Srece nam sutra treba. Nekada je ona mati, a nekada maceha. Svedjani nisu superekipa, ali su bolji od nas i od 10 utakmica 8 ce nas pobijediti i zato nam treba ta sreca.
Molim te Bože da za 27 sati svi imamo razloga za slavlje!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
dobro atmosfera u ekipi, to mi je drago vidjet
samo mi nije jasno sta ce nam ovolika delegacija, haj sportski direktor i nekako, al sta ce nam direktor, pa marketinski direktor, direktor omladinske skole, sekretar itd.
U pravu si i meni je to zasmetalo. Fkt ne vidim razloga da je delegacija ovako brojna. Mislim da sportski direktor, i marketing ekipa ima mnogo važnijeg posla od puta u Švedsku. Takođe ne kontam zašto je i Hare, kao direktor omladinskog pogona gore. Švedska je put od 3-4 dana, i hajmo sračunati troškove hotela za 3-4 osobe koje nisu trebale biti gore. Cener minimalno. Nije u dure nikako.
e jesu neki ovi sa duplogsporta, prenose uživo press iz tamo nekog Stockholma...
Ovo uzeli od medijskog partnera, onih pitara?
Na Grbavici nam je zabranjeno da prenosimo press konferencije ali ovi domacini u Stokholmu nemaju nista protiv. Kontaju da smo neka zvanicna agencija, cudno im da je samo jedan medij dosao.
Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.
plavousrcu je napisao/la:Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.
Sreca vrlo bitan faktor
Onaj prijašnji maribor bi ovaj pojeo za dorucak. Jedno 5 komada bi im uvalili bez problema.
plavousrcu je napisao/la:Zasto sreca sutra o kojoj govorim? Zato sto smo kroz istoriju kurate srece, Maribor je zivi dokaz. Sa kakvim smo Mariborom igrali mi, a sa kakvim igra Zrinjski. Place mi se od muke.
Sreca vrlo bitan faktor
Onaj prijašnji maribor bi ovaj pojeo za dorucak. Jedno 5 komada bi im uvalili bez problema.
Mi bismo sa onom ekipom cirkusali sa ovim Mariborom. I Zrinjski da je pametno odradio posao prosao bi bez problema. I onda nam svi krivi. Ekipa Zrinjskog iz prosle sezone bi igrala 3. pretkolo Lige prvaka. Kakav poslovni njuh imaju Madjari.
Nazalost, realizam je cudo. Mi igramo jedan zaostali fudbal, bezidejan, bezmudan, spor. Loptu peljamo, meljamo, nabijamo I molimo Boga da Bogi I Grao se ne pocnu zajebavati. Veza nam je bezidejna, napadaca vise nemamo...
Sutra ce podloga biti brza, mi nemamo tacnu I preciznu pas igru, nismo naviknuti na takvu vrstu igre, nama je Grbavica bila sansa jer je teren sporiji, neravniji I tezi. Svedi nisu naviknuti na to a I pored toga su nam zabili gol.
Ma nasi klubovi uvijek ostanu bez najboljih igraca pred Evropu,a ne dovedu dobre zamjene. Zato i ne mozemo meda.Ove godine se jedino Siroki pojacao i odmah se vide rezultati. Ima najbolje sanse za prolazak u trece pretkolo.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 19 jul 2017, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca vrlo bitan faktor
Mi bismo sa onom ekipom cirkusali sa ovim Mariborom. I Zrinjski da je pametno odradio posao prosao bi bez problema. I onda nam svi krivi. Ekipa Zrinjskog iz prosle sezone bi igrala 3. pretkolo Lige prvaka. Kakav poslovni njuh imaju Madjari.
3 dobra igraca Zrinjski je izgubio. Mislim da bi ih dobili i s ovom ekipom da nisu pravili goleme greske.
Mi vala nemamo srece zadnjih godina ali nismo je imali ni prije.