FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

YNWA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 20 jul 2017, 00:25

PitarBordo je napisao/la:
YNWA je napisao/la: Ostrakovic je dugo vremena bio jedan od najboljih golmana u ligi, odlicno branio u velezu, u olimpicu solidan, i pad je krenuo nakon sto je potpisao za nas.
To je možda tvoje mišljenje bilo, ja ga nisam ni u Olimpicu ni Veležu vidio kao golmana za FKS. A nisam jedini. Ako je tebi bio solidan (neću ponoviti to za najbolji) to ne znači da je "dugo vremena" to bio svima, nisi mjerna jedinica. Isto kao što ja kažem da mi nije mirisao nikada, ali to ne znači da je svima bio loš. Meni je bio loš i prije nego je došao i koštao nas prolaza Lecha koji je beton ekipa bio tada.
YNWA je napisao/la: Ja pisem o pripremi za utakmicu, a ne kako je bilo poslije utakmica, lahko je biti general poslije bitke.
Pa priprema utakmice je bila najlošiji aspekt, već sam napisao, od pripreme igrača do logistike. Nažalost to nisam mogao reći prije utakmice jer priprema utakmice se tek vidjela tokom utakmice zar ne? Kako je to biti " general poslije bitke ako kažeš da je utakmica loše pripremljena? Ne kontam?
YNWA je napisao/la: Jel Hebibovic bio tada jedan od najboljih bocnih igraca u ligi ? Jel bio velika zelja navijaca ?
Da je bio kvalitetan igrač u okvirima Premijer Lige tadašnje, jeste. Da je bio "velika želja navijača" nešto se ne sjećam, opet ti uzimaš možda sebe i oko sebe ljude i možda nekoliko koji su pisali po forumima i to stavljaš za mjernu jedinicu. Nešto kao što se pokušava poturiti za Saida i Čalu, kao i oni su bili velika želja navijača. Što jednostavno nije istina, kao što nije istina da je Hebibović bio "velika želja navijača" - pogotovo za iskorak u Evropi da nam bude uzdanica momak koji je cijelu karijeru do tog trenutka proveo u Veležu, niti jednu evropsku nije odigrao, nije bio ni neki aman zaman talent, jednostavno u toj ekipi Veleža u okvirima tadašnje lige bio kvalitetan igrač. I dalje ne vidim zašto je on bitan u tom cijelom procesu "pokušali smo mi proći Lech pa nismo uspjeli"

YNWA je napisao/la: Kakve veze ima dres, eto sad nismo pokusali proci Lech, jer je ekonomu trebalo pola sata da donese dres.
To je direktno uticalo na prvu utakmicu, Direktnije ti ne može uticati nešto izvanterensko kao što je to uticalo.
YNWA je napisao/la: To ima veze sa pricom jer pricamo o pripremi za tu utakmicu, i ekipi koja se pravila, a Dino i Alispahic su dosli 6 mjeseci prije i tada se ocekivalo od njih mnogo, pogotovo od Alspahica da napokon proradi.
Ja od Rustemovića nikad ništa nisam očekivao, pogotovo ne u faking Ligi Prvaka lik došao iz Drine Zvorničke, možda je bilo predrasuda s moje strane, ali nekoliko dana nakon što je stigao u Sarajevo sam naletio u nekoj radnji iza njega i čuo ga kako priča i skontao o kakvom se sklopu radi (nisam nikakav psihijatar, više moje predrasude koje su se kasnije igrom slučaja pokazale tačnim).
YNWA je napisao/la: Znaci srecom smo dosli do PO EL ? I ekipa nije pokazala fizicku i psihicku snagu kad se vracala u gostima nakon poraza doma, i to protiv jednog Atromitosa, koji je bio odlican na domacem terenu. Znaci ono sto smo gledali u Banja Luci 3 dana nakon 120 minuta u Atini je bila samo sreca, nikako dobra pripremljena ekipa ? I neki dan pises kako je nasim svaka pobjeda u 90 minuti Calina genijalnost, a poraz nesreca, a kod tebe dođe isto, srecom dosli do PO EL, i pobjeđivali u gostima, i pregazili Borac.
Ko je spominjao sreću? Kažem nevjerovatne partije individualaca, tipa Stojčev (nešto kao Said/Levski), čitaj od riječi do riječi ako već vodimo razgovor.
YNWA je napisao/la: De jos jednom pogledaj roster i vidi koliko smo igraca imali pod ugovorom, i kakvi su to igraci, i sta se desilo u toku sezone, i na kraju sezone. Nikad skuplja ekipa nije igrala u ovoj ligi, a na kraju nismo ni Evropu izborili, a to je bila katastrofa, jer je klub izgubio veliku lovu.
Evropu si izgubio jer ti je sezonu započeo trener koji nije kvalifikovan ni za drugu ligu. A sezonu završio trener koji je gori taktički i bezmudniji čak i od Čale. A u sred toga svega imao si epizodu sa Ješićem koja je najčudniji period od kako ja pratim FKS. Nikad neću skontati šta se tu zapravo dešavalo.
YNWA je napisao/la: Nabroji 10 evropskih klubova koji financijske izvjestaje objavljuju na sluzbenoj stranici, i daj linkove.
Na tabletu sam ne da mi se guglati. Off the top of my head znam za Juventus recimo.
To nije bilo moje misljenje, nego misljenje vecine, Ostrak je bio izuzetno cijenjen, a to se moze i vidjeti i prema postovima koji su pisani dok je branio za Velez.

Pisao si kako treba dovesti pojacanja, doci do PO EL i vratio si lovu, a ja ti lijepo napisem koji igraci su se doveli, i da su tada ti igraci bili vrh u ovoj ligi i iz vana najbolje sto smo mogli privuci, prevedeno pokusalo se ono sto ti pises. Jos jednom da napisem, pogledaj roster, koliko igraca je pod ugovorom i kakvi su to igraci.

Hebibovic nije bio zelja navijaca? Said nije bio zelja navijaca ? Mora da se salis ?

Kakve veze ima odakle je igrac dosao, kamo srece da smo pokupili Ordagica koji je igra u Zvijezdi umjesto Ikandea, koji je igrao za Milan, a Ordagic je cekao, celnicima Zvijezde rekao da zeli kod nas i oni mu obecali dogovoriti se sa nasim, ali tesko bilo Ibrakovicu nazvati i reci da ce zavrsiti taj posao, i momak potpise za Slobodu.
A mora da se zajebavas za ovo cuo kako prica, pa ti Papeta i Saida ne bi doveo. Dino je dosao kao jedan od najboljih mladih igraca u ligi, imao ponude cigana i zrinjskog.

Pa moras spremiti ekipu da se nosi sa rivalom, ispade mi prosli samo zbog Milosa, sve u odbranu, naprijed Milos nekako zabio i mi prosli, a dzeno je trener koji je napao Borusiju u Njemackoj.
Poritv Haugesunda doma gubis nakon sto si ih ubio, a oni jednom presli centar, i onda ides u goste i pobijedis, i to igraca manje imas dobar dio utakmice, ako se ne varam sa igracem manje zabijas i gol.
Pa onda protiv Atromitosa, gubis 1.2 kod kuce, i okreces u gostima, a ako se ne varam Atromitos godinu dana nije izgubio na domacem terenu, 2 gola nisu primili jos duze. Olympiakos ih nije mogao dobiti, a mi smo to uradili.
Onda 3 dana poslije Borac, pregazili ih u Banja Luci, i jos dugo ce se pricati o toj utakmici.
Vidis neko je tu ekipu morao spremiti, i pripremiti za to, nije to samo individualac.

Ja se ne bavim tim zbog cega smo izgubili Evropu, nego time kakav uticaj to ima na danasnju situaciju, a ima prevelik, a nije nam pomoglo ni ispadanje od Moldavki.

Kad god nađes vremena, slobodno postavi te izvjestaje, naravno od klubova koji imaju vlasnike, pa da vidimo koji to objavljuje financijske izvjestaje, da vidimo kako to rade npr Engleski klubovi. Kako npr Abramovic naredi da se to objavi, da i navijaci vide gdje se trosi lova.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 00:40

YNWA je napisao/la: To nije bilo moje misljenje, nego misljenje vecine, Ostrak je bio izuzetno cijenjen, a to se moze i vidjeti i prema postovima koji su pisani dok je branio za Velez.
Šta je zapravo većina, koji je to broj da bude većina? Postovi dok je BRANIO ZA VELEŽ, ja pričam o tome da nije bio golman za FKS u tom trenutku, što zbog golmana koji je branio tik prije toga, što zbog samog golmana koji je puki prosjek lige. I kada je trebao da dođe bio je to skok ne s konja na magarca nego sa konja na mrava. Kada smo spali sa Mateja na Tupog.
YNWA je napisao/la: Pisao si kako treba dovesti pojacanja, doci do PO EL i vratio si lovu, a ja ti lijepo napisem koji igraci su se doveli, i da su tada ti igraci bili vrh u ovoj ligi i iz vana najbolje sto smo mogli privuci, prevedeno pokusalo se ono sto ti pises. Jos jednom da napisem, pogledaj roster, koliko igraca je pod ugovorom i kakvi su to igraci.
Da, i džaba ti svi ti igrači kad ti je ekipu postavio čovjek koji nije kvalifikovan ni da vodi drugoligaša i koji je najuren mjesec i po kasnije kad je usrrao tu polusezonu i u ligi.
YNWA je napisao/la: Hebibovic nije bio zelja navijaca? Said nije bio zelja navijaca ? Mora da se salis ?
Nije bio moja želja. A ja sam valjda navijač. Ni Said nije bio moja želja niti većine ljudi s kojima sam tih dana razgovarao uživo. Pogotovo ne Said koji tri godine nije imao ozbiljne utakmice i došao kao jedini igrač za kojeg je plaćeno obeštećenje još od Velkoskog.
YNWA je napisao/la: Kakve veze ima odakle je igrac dosao, kamo srece da smo pokupili Ordagica koji je igra u Zvijezdi umjesto Ikandea, koji je igrao za Milan, a Ordagic je cekao, celnicima Zvijezde rekao da zeli kod nas i oni mu obecali dogovoriti se sa nasim, ali tesko bilo Ibrakovicu nazvati i reci da ce zavrsiti taj posao, i momak potpise za Slobodu.
I eto ga u Slobodi, ništa nije postigao, kod nas da je došao postigao bi još manje i vratio se u tu Slobodu. Zanimljivo je jedan dan se priča kako je jedno igrati za FK Sarajevo, a drugo za Slobodu, Zvijezdu, Velež, Olimpic, a onda drugi dan se priča "kakve veze ima odakle je igrač." U slučaju Anela, bio je dobar u oba kluba (Velež i Olimpic) zato jer su te ekipe kvalitativno dosta bila lošije i onda je on izgledao kao Iniesta tu. Dok je došao u Sarajevo i počeo mašati prazne golove. Činjenica je da ima dobru postavku, vazda se nađe u šansi, ali je kiks igrač i to je to. Ne vidim zašto je on toliko bitan za tu priču sa Lechom.
YNWA je napisao/la: A mora da se zajebavas za ovo cuo kako prica, pa ti Papeta i Saida ne bi doveo. Dino je dosao kao jedan od najboljih mladih igraca u ligi, imao ponude cigana i zrinjskog.
Pa čuj rekao sam daj predrasuda. Jednostavno izgledao i zvučao mi kao seljačić koji se dokopao Sarajeva i to mu je sve u životu. Došao je kako je došao, otišao kako je otišao - u FKS je uvijek bio u vrh glave za klupe ne vidim, kao ni za Hebibovića zašto je on bitan u cijeloj priči oko Lecha, nebitan igrač koji ne donosi prevagu ni na treningu kada skupljaju lopte u mrežice.
YNWA je napisao/la: Pa moras spremiti ekipu da se nosi sa rivalom, ispade mi prosli samo zbog Milosa, sve u odbranu, naprijed Milos nekako zabio i mi prosli, a dzeno je trener koji je napao Borusiju u Njemackoj.
Pa sve si tu sam rekao, ne kontam šta tačno ti nije jasno.
YNWA je napisao/la: Poritv Haugesunda doma gubis nakon sto si ih ubio, a oni jednom presli centar, i onda ides u goste i pobijedis, i to igraca manje imas dobar dio utakmice, ako se ne varam sa igracem manje zabijas i gol.
Pa onda protiv Atromitosa, gubis 1.2 kod kuce, i okreces u gostima, a ako se ne varam Atromitos godinu dana nije izgubio na domacem terenu, 2 gola nisu primili jos duze. Olympiakos ih nije mogao dobiti, a mi smo to uradili.
Onda 3 dana poslije Borac, pregazili ih u Banja Luci, i jos dugo ce se pricati o toj utakmici.
Vidis neko je tu ekipu morao spremiti, i pripremiti za to, nije to samo individualac.
Nemoj se sramotiti, ekipa se raspala u milion komada u roku od mjesec dana. Znaš zašto? Zato što se igralo na individualni kvalitet i ono Dženino "pustio ih da igraju lopte" - njegova izjava kada je drugi put preuzeo mislim nakon Olimpica kojeg smo pobjedili samo zahvaljujući Benki.
YNWA je napisao/la: Ja se ne bavim tim zbog cega smo izgubili Evropu, nego time kakav uticaj to ima na danasnju situaciju, a ima prevelik, a nije nam pomoglo ni ispadanje od Moldavki.
Pa treba da se baviš razlogom, to je srž analize, kada znaš šta je uzrok onda možeš da to preventiraš slijedeći put. Lech je bio užasna priprema ekipe, užasna logistika i greška sa ostavljanjem nekvalifikovanog, neškolovanog bivšeg igrača na čelu stručnog štaba.
YNWA je napisao/la: Kad god nađes vremena, slobodno postavi te izvjestaje, naravno od klubova koji imaju vlasnike, pa da vidimo koji to objavljuje financijske izvjestaje, da vidimo kako to rade npr Engleski klubovi. Kako npr Abramovic naredi da se to objavi, da i navijaci vide gdje se trosi lova.
Malo si ti to namjerno prebukvalno shvatio, ja pričam o godišnjim izvještajima, nešto što su i naši delegati radili, ona sezona kad su zijanili sedam miliona izbacili su izvještaj o budžetu. Ne pričamo o tome čija je kolika plata i kome se šta davalo, nego okvirni budžet. Ne pravi se englez sad. Mislim da imaš na Juventusovoj službenoj stranici, istina na italijanskom, izvještaje i još neki holandski klubovi, znam jer je ovdje neko postavljao linkove.
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2017, 01:09

Nisam zadovoljan stanjem u klubu al brate ne treba sve ni crno gledati . u nedjelju pada zrinjski !!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 01:15

bordobijeli je napisao/la:Nisam zadovoljan stanjem u klubu al brate ne treba sve ni crno gledati . u nedjelju pada zrinjski !!
Mi bi smo voljeli da nam napises ako ima sta bijelo trenutno.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 01:24

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Nisam zadovoljan stanjem u klubu al brate ne treba sve ni crno gledati . u nedjelju pada zrinjski !!

Jesi ti brate skroman, ti bi odmah bijelo. Polahko, bijelo je najskuplje. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jul 2017, 01:28

Napisa duzi post i puce konekcija :(
Ukratko, Hebibovic je bitan zbog onoga dovesti pojacanja, napasti PO LP/EL, a normalno da ces onda dovesti najbolje igrace iz lige, a Hebibovic je to bio, osim ako ne smatras da je trebalo dovesti sve igrace kao sto je Leon i sve igrace koji igraju vani.

Dzeno spremio ekipu na ljeto, Meho na zimu, koja je ekipa izgledala bolje ? Nemoj samo onu pricu bojkotovali Mehu.

A ta ekipa koja je lose pripremljena je većinu protivnika pregazila na terenu, imaju utakmice na netu i izvještaji, hvala Bogu na tome, pa se moze lijepo vidjeti kako je ta mrtva i lose pripremljena ekipa igrala.

Da ponovim, sta ako se desi kiks, dovedes skupe igrace i naletis na Dinamo ili nekog drugog jaceg protivnika, ili smatras da je to nemoguce ? E ja o tome pisem, jer ocigledno je da smo pokusali napasti PO LP, doveli pojacanja, dokaz, da ponovim jos jednom, imas roster iz te sezone, pa malo pogledaj kakve igrace smo imali pod ugovorom, i koliko smo igraca imali.

Ja lijepo napisa, slobodno kad imas vremena postavi te izvjestaje od klubova koji imaju vlasnike, da vidimo koliko to klubova objavljuje financijske izvjestaje, nekako sumnjam da ih ima mnogo, mozda i grijesim.
Sarajevo i Liverpool

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jul 2017, 01:32

Vrtiš se u krug. Već sam ti na to sve odgovorio druže. :salut:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 01:38

Pa Mehu i jesu bojkotovali. Kako drugačije protumačit izjavu Berberovića "SAD ćemo se trudit" nakon što je Meho dobio otkaz? Znači do tad se nisu trudili, otišao trener, eto sad ćemo se mi potrudit. Čisti bojkot.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2017, 01:38

Evander je napisao/la:

Drzava u kojoj zivimo tesko mozes naci nesto pozitivno al ljudi zive , moras nema druge . tako i ovo losa situacija oko kluba al ja prizeljkujem da dobijemo zrinjski i idemo dalje s nadom da ce nekad neko docekati evropsko Sarajevo .

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jul 2017, 03:44

Ostri said bekic2 ikanda kostic smjecanin protic alispahic stjepanov su ciste fule

Bilbija stojcev krsto duljevic BENKO DELAC CIMIROT JAJALO SU PUNI POGODAK

Said prvi put kad je doso covjek nije nigdje treniro 100 kg covjek je sa 91 kg natjero DINAMO da ga kupi. A covjek iz tuzle gojko iz trebinja, duljevic iz olimpika. Ordagic bi bio pojacanje ako se znalo da ce gojko napustit a znalo se. Nije bitno iz koje mjesne zajednice dolazi igrac vec imal on taj x factor, kao sto je benko imo,

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 07:21

Uh citiranja između vas dvojice :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 20 jul 2017, 07:37

skoroalen je napisao/la:Pa Mehu i jesu bojkotovali. Kako drugačije protumačit izjavu Berberovića "SAD ćemo se trudit" nakon što je Meho dobio otkaz? Znači do tad se nisu trudili, otišao trener, eto sad ćemo se mi potrudit. Čisti bojkot.
Hajde nadji tu izjavu. Poprilicno sam siguran da je kao i 90% stvari na forumu izvrnuta kako bi neko dokazao neku svoju poentu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 07:55

Orangina85 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pa Mehu i jesu bojkotovali. Kako drugačije protumačit izjavu Berberovića "SAD ćemo se trudit" nakon što je Meho dobio otkaz? Znači do tad se nisu trudili, otišao trener, eto sad ćemo se mi potrudit. Čisti bojkot.
Hajde nadji tu izjavu. Poprilicno sam siguran da je kao i 90% stvari na forumu izvrnuta kako bi neko dokazao neku svoju poentu.
Ovo fakat nije izvrnuto, dosta stvari i ja vidim da se izvrcu ali ovo je istina. Bio je sastanak između 2-3 igraca i Hordi i to je izjavio, naravno da je bilo jos teksta ali ne mijenja smisao izjave.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 jul 2017, 09:11

Nista Zrinski ce nas otrest ko slinu ako onako budu igrali , joj dokle smo dogurali i ko zna koliko cemo jos nisko past .Nece niko doci i promjenit ovu havariju. Otislo nam 6 igraca doslo 3, ne znamo gdje nam je jedan , ne licimo na ekipu koja moze uzet titulu uopste.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jul 2017, 09:17

paulus je napisao/la:Nista Zrinski ce nas otrest ko slinu ako onako budu igrali , joj dokle smo dogurali i ko zna koliko cemo jos nisko past .Nece niko doci i promjenit ovu havariju. Otislo nam 6 igraca doslo 3, ne znamo gdje nam je jedan , ne licimo na ekipu koja moze uzet titulu uopste.
Zrinjski će nas otrest, a ne vjerujem da ova ekipa ima kuveta da probije prokletstvo Bilinog... da li nas čeka jedan od najgorih startova sezone?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jul 2017, 09:20

Nece nas Zrinjski otresti. Mislim da smo cak mi blizi pobjedi. Oni su umorni i potroseni. Igre u Europi nikad nisu nista znacile u ovoj ligi.
Ali da su ozbiljnija ekipa od nas i da su opet favoriti za titulu, jesu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2017, 09:21

3 pobjede zaredom a vi kako hocete. :kafa:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 jul 2017, 09:26

Najgore mi je gledam , najbolji im igraci nasi i oni koje smo mogli lako dovest
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2017, 09:48

Mozemo mi i dobiti Zrinjski nije to problem,ali da to nebude samo "lazna nada" ovima iz uprave da kazu eh pa eto vidis mozemo i sa ovim.Sta za 5 kola npr kad dodju povrede,kartoni.Bez stopera i veznog igraca(dobrih igraca ne bilo kakvih) ova ekipa nemoze da napadne titulu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jul 2017, 09:57

PitarBordo je napisao/la:Vrtiš se u krug. Već sam ti na to sve odgovorio druže. :salut:
Nisi odg, nego ponavljas jedno te isto. Ono sto ti odgovara. Ali eto zaboravimo Dzenu i taj period, ja smatram da smo pokusali, i ispali donji, ti smatras da nismo jer je ostao Dzeno, amater na klupi.

Sta ako ulozis nekolilo miliona i ispadnes ? A velike su mogucnosti da se to desi, jer razlika u ulaganju izmedju nas i Dinama npr je tolika da mi i sa ulozenih 5-6 miliona KM u igracki kadar njima ne mozemo skoro nista, a u Evropi u borbi za PO LP igras protiv takvih klubova.
Ko ce pokriti taj minus ? Mislis da ima neka budala da to uradi, da godinama ulaze lovu na veliki rizik?

Opet ponavljam mi smo to uradili, pokusali, ulozena neka lova, naravno za evropske klubove smijesna, ali za nase uslove velika, naravno to necete priznati, jer ne odgovara prici kako je Tan ubleha, a na avataru Meho Kodro kod @Evandera, da nije bilo Tana, taj nikad ne bi došao ovdje, kao sto ne bi ni Leon, Jajalo i ostali, a nije Tan kriv, sto je bosnjo sjebao toliku lovu.

Htjeli vi to priznati ili ne, ta sezona ima jos veliki uticaj na stanje u kojem se danas nalazimo, jer izgubljena je velika lova, i jos nije ni pomogla prosla i ovo ispadanje od Moldavki prije nekoliko dana.

I da ponovim postavi izvjestaje kad naletis, posto se cesto pise da vecina evropskih klubova to radi, pa da napokon vidimo koji to rade. Znam da Liverpool to ne radi.
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Tele33 i 7 gostiju.