Cuj ganje, sta si ti, ko si i kojim povodom me prozivas. Uostalom sta ima lose u normalnoj konverzaciji. Ne ocekujem odgovore od tebe na ova pitanja, jer se ne mislim dopisivati. Napisao sam svoje misljenje u poduzem postu ako imas suprotno postujem to, citiraj me a nemoj me prozivati ziv bio. Pises o licemjerstvu i drzis moralne pridike a prozivas me i dijelis etikete ko kakav redar na temi. Toliko o licemjerstvu.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog traži od administracije da se razmjena mišljenja drži u okviru normalne konverzacije. To mu je prvi post nakon što je bio banovan sa opasno odstupanje od istog i direktne psovke i uvrede drugim korisnicima ovog foruma. Kakvo licemjerje.
On topic: Je li zna neko kakva je situacija sa Ahmetom? Taj ako je "zaliječio" tu povredu znamo da će startati u nedjelju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Vjerovatno najnesposobnija uprava koju smo imali. Ok razumijem, nema para od Tana, ali kako nisu u stanju da navuku pare sa neke druge strane, nadju novog sponzora, a da ne pricamo o tome da premuntaju nekog dobrog igraca da potpise za nas. Mozda ne pune svoje dzepove kao neki prethodnici, ali ni ovi ne pridonose boljem i jacem Sarajevu kakvo svi mi zelimo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Potraži definiciju riječi, bojim se da je pogrešno koristiš. Tražiš normalnu konverzaciju nakon svih onih direktnih psovki i uvreda i činjenice da si zbog toga odstranjen s foruma bio. Eh to je definicija licemjerstva.obiteljskicovjek je napisao/la:Cuj ganje, sta si ti, ko si i kojim povodom me prozivas. Uostalom sta ima lose u normalnoj konverzaciji. Ne ocekujem odgovore od tebe na ova pitanja, jer se ne mislim dopisivati. Napisao sam svoje misljenje u poduzem postu ako imas suprotno postujem to, citiraj me a nemoj me prozivati ziv bio. Pises o licemjerstvu i drzis moralne pridike a prozivas me i dijelis etikete ko kakav redar na temi. Toliko o licemjerstvu.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog traži od administracije da se razmjena mišljenja drži u okviru normalne konverzacije. To mu je prvi post nakon što je bio banovan sa opasno odstupanje od istog i direktne psovke i uvrede drugim korisnicima ovog foruma. Kakvo licemjerje.
On topic: Je li zna neko kakva je situacija sa Ahmetom? Taj ako je "zaliječio" tu povredu znamo da će startati u nedjelju.
Inače pitanje se završava upitnikom, a ne tačkom. Ako ćemo već kenjati. Zadnjih godinu i ovdje pišeš o svemu osim gotovo ikako o FKS plus vrijeđaš sagovornike. Oprosti, ali ko će s tobom ovdje voditi normalnu konverzaciju nakon ispada od neki dan, osim ovih koji se inate Evanderu. Mada najjače mi je ovo što si već nekoliko puta iskoristio, citiraš nekoga, postaviš pitanja i onda tražiš da te se ne citira i ne odgovara na ta pitanja. Dramica.
Kao čovjek u godinama, treba da se stidiš načina na koji komuniciraš sa ljudima kada te "ponese."
A sad lagano na ignore, jer me ne zanimaju delegati koji se pojave samo da bi nekog proizvali ili vrijeđali, pa posle kada dobiju po ušima glume engleze traže normalnu konverzaciju.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Svi u mostar!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Da poduplam još jednom: u klubu nema niti jedne osobe da obavlja dužnost, a da je pri tom sposobna za istu, u većini slučajeva i kvalifikovana.Evolution87 je napisao/la:Vjerovatno najnesposobnija uprava koju smo imali. Ok razumijem, nema para od Tana, ali kako nisu u stanju da navuku pare sa neke druge strane, nadju novog sponzora, a da ne pricamo o tome da premuntaju nekog dobrog igraca da potpise za nas. Mozda ne pune svoje dzepove kao neki prethodnici, ali ni ovi ne pridonose boljem i jacem Sarajevu kakvo svi mi zelimo.
Samo Saraj'vo.
Svi smo nezadovoljni ekipom koju imamo al opet ne mogu se oteti utisku da su nam treba samo dva pojacanja da imamo beton ekipu. Petrak i Tomic, zar je to bilo puno i previse

- TobeYarabi
- Kontakt:
Koga prizeljkujete u zimskom prelaznom roku? Treba to na vrijeme obezbjediti 

-
- Kontakt:
Ocekujem Comora!
Taman da se "uigra" za 2018/19.TobeYarabi je napisao/la:Koga prizeljkujete u zimskom prelaznom roku? Treba to na vrijeme obezbjediti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- dynamodresden1
prvo upravi treba samare lupat ,pa ostalim a nije crnkic jedini ima debeli gad kojeg treba isto udaratLakoste je napisao/la:Steta sto u klubu nema nijedan mangup pa da Crnkicu opali 2-3 samara **** mater americku.
+1000dynamodresden1 je napisao/la:prvo upravi treba samare lupat ,pa ostalim a nije crnkic jedini ima debeli gad kojeg treba isto udaratLakoste je napisao/la:Steta sto u klubu nema nijedan mangup pa da Crnkicu opali 2-3 samara **** mater americku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Prema semu sudeci ... zavisimo od omladinaca .... nek nam je Bog na pomoci da budu ko Marko ... nadao sam se makar jos jednom klasnom pojacanju al ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
BordoBolesnik je napisao/la:Ocekujem Comora!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zvao me adzo iz indije
Velioj rafajele kakoe u toplu bosnu
Maksuz selam iz singapura
Bitje salame pite i sarme za po marke na istoku
I tri gola do poluvremena
Hehe
Eto i mi sirotilja da zaradimo
Veliki je nas adzo
I kazo je jos ko se bude sekiro oko rezultata
J*bace ga adzo
Stadijon je na pola puta
Hehe
Veliki je nas adzo
J*bace ga adzo
Stadijon je na pola puta
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ordagic, Komazec i StojcevTobeYarabi je napisao/la:Koga prizeljkujete u zimskom prelaznom roku? Treba to na vrijeme obezbjediti

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 jul 2017, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Zvao me adzo iz indije
Hehe
Veliki je nas adzo
J*bace ga adzo
Stadijon je na pola puta

Kakav komad budale!!!
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne treba niko nikom paliti samare. Postoje druge metode.Lakoste je napisao/la:Steta sto u klubu nema nijedan mangup pa da Crnkicu opali 2-3 samara **** mater americku.
Tribina godinu dana, shebi mu karijeru.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- Fikret1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prvo ne svidja mi se sto momka koji je igrao za ovaj klub nazivas seljacicem. To vise govori o tebi. Drugo ako je tebi bio zbog toga simpatican znaj da ga je 99% navijaca gotivilo jer je imao muda i bio objektivno najbolji igrac lige.PitarBordo je napisao/la:Pa i u mene stari prije rata je sportista, onda je u ratu ostao invalid - šta sad?Fikret1946 je napisao/la:Sad kad je zaredao nekoliko losoh sezona sportski je invalid. Kad je bio Tito ove smijesne lige, kad je Sjever pjevao oni ti ga puse Saide, tad nije bio sportski invalid. Kratko nam je pamcenje svima...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Kakve veze ima pamćenje s tim što je nekada znao igrati, a sada je sportski invalid? Šta tačno želiš da kažeš?
Said nikada nije bio "Tito" ove lige, pa i kada su bili Levski i Željo ni tada nije vodio sportski život, imao vazda viška kila i to ga sustiglo kroz povrede.
Na kraju krajeva da je bio Luis Nazario de Lima tada, sada nije i sada samo sisa novce iz kluba i čak se ne trudi ni da liči na fudbalera. Čovjek koji ima možda i najveća primanja u ligi, također jedini ima trocifren broj kilograma zadnju polusezonu.
Pokazao da nema obraza prema klubu, jer zna da nakon FKS nema više para, nema novog Porschea, valja se prešaltati na plin ili prodati kupiti šta do 80kW, nema više smiješne odjeće po milju dvije u Xyz da se uzima. Zna Sajo dobro da mu je ovo zadnja gaža i ovdje što izvuče to je to - čime će se to on posle baviti? Trener ne može biti jer je jednostavno većinu svoje profi karijere nije ličio na sportistu, šta kao takav sa trocifrenim fondom riječi može novim naraštajima da prenese ili da bude šef struke sa svojim intelektom?
Da se ne lažemo, po hiljaditi put, tad nam je bio simpatičan jer seljačić iz okoline Tuzle sa 100 kila karinđe Želju, ništa više. Bilo nam simpatično ono njegovo "o" umjesto "a" i zavijanje dok priča, ali nije simpatično kada ti ždereš kolače po Metropolisu i Manolu, a uzimaš najviše para u ligi.
Said je doveden pred Skupštinu da baš tim kao ti koji smatraju da su samo oni "pravi navijači" zamaže oči, klasična diverzija. Možda i najskuplja u historiji kluba.
Sve ovo pišem i i dalje ne kontam šta si htio da kažeš "prije bio dobar, sad sportski invalid, kratko nam pamćenje" - frajko tri godine povrijeđen haman i došao kod nas uz obeštećenje i najveća primanja, imaš li imalo obraza prema FKS? Nije Said zadužio FKS u toj mjeri. Nije ga niko u toj mjeri zadužio u zadnjih 20 godina, a ne samo Said.
Sto se tice te konstatacije da je Said sportski invalid to ne stoji. Igrac koji je ubijao brasno prije nekoliko godina ne moze biti invalid. Ako je sad los to je krivica trenera i medicinskog osoblja, a cak i kao debeli invalid i dalje bi mogao ocitati lekciju Semiru Shisha Boy Radovcu, a i proslogodisnjem *najboljem* igracu Duljevicu.
I mozda jeste frajer bio malo neozbiljan ali je i dalje klasa, samo kad bi se oporavio i malo vise poradio na spremi. To jel nosi patike od 400 maraka i jel voza Porsea ili Skodu nije moja briga i necu da se upustam u te sokak diskusije.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Čekaj to što sada ne može promjeniti pravac i što bukvalno ima problema pri običnom hod, kamoli trku - to ga ne čini sportskim invalidom jer prije nego se povrijedio nije bio povrijeđen? Kakva ti je to logika crni FIkrete? Čuj ne može biti sada sportski invalid jer je prije bio dobar igrač. To isto onom klincu što je izgubio obje noge u Formuli 4 kažeš da nije invalid jer je pobjeđivao utrke prije nego je nastradao.Fikret1946 je napisao/la: Sto se tice te konstatacije da je Said sportski invalid to ne stoji. Igrac koji je ubijao brasno prije nekoliko godina ne moze biti invalid. Ako je sad los to je krivica trenera i medicinskog osoblja, a cak i kao debeli invalid i dalje bi mogao ocitati lekciju Semiru Shisha Boy Radovcu, a i proslogodisnjem *najboljem* igracu Duljevicu.
Kakva crna klasa? Ulazio epizodno, jednom prilikom gledam ga na gostovanju u Doboju, polufinale Kupa, ubaci ga čala, pođe da istrči s loptom sise mu mlataraju, potrošio se nakon jednog polutrka i miltavog šuta koji je jedva do peterca došao. Čuj "malo neozbiljan" frajko sa hrnočnom permanentnom povredom i viškom od 25 kila fura gradom veze nema sa ozbiljnim fudbalom trenutno. Kako ne kontaš da se čovjek ne može "oporaviti?" Povreda koju on ima se ne može zaliječiti, čovjek ne može promjeniti pravac kretanja bez da osjeti oštar bol?Fikret1946 je napisao/la: I mozda jeste frajer bio malo neozbiljan ali je i dalje klasa, samo kad bi se oporavio i malo vise poradio na spremi. To jel nosi patike od 400 maraka i jel voza Porsea ili Skodu nije moja briga i necu da se upustam u te sokak diskusije.
Misliš da bi ga Dinamo pustio da može se oporaviti i "poraditi" na formi? Ljudi kad su čuli da još plaćamo obeštećenje zijanili se. U kakvim ti svijetovima fantazije živiš? To k'o da ja kažem ocu svom ako prestane jesti masno narast će mu noga?
A to za "sokak" diskusije, iskreno nemam pojma šta si ti tu rezonovao, činjenica je da se Said navikao na taj papan jet set lifestyle, koji mnogo košta i trenutno mu je FKS zlatna koka jer ga nigdje više neće moći ponoviti, nakon FKS ako ubode 10% od tipa Azmira kad uđe Sloga u Premijer Ligu, ali mislim da će i Azmir skontati u međuvremenu da je Said završio sa profi fudbalom za sva vremena.
Samo Saraj'vo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Potraži definiciju riječi, bojim se da je pogrešno koristiš. Tražiš normalnu konverzaciju nakon svih onih direktnih psovki i uvreda i činjenice da si zbog toga odstranjen s foruma bio. Eh to je definicija licemjerstva.obiteljskicovjek je napisao/la:Cuj ganje, sta si ti, ko si i kojim povodom me prozivas. Uostalom sta ima lose u normalnoj konverzaciji. Ne ocekujem odgovore od tebe na ova pitanja, jer se ne mislim dopisivati. Napisao sam svoje misljenje u poduzem postu ako imas suprotno postujem to, citiraj me a nemoj me prozivati ziv bio. Pises o licemjerstvu i drzis moralne pridike a prozivas me i dijelis etikete ko kakav redar na temi. Toliko o licemjerstvu.PitarBordo je napisao/la:Čuj ovog traži od administracije da se razmjena mišljenja drži u okviru normalne konverzacije. To mu je prvi post nakon što je bio banovan sa opasno odstupanje od istog i direktne psovke i uvrede drugim korisnicima ovog foruma. Kakvo licemjerje.
Inače pitanje se završava upitnikom, a ne tačkom. Ako ćemo već kenjati. Zadnjih godinu i ovdje pišeš o svemu osim gotovo ikako o FKS plus vrijeđaš sagovornike. Oprosti, ali ko će s tobom ovdje voditi normalnu konverzaciju nakon ispada od neki dan, osim ovih koji se inate Evanderu. Mada najjače mi je ovo što si već nekoliko puta iskoristio, citiraš nekoga, postaviš pitanja i onda tražiš da te se ne citira i ne odgovara na ta pitanja. Dramica.
Kao čovjek u godinama, treba da se stidiš načina na koji komuniciraš sa ljudima kada te "ponese."
A sad lagano na ignore, jer me ne zanimaju delegati koji se pojave samo da bi nekog proizvali ili vrijeđali, pa posle kada dobiju po ušima glume engleze traže normalnu konverzaciju.
Opet ti, nauci me definiciju rijeci. Odjednom se pojavis, dijelis lekcije, prozivas me bez ikave veze sa mojim postom, kao kako sam se usudio pisati kad sam bio banovan, kojim povodom?
Jel dobar ovaj upitnik?
Zadovoljan?
Ako cemo vec kenjati, kako ti kazes.
" TO MU JE BIO PRVI POST NAKON STO JE BIO BANOVAN SA OPASNO ODSTUPANJE OD ISTOG"
Napisao lektor gore.
Sta ovo napisa lektore. Dramica - ne horor.
Sta ocekujes od covjeka u godinama kojem napises da kenja. Da ti se izinjavam i da se stidim.
Ko si ti da kazes ko treba, moze i hoce voditi normalnu konverzaciju na ovoj temi. Etiketiras me i stavljas u neke grupe, lukavo moram priznati ali prozirno i jeftino.
Nazivas me delegatom koji se pojavi samo da bi nekoga prozivao a prvi si prozvao mene. Sta sad?
Jesi li licemjer? Zapitaj se malo, razmisli sta pises i kome.
Tvoje povremene vjestine u pisanju i zrnca elokventnosti mogu zadiviti neku djecurliju, ne i one koji razmisljaju svojom glavom.
Ne zelim trositi vrijeme i energiju na tipove poput tebe.
Citirao sam te, postavio par pitanja ali iskreno ne zelim odgovore. Ovu prepisku prekidam zbog drugih kojima se izvinjavam. Ides na ignore lagano i nadam se da te nisam puno po usima. Ipak sa takvim pristupom u zivotu i sa velikom dozom narcisoidnosti trebas se lagano privikavati na to.
Ma mozda grijesim ali cini mi se da si ti onaj biser sa advokatom pa si me zato prozvao.
Vrh, nema dalje.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 24 gosta.