AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 19 jul 2017, 13:51

Pa svejedno ko dodje, Belotti je blizi od Morate, ali ce podici ekipu i jedan i drugi. Doduse imas primjere Cerci, ali kao primjere Cavani i Alexis.

Rijesit ce se Renato mislim ubrzo I zamislite za 3 godine vezni red Sanchez-Locatelli-Kessie :ljepota:

Doduse mozda fali jedno krilo tipa Ghezzal I to je to jer ce se igrati sa 4-3-3 i '3-5-2 (za koju ti ne treba krila)
Bice zanimljiva sezona I jedva cekam utakmicu sa onim Rumunima :kafa:

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 19 jul 2017, 14:39

Docekali svojih 5 minuta, pa biraju izmedju Morate ili Belotti-a. :D U ovoj situaciji ja sam za Belotti-a, ipak treba dati u ekipi poput Torina 28 golova. A smatram da u bolje poslozenoj ekipi kao Milan, bit ce u stanju da isporuci makar 20 golova u sezoni. Ali ostaje da vidimo. Prvi pik mi je Auba. Nego zna li iko ista o ovome Richarlison-u? Povezujemo se sa njim, bar tako na fb-u vidim. Nismo dugo kakvog mladica Brazilca pokupili. :)
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2017, 14:42

morata je blizu čelzija tako da je i milan blizu toga da pojede go.vno sa belotijem :mrgreen:

kako će montela uspjeti uklopiti sve te igrače boga pitaj, najbolje igrati 451, pobacaj sve veznjake u igru i bog te veselio :mrgreen:

dobar je taj brazilac koliko sam uspio vidjeti, pokriva par pozicija u ofanzivi i uvijek može dobro doći kao prevaga na terenu, brz i dobar dribler.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jul 2017, 16:22

Ovako realno Auba no1 bogotac i za Morattu i za Belottija. Mislim da se nema sta pricati jedan od top napadaca svijeta sam vrh, covjek sam moze odluciti 30% utakmica. Moratta jos uvijek mlad preiskusan za svoje godine jak ko zemlja ali lik koji je do one zadnje sezone u Juvetu bio solidan nista posebno kasnije odlican i vraca se nazad u Spaniju ali uglavnom klupu grije tako da davati neke sulude cifre za igraca koji vise sjedi na klupi nego igra taman da je Messi je suludo. Belotti od ove trojice najslabiji rekao bih iako svima nama drag, jedna extra sezona ne mora znaciti da vrijedi 70+m, dogodine vrlo lako moze biti u rangu Matrija ali moze biti i zvijer. Po meni najbolje Baccu ostaviti i dovesti jos jednog napadaca za normalan kes za rotacije jer Bacca i Silva su dobar tandem ovako na papiru. Ostatak potrositi na vezu ili krilo jer turcin ne moze zamijeniti Deulofeua nikako pa ako bude skripalo ima januar da se popravi. Sve u svemu ako se Auba ne moze dovesti za ove pare onda o ovoj dvojici nema smisla ni razmisljati.

Novo ime Benzema i Aguero mislim nerealno. Aguero da citiram Ibru ono sto ova trojica gore nabrojanih mogu s loptom on moze sa narancom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 19 jul 2017, 16:45

Kalinić dolazi. džaba se raspravljate :kafa:

Bayern izgleda hoće i da zaradi na Renatu, nakon što je imao katastrofalnu sezonu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 19 jul 2017, 17:06

Moze Kalinic lagano preko 20 golova bi dao :kafa:
Ac.Milan 2001-2024!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jul 2017, 17:10

Koja logika, platili igraca 35 mil, presjedio sezonu na klupi i sad bi ga prodali za 48 mil :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 jul 2017, 17:59

Pustio bi njega Bayern za 30ak m sigurno. Imate jednu opciju manje za napad, Chelsea dogovorio Moratu.
embrace the chaos

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jul 2017, 18:22

Mozda i bolje, nek ostave nesto para i za januar :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jul 2017, 18:29

Znaci opcije za mogucu formaciju:
3-5-2
Donnarumma-Musakio-Leo-Rom-Conti-Kessie-Biglia-Rodriguez-Calhanoglu-Silva-novi napadac ili Bacca

Vidimo da nam ovdje trpe i Suso i Bonaventura a pitanje je kako ce se snaci mladi Silva, tako da bi onda mogli igrat i 3-4-2-1 gdje bi igrali Suso/Bonaventura i Calhanoglu malo povucenije iza napadaca

I ona najrealnija, koju je do sada Montela najvise koristio je 4-3-3
Donaruma-Conti-Leo-Rom-Rodriguez-Kessie-Biglia-Calhanoglu-Suso-Bonaventura-Silva (novi napadac)

Sad Montela ima zadatak pronaci najpovoljniji sistem koji bi odgovarao pridoslim pojacanjima a to nece biti nimalo lahko.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jul 2017, 19:30

Siljo, Abate, Rom, Paletta, Zapata, Gomez, Antonelli, Vangioni vs Conti, Abate, Bonucci, Rom, Musaka, Gomez, RR, Antonelli...Mangala? :)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jul 2017, 21:57

Neka smo se rijesili DeSciglia , daleko mu kuca od San Sira bila :tokralju: znaci Bonucci je dosao za nesto manje od 30 mil eura, navodno je De Sciglio otisao za 13 mil u Juve :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2017, 22:12

12 plus bonusi za ublehaša u zadnjoj godini ugovora, koji nam je usput prilično skresao troškove oko bonucija, posao decenije musafa mi :tokralju:

minuta šutnje za braću juventine :rol:

nego ajmo mi sad polako zaboraviti na ovo i krenuti dalje, bilo-prošlo i ne ponovilo se.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 jul 2017, 23:36

Belotti od dolaska u Torino 74 utakmice 40 golova i 14 asistencija. Momak koji konstantno napreduje i mislim da neće biti flop pa gdje god da ode.Od Aube nista, također ni od Morate, tako da Belotti ili Kalinić.Mada je i sam Mirabelli rekao da postoje neki napadači za koje mediji nisu još saznali a Milan ih prati.

Uglavnom zadnja ponuda Milana je 60M+ Paletta i Niang.To je tih 80M jer su Paletta i Niang procinjeni na 20M prema TM-u.
S tim da će Andrea već sutra na sastanku sa Cairom pokusati da rijesi pitanje prelaska u Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 jul 2017, 23:46

Florentino Perez (Real Madrid President): “I’m happy #Milan are waking up. Our rival was Milan for 50 years, not Barca or any other.” :kafa:

Torino nudi Genoi 21M za Simeonea.. :hmmmmm:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 19 jul 2017, 23:47

Nadam se da neće Galo bit flop.Volio bih da krene Kavanijevim stopama,al vidjet ćemo.Da je sve otišlo vragu dokaz su cijene igrača. Brine me jedino veliki broj novih igrača i kako ih sve uklopiti.Još kad se uzme težina dresa ACM.....Al sve u svemu,ponovo je lijepo biti navijač ACM,nakon toliko godina patnje i tuge. Tuga je bilo gledati ko sve nosi dres i ko sve i kako (ne)igra u Milanu. Nadam se da se dugo više neće ponoviti
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 jul 2017, 23:53

Bio je Montella u slicnoj situaciji kad je tek došao u Fiorentinu.Odmah to ljeto je stiglo dosta novih igrač, između ostalih, Cuadrado, Valero, Rodriguez, Tomović, Savić, Aquilani, Fernandez, Rossi, Viviano, Cassni.. itd. Pa je te sezone odmah završio u top4 i polufinale kupa igrao.I to su plasman u LP-a izgubili u zadnjem kolu, kad se Milan provukao protiv Siene.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jul 2017, 00:34

Znači imamo kompletan roster protiv Baye :njanjanja:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jul 2017, 10:08

Raonffa je napisao/la:Znači imamo kompletan roster protiv Baye :njanjanja:
Pitanje koliko će ih njih igrati i koliko minuta.

Prema najnovijim informacijama eventualni dolazak Belottia ne isključuje dolazak Kalinića i obrnuto.S tim da se sad spominje Ibrakadabra umjesto Kalinića. Očito se sve priprema za 3-5-2, i to bi trebala biti primarna formacija.Naravno to znači dolazak još jednog stopera i veznog.Dakle do kraja merkata očekivati pojačanja u svakoj liniji, ne samo napadu.

Također.. Chelsea have offered us Diego Costa on a 6 month loan, whereby he will then move to Atletico Madrid (current transfer ban) [Repubblica]

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jul 2017, 11:54

Koliko odigraju da odigraju, bitno je da su tu :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.