontao da su ponudili njih dvojicu i 15 mil...
Ili se varam? :?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 24 avg 2010, 23:15

ackeey je napisao/la:Pa ja sam skontao da su ponudili njih dvojicu i 15 mil...
Ili se varam? :?
Ne znam, bilo je Hleb + 15 mil, pa onda 20 mil, sad evo vidim spominje se nesto i njih dvojica + 12 mil :?

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 23:31

hajde woy dovedi nam sjajnog clea :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 avg 2010, 23:34

Phill Jackson je napisao/la:hajde woy dovedi nam sjajnog clea :D
da nam je cleo u napadu :mrgreen: **** ti ngoga ovo je igracina
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 24 avg 2010, 23:41

kad bi dosao Salcido jos i Trezeguet imali bi moc ekipu treba nam igrac ovoga tipa koji moze dati gol u svakom momentu (nesto kao van Nistelrooy) a situaciju za Mascha ne znam sta bi bilo najbolje ja bi ga prodao al se bojim veznog reda Poulsen-Lucas :lol:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 avg 2010, 23:53

mighty_reds je napisao/la:kad bi dosao Salcido jos i Trezeguet imali bi moc ekipu treba nam igrac ovoga tipa koji moze dati gol u svakom momentu (nesto kao van Nistelrooy) a situaciju za Mascha ne znam sta bi bilo najbolje ja bi ga prodao al se bojim veznog reda Poulsen-Lucas :lol:
pa bojaces ga se svakako,vidis da nece da igra,tako da osto neosto isto nam je sudjeno
mada bi volio da ostane,ali izgubio je puno toga i nesmatram da je zasluzio da nosi dres liverpoola
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2010, 23:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:
YNWA je napisao/la:mascherano je prosle godine zelio otici iz Liverpoola, ali tad nije bilo nikakve sanse da ga rafa pusti, i ostao je jos jednu godinu, razlog njegovog odlaska nije rafa, nije Liverpool. nego ne godi mu zivot u Engleksoj, zeli ici u spaniju ili italiju, i nije vazna barsa, nek oni odustanu a real poslaje ponudu on ce htjeti otici, isto tako inter, milan, sigurno najveci razlog je njegova zena, ne godi joj zivot u Liverpoolu, ne moze nauciti engleski itd :roll:
On ko da je panj oženio a ne insana.
hahahaha kralju xD
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 25 avg 2010, 00:59

Molio sam za rođendan tri boda a dobio sam tri gola :evil: :evil: :evil:
Ali ja opet navijam za Liverpool, to je moj život, to je moja ljubav :D :D :D
Nek ide Mascherano, a evo čitam da je Juve spreman dati odmah 16,5 miliona za Aquilanija i plus Kirgi i Insua za Trezegea. Pa mi postali prijateljski klub sa Juvetom? :twisted: :twisted: :twisted:
Posle Hejsela :twisted: :twisted: :twisted: ne kontam :twisted: :twisted: :twisted:
O čemu li oni razmišljaju???

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 avg 2010, 01:08

Uzeti 16.5 miliona i dovesti odličnog igrača, od Aquilanija nema ništa. Za njegove pare dovesti Remya.

Riješiti misteriju zvanu 'Mascherano' Šteta bi bilo da ode jer nema adekvatna zamjena na poziciji destruktivca. Koliko god izgledalo bijedno sa njegove strane treba ga shvatiti. Ako neko ima ženu, razumje'će. Kada ženska glava nešto utuvi u glavu teško se to izbija. Previše je on važan igrač za nas da bi se ( koliko god to zaslužio ) prema njemu ophodili.

;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 avg 2010, 01:15

Hjebo Masxherana najsretniji bi bio da ne kroci u Barcelonu ! Ona kamikaza ne zasluzuje da nosi boje Blaugrane ! Prvenstveno jer je supcina prema LVP i pokazo je svoj personaliti !Njega treba nekim talijanima uvalit tipa MIlana pa nek u tandemu oreee sa Gattusom ! Kvalitetan je igrac ali za Barce ni u 1 segmentu igre !

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 25 avg 2010, 01:21

OTNYS_YNWA je napisao/la:Uzeti 16.5 miliona i dovesti odličnog igrača, od Aquilanija nema ništa. Za njegove pare dovesti Remya.

Riješiti misteriju zvanu 'Mascherano' Šteta bi bilo da ode jer nema adekvatna zamjena na poziciji destruktivca. Koliko god izgledalo bijedno sa njegove strane treba ga shvatiti. Ako neko ima ženu, razumje'će. Kada ženska glava nešto utuvi u glavu teško se to izbija. Previše je on važan igrač za nas da bi se ( koliko god to zaslužio ) prema njemu ophodili.

;)
sta ce nam remy,pa momak ima probleme sa srcem kolko sam ja upoznat sa tim,jos nam treba da ulozimo nekih 13 miliona i da nam cojk umre na terenu,pa ni para ni igraca :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

LFC - Prijepolje
Kontakt:

Post Postao/la LFC - Prijepolje » 25 avg 2010, 02:56

volimliverpool je napisao/la:mislim da zaista od kada su nam dosli Ameri da mi zapravo od tada igramo losee,....,.,.,.Neznam stvarno ja sam rekao da Hodgson nije za Liverpool ali kao sto rece bavarac Van Gall je bio propao pa se dize i dovede zamal do tri titule.....nadam se da bi to mogao uraditi i Hodgson.:D...iako ja licno ne vjerujem u njega....tek je pocetak sezone i nadam se boljim rezultatima...mislim da svi mi zelimo pobjede protiv WBA i Birminghama ako ijednu kiksamo od te dvije zaista onda nece biti dobro....vrhunac bi bio kad bi ispali od Trabzona al nevjerujem da oni mogu protiv nas,,,,,znaci sledece tri utakmice bez poraza bi trebale da budu....

Ja sam siguran u to. Polako ljudi bicemo mi mnnogo vedriji dok se tim malo uigra i svati Hodzsona. A i bice sigurno jos par pojacanja. Kad Babel i Maxi obezbede startno mesto u ekipi (koje po meni zasluzuju) bice sigurno mnogo bolje.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 avg 2010, 09:38

Mascherano više ne želi igrati za Liverpool
Srijeda, 25.08.2010.
Vezni nogometaš Liverpoola Javier Mascherano odbio je ponovno obući dres Liverpoola kako bi na silu izborio transfer u redove Barcelone. Dan nakon što se nije pojavio u utakmici protiv Manchester Citya, Mascherano je stavio čelnike svog kluba pred ultimatum, nakon što je postigao dogovor sa Barcelonom.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Liverpool je odbio ponudu Barcelone vrijednu oko 13 milijuna eura plus Alexandar Hleb, ali isti iizvor tvrdi kako su dva kluba blizu dogovora, te bi transfer brzo trebao biti realiziran.

The Mail prenosi kako je Liverpool od Barcelone zatražio odštetu od preko 20 milijuna eura i to prije kraja vikenda, kako bi Roy Hodgson novac mogao investirati u nove igrače.

Daily Mirror piše i kako su ostali nogometaši Liverpoola izuzetno ljuti na Mascherana zbog neigranja u utakmici sa Manchester Cityem, te je njegov ostanak u engleskom klubu doista bez izgleda. :lol:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.