Moze,ti se snadji za kobasice,samo nemoj kod crveni 7 uzimat svega tiFrutek je napisao/la:Ima onih hrenovki i kobasica jeftino 5KM kila pa uzmemo 5-6KG i ponesemo![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moze,ti se snadji za kobasice,samo nemoj kod crveni 7 uzimat svega tiFrutek je napisao/la:Ima onih hrenovki i kobasica jeftino 5KM kila pa uzmemo 5-6KG i ponesemo![]()
![]()
Brašna i akumulator skupa struja jbt :S i jaja da podijelimo sa Dalmatinkamathe scouser je napisao/la:Pones'te i salame,da potvrdimo sve traceve o Bosancima....ja cu je nak'o sirovu,skup hljeb u Hrvatskoj,a ko ce ga iz Bosne vozat'
Ti luk donesi,ako mozes 2 vrecice,ako slucajno gdje nadjes bijelog luka,da stavimo oko vrata da gladni ne prilazeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ima kod mog komsije puna basta luka znaci bez brige sta jos treba imam nesto malo domaceg paradajza i sira mladog oko 2 kg u frizideru
Ima onaj pekač sad bez zajebancije samo ubacis brasno, vodu, kvasac, i sta jos treba i za 3 sata vu+oula hljeb a 3X bolji od onog iz radnje al sad ramazan pa lepineSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takavjedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari
Harry eh nez da li ima bijelog luka ali zato je tu i drugi komsija
pipita jesi jeo grah
Ona mesnica ne valja psu,a kamoli narodu .. najbolja mesnica je u Solinu,kod njih je meso ekstra,pogotov cevapi,mozes samo kilu pojesti ... jesmo se organizovali,samo moracemo nekog naci da to sve opere,al nema veze bacicemo u plicak,pa tu oprati tanjire,lonce,kasike itdFrutek je napisao/la:Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti![]()
![]()
Ona Bajra jel sto smrdi kad uđeš, a interesantno ne smrdi tako na Slatini, ja volim one hrenovke iz one mesnice na slatini sto se tek otvorila meni su pravo dobre bolje od onih sranja od 100gr sto u oko stanu
Uso ja tamo jednom i tražim džigericu kad lik meni ´ladno bubreg spakovaharry_90 je napisao/la:Ona mesnica ne valja psu,a kamoli narodu .. najbolja mesnica je u Solinu,kod njih je meso ekstra,pogotov cevapi,mozes samo kilu pojesti ... jesmo se organizovali,samo moracemo nekog naci da to sve opere,al nema veze bacicemo u plicak,pa tu oprati tanjire,lonce,kasike itdFrutek je napisao/la:Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti![]()
![]()
Ona Bajra jel sto smrdi kad uđeš, a interesantno ne smrdi tako na Slatini, ja volim one hrenovke iz one mesnice na slatini sto se tek otvorila meni su pravo dobre bolje od onih sranja od 100gr sto u oko stanu
da im ne trosimo vodu
Nisam grah nie ko imao praviti u ova dobaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takavjedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari
Harry eh nez da li ima bijelog luka ali zato je tu i drugi komsija
pipita jesi jeo grah
Kakvi apartmani pored mog folksvagena zivog.Nemoj ti trosit' svoje politicke poene kod doticne na smjestaj.MinistaR je napisao/la:Evo Ministar će se pobrinuti za sve oko organizacije.
Lično ću porazgovarati sa Jadrankom Kosor, inače mojom dobrom prijateljicom, te je zamoliti da nam ostavi nekoliko apartmana na Hvaru.