FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Adil samo i niko drugi, eno mu Zebe neka mu servira na tanjir kao prije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Stevo uvijek treba pričati pred kamerama, i intervjui i pressice...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U Dinamu pregledi traju 7-8 sati, 4 vrhunska doktora pregledaju sve moguce, neki dan su reprezentativca Malija kojeg su dogovorili ,oborili na ljekarskom i vratili u bivsi klub. Ali ljudi su za njega trebali platiti milion Eura odstete pa se nisu zezali sa pregledom ko mi.MocMahale444 je napisao/la:Nikad mi ovo nece biti jasnoirfo je napisao/la:ma lagano raskid ugovora sa njim, pa nismo mi klinikaQwerty90 je napisao/la:Crnov u konkurenciji za 3 mjeseca.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
i poserem im se na te preglede sto vrse prije potpisa, bolje ne davat pare na te gluposti kad se nista ne otkrijegdje ih pregledaju i ko ih pregleda preko stele.
Ali kako je i sve u nasoj drzavi nista me ne cudi da povrjedjeni,bolesni dolaze i potpisuju visegodisnje ugovore.
-
- Kontakt:
Sve u postu stoji, samo ovo zadnje, da nadovezem da su u pitanju free transfer igraci, koji mogu dobiti sporazumni raskid ugovora, u vecini slucajeva bez odstete. Klubovi koji kupuju igrace placaju premiju osiguranja. U slucaju povrede osiguranje pokriva eventualne financijske gubitke klubu za povrjedjenog igraca. A da bi se igrac mogao osigurati, osiguranje trazi da se sprovode ljekarski pregledi. U citavoj premijer ligi nema nijednog igraca od kojeg se klub osigurao. Toliko o nivou profesionalnog fudbala kod nas, ali meni nesmeta, jer kad se to uvede, moce samo dijaspora sa tribine gledati utakmice premijer lige.cruz40 je napisao/la: U Dinamu pregledi traju 7-8 sati, 4 vrhunska doktora pregledaju sve moguce, neki dan su reprezentativca Malija kojeg su dogovorili ,oborili na ljekarskom i vratili u bivsi klub. Ali ljudi su za njega trebali platiti milion Eura odstete pa se nisu zezali sa pregledom ko mi.
Ali kako je i sve u nasoj drzavi nista me ne cudi da povrjedjeni,bolesni dolaze i potpisuju visegodisnje ugovore.
dobro atmosfera u ekipi, to mi je drago vidjetLjoZee je napisao/la:
Video iz Svedske.
samo mi nije jasno sta ce nam ovolika delegacija, haj sportski direktor i nekako, al sta ce nam direktor, pa marketinski direktor, direktor omladinske skole, sekretar itd.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:

Ocekujem jednu dobro dugu loptu od ZZ na desnu stranu i da ga ZEČINA zakuca. I to odma do 20min. Pa nek mami prave stadion od 500miliona.

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Zasto ne azuriraju na zvanicnoj ove info o povredama igraca,je li to toliko tesko ?
Nismo u mogucnosti da puno zahtjevamo , tako da bi nam i Adilovic dobro dosao u napadu ili Mahmutovic. Mozda bolje Adil jer je ovaj covjek zavolio Zeljeznicar i siguran sam da bih dao sve od sebe.Eventualno ako bi se Miroslav vratio onda bi opcija bio i Zec u spicu ali isto tako smo tanki sa krilima sto znaci svejedno da nam treba napadac.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Sigurno je Adilovic zavolio Zelju i znam da prati,ali opekli smo se vec sa vracanjem bivsih igraca. I Jahic govori da voli Zelju pa se raduje po fejsu sto nismo osvojili titulu i provocira.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Razumite vec jednom, nama u napadu odgovara samo brz igrac koji se zna snaci, ne vise sporih i visokih igraca jer nama to ne odgovara nikako.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Sutra deseti minut, Željo vodi 0-1 autogol stopera AIKa
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- invincible1921
- Kontakt:
Pa i ne znam basHajdeZeljozabiGol je napisao/la:odma da vam kazem Handzic je obicna ubleha....veze on nema!

=\_1921_/=
Po starosti smo 5. u ligi sa prosjekom 25.6 godina.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jel' potpisao ovaj Ramović sa nama?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Izgleda da se nasi nisu bunili oko onog ugovora za prenos. Mislim da je to greska jer ovo nama i komsijama ne odgovara nikako.
Bunili su se, i to jedini, čak su poslali i žalbu sa svojim prijedlogom.LjoZee je napisao/la:Izgleda da se nasi nisu bunili oko onog ugovora za prenos. Mislim da je to greska jer ovo nama i komsijama ne odgovara nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
[emoji106]Virtu4l je napisao/la:Bunili su se, i to jedini, čak su poslali i žalbu sa svojim prijedlogom.LjoZee je napisao/la:Izgleda da se nasi nisu bunili oko onog ugovora za prenos. Mislim da je to greska jer ovo nama i komsijama ne odgovara nikako.
Dobar potez.
Dzindo je operisao koljeno danas u Rijeci.
- MocMahale444
Cim sam ja sanjao da Bogicevic pogađa protiv Aik-a, nista od toga na javi. Ipak san je san.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.