FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Thorin
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Thorin » 18 jul 2017, 21:24

Suning i brzina.ne idu :mrgreen:

Ali valjalo bi, sad je on nabrijan da lopovima pokaže da nisu smjeli odustati od njega.. :hmmmmm:

Ali faca Brozovića i Perišića na aerodromu.. Prodati đubradi umišljena čim prije..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2017, 21:26

Perisic during the flight to China
:rol:

Jovetića im bolje dat.Eder još moze koristit dok Schick ne bude spreman.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jul 2017, 22:44

Pa Shick je sad mentalno mrtav. Ne zbog propalog teansfera koliko zbog saznanja da mu srce nije uredu. Ja ne bih nikad riskirao s njim a o poskup je za nekog ko ima par nastupa u Serie A i nista nije dokazao osim tog sirovog talenta.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 18 jul 2017, 23:28

Di Marzio - Vecino's agent will meet with Inter tomorrow to finalize his move. He should be getting 4 year contract.
Pedullà - Inter e Valencia hanno raggiunto l'accordo per Kondogbia. Prestito + obbligo di riscatto a 20mln.
btw.
Juventus offered €8 mill for the loan of Schick, but Sampdoria rejected the offer according to @SkySport.
:problem:
#SuningOUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 18 jul 2017, 23:57

Ne znam tacno sta je problem sto lopovi nisu uzeli Shicka,danas sam procitao da su odustali zbog previsoke cijene,nisam vidio da iko pise da ima probleme sa srcem.

Dogovoreno sve izmedju Intera i Valencije za Kondogbiu,posudba sa otkupom 20 mil....alaj smo donji na ovom transferu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 jul 2017, 13:24

Di Marzio - a meeting between Inter and Vecino agent has started.
Kakav je ovaj? Ja ga nesto nisam opazio. Jel ga vrijedi zamijenit za Kondogbiu?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

adointer10
Kontakt:

Post Postao/la adointer10 » 19 jul 2017, 16:29

Lucas Lima se spomimje ds zeli samo Inter .. hmmm ne znam kakav je to kvazi brazilac.. :D Schick se isto spominje s obzirom da ga djubrentus odbio, Keita je valjda blizu potpisa kao i Vecino. hmmm. Ne znam, mozda se napravi fina ekipica, uz postojecu, al ni jedno pojacanje nije bombasticno.. :))

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 19 jul 2017, 16:59

Di Marzio - Inter-Schick closing the operation.
slika
arminz je napisao/la:
Za mene je Vecino lani bio najbolji igrač Fiorentine uz Bernardeschija. Kondo previse oscilira sto Spalletti očito ne trpi i ako je njegova želja bila Vecino onda sam i ja definitivno za ovaj transfer. :thumbup:
2 gola nam je uvalio ovdje.

Šta nam sačiniše on i Borja kod drugog gola na 2:24 :tokralju:
Lucas Lima je izgleda odbio sve ponude i želi samo u Inter. Dosao bi u 1-om mjesecu kao free transfer.
#SuningOUT

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 19 jul 2017, 17:13

Di Marzio: Shick u Interu u naredni 24/48h

Sent from my C6903 using Tapatalk
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2017, 17:37

Pa ovaj Lima ima 27 godina i nikad nije igra van brazila, kakvo pojacanje bi on treba biti :rol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 19 jul 2017, 17:40

Tritolone je napisao/la:Pa ovaj Lima ima 27 godina i nikad nije igra van brazila, kakvo pojacanje bi on treba biti :rol:
Kažu da je late bloomer :yawn:

SI - Sampdoria want Santon (or Nagatomo) and Murillo included in the deal for Schick. :problem:
#SuningOUT

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jul 2017, 17:42

Hajde bar je dzabe taj Lima. Ne steti budzetu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jul 2017, 17:46

sta kada vam Shick crkne na terenu

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 jul 2017, 18:03

Prodat Kondu i dovest Vecina kao zamjenu, klasični Inter. Kondo je zvijer i neću prežalit ako ne odradi sezonu sa pravim trenerom kojeg konačno imamo.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 19 jul 2017, 20:07

slika
Done deal? :D
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2017, 20:45

arminz je napisao/la:
Rekao bi da vrijedi.Kondogbia moze bit zivotinja,al znamo kako i cudan zna bit.Mislim da je Vecino ako nista pouzdaniji igrac i vjerojatno se vise uklapa u ono sto Spalletti želi.Volim Kondogbiu,al nisam nezadovoljan ovom zamjenom.Iduci vezni dolazi umjesto Retarda i to je to onda.
Puma je napisao/la:Pa Shick je sad mentalno mrtav. Ne zbog propalog teansfera koliko zbog saznanja da mu srce nije uredu. Ja ne bih nikad riskirao s njim a o poskup je za nekog ko ima par nastupa u Serie A i nista nije dokazao osim tog sirovog talenta.
Navodno aritmiju ima.Imam je i sam.Nista ozbiljno,igrat ce on opet vrlo brzo.Tko god da ga uzme odlican je posao napravio i propustit ga i nakon druge prilike bio bi fejl.
Conversations have been positive and it looks like a deal is close to being closed between Manchester City and Real Madrid for Danilo. The deal is said to be set at 30 million euros plus 5 million in bonuses. The Brazilian from the class of 1991 will sign a 5 year contract with Pep Guardiola's club. In fact, the manager's phone call to the player was a decisive moment in the negotiations and it looks like the player could sign his contract in Los Angeles tomorrow or Friday.
A nama nije bio dobar :mrgreen:

Jel moguce da stvarno dolazi Schick :ljepota:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 19 jul 2017, 21:05

SiamoNoi je napisao/la:Jel moguce da stvarno dolazi Schick :ljepota:
Izgleda da mora mirovati 30 dana pa ce na medicinski pregled, ako ga prođe naš je igrač.

Za Vidala se sve ozbiljnije kuha :think:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2017, 21:12

Izgleda da je tako:
From one side of the Derby d'Italia to the other, Patrick Schick looks more and more likely to wear the nerazzurri shirt. At this time, however, Inter is still missing an agreement with the player on his contract. The team is working on this with the player's agent at the moment. They have already come to agreement with Sampdoria as the figure should be the same as the one Juventus and Sampdoria agreed upon. The agreement, of course, will be dependent upon the Czech's medical condition. He has been granted a 30 day rest period, and if a deal is reached between all parties he will then have his normal medicals with Inter as well as a medical to check the heart condition that was a problem during his Juventus medical. After it seemed a done deal that he would play for Juventus, it is increasingly likely that Schick will be joining Inter instead.
Odličan posao će ovo bit.

Uberi ovo:
Inter has not stopped thinking about Martial. The contact has been initiated with the player's entourage and it has been positive while showing that he is available for a transfer. They are missing Manchester United's approval to allow the player to go out on loan. Inter and Manchester United are also communicating about a possible transfer for Perisic to the Premier League: the Red Devils have offered Inter 45 million euros plus 5 million euros in bonus. Inter have rejected this proposal, but they could change their minds if Martial is included in the deal.
Znaci nije patka.GDM.
A meeting between Alessandro Lucci and Inter for Matias Vecino has finished. It lasted a little more over an hour where the parties detailed the latest parts of the contract before concluding the agreement with Fiorentina. He was intercepted by the microphones of Sky Sport: "How did it go? We have to wait. Hopeful? I don't know."
Intrigue with Keita. It is always him, always the Senegalese. Always at the center of attention at Casa Lazio. He first left the summer retreat to go to Milano then comes back late compared to his teammates. This time, there is a new situation: today - Lazio plays a friendly match against Triestina - the striker will not be playing. . Keita has been training well and against Auronzo, he scored 6 goals and was giving his best. The message is this: Lazio wants to send a strong signal to the player that "only the club decides". The decision was taken together with the club and Inzaghi. It is clear that Keita is not at the detail stage with Inter or even close to joining the Nerazzurri; it is only a strong message. It also not a punishment for showing up late the other night. Through Twitter, the Senegalese has expressed his view of the situation: "I'm always ready! Always ready to show my worth and professionalism. It is the club that, today, have decided to not make me play".
Facuno Colidio has arrived at Inter's headquarters to put pen to the paper on his new Inter contract. The player was acquired by the nerazzurri after agreeing to pay 6 million euros to Boca Juniors for him. The medicals have already taken place as well.

slika
Vidala neću ni komentirat dok Di Marzio ne počne o tome.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2017, 21:28

Nista nista i onda ovako iz vedra neba Schick, Vidal, Vecino, Lima itd itd.

Samo neka dode Schick, ako je nesto ozbiljno sumnjam da bi ga Sampa tako forsirala i cuvala taj srcani problem kao tajnu, mozda je juventus proba ipak spustit cijenu igrajuci na tu kartu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jul 2017, 21:34

Tritolone je napisao/la:Nista nista i onda ovako iz vedra neba Schick, Vidal, Vecino, Lima itd itd.
To je zato što se u ovom periodu "ništa ništa" radi i onda dođe period finalizacije svega toga :mrgreen: Al nije još došao iako vjerujem da je prilično blizu.Mislim da je baš Sabatini o ovome pricao na presici.

Za Schicka je sigurno dijelom to što su mu našli i dijelom što se J cigani nakon što su potpisali neke druge igrače.U svakom slučaju im hvala što su odustali i nadajmo se da će za mjesec dana Schick biti u Interovom dresu.
Pioli:Vecino?Volim ga trenirati.On je moderan igrač.Ali isto tako sam svjestan realnosti.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.