Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 01:45

Frutek je napisao/la:Ima onih hrenovki i kobasica jeftino 5KM kila pa uzmemo 5-6KG i ponesemo :lol: :lol: :lol:
Moze,ti se snadji za kobasice,samo nemoj kod crveni 7 uzimat svega ti :D ljudi hocel ko luka ponijeti,da nam bude sladje jesti :mrgreen: kako se zacas okupismo da idemo na more,jos samo Lanu da pokupimo,jer upravo mi je rekla Lani se ne ostaje kuci,Lana hoce na more :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 avg 2010, 01:47

Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti :lol: :lol: :lol:

Ona Bajra jel sto smrdi kad uđeš, a interesantno ne smrdi tako na Slatini :mrgreen: , ja volim one hrenovke iz one mesnice na slatini sto se tek otvorila meni su pravo dobre bolje od onih sranja od 100gr sto u oko stanu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 avg 2010, 01:48

Ima kod mog komsije puna basta luka znaci bez brige sta jos treba imam nesto malo domaceg paradajza i sira mladog oko 2 kg u frizideru

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 avg 2010, 01:49

Pones'te i salame,da potvrdimo sve traceve o Bosancima....ja cu je nak'o sirovu,skup hljeb u Hrvatskoj,a ko ce ga iz Bosne vozat'
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 avg 2010, 01:49

the scouser je napisao/la:Pones'te i salame,da potvrdimo sve traceve o Bosancima....ja cu je nak'o sirovu,skup hljeb u Hrvatskoj,a ko ce ga iz Bosne vozat'
Brašna i akumulator skupa struja jbt :S i jaja da podijelimo sa Dalmatinkama :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 25 avg 2010, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 01:50

Ja imam jedan lonac,nek neko ponese jos dva,da u jedan kuhamo sareni,u drugi bijeli,a u treci da nasjeckamo mesa da ne budemo zgolje bez mesa...mozemo usput i kakav rostilj raspalit na plazi i jedno 2-3 satora ponijeti sa sobom.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima kod mog komsije puna basta luka znaci bez brige sta jos treba imam nesto malo domaceg paradajza i sira mladog oko 2 kg u frizideru
Ti luk donesi,ako mozes 2 vrecice,ako slucajno gdje nadjes bijelog luka,da stavimo oko vrata da gladni ne prilaze :lol: :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 avg 2010, 01:51

Sto vas je poslo naprđivanje :D :D

Mor'o sam jesti zbog vas :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 avg 2010, 01:51

Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takav :D jedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari

Harry eh nez da li ima bijelog luka ali zato je tu i drugi komsija :P

pipita jesi jeo grah

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2010, 01:52

hahahahahaha...oplaka za ovaj bjeli luk...hahahahahahah
a kad smo kod satora,imam je neki...mislim da je za 8 il 10 osoba...jbt joss nekog pokupit sa foruma onako usput...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 avg 2010, 01:53

Idemo svi u mom VW transporteru....ne treba nam smjestaj,sve u njeg stane.WC i ostale potrebe na plazi.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 avg 2010, 01:53

Ministar mi je rekao da bi i on da ide ali kaze da ne moze nista nabavit bankrotiro cura ga ogulila ko bananu :D

Kakvoj plazi da se brukamo pa nismo mi seljaci idemo u vodu

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 avg 2010, 01:54

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takav :D jedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari

pipita jesi jeo grah
Ima onaj pekač sad bez zajebancije samo ubacis brasno, vodu, kvasac, i sta jos treba i za 3 sata vu+oula hljeb a 3X bolji od onog iz radnje al sad ramazan pa lepine

A ima dole komsija od njega mozemo lozu, travaricu i vino dobit samo pivo fali :(

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 01:54

Frutek je napisao/la:Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti :lol: :lol: :lol:

Ona Bajra jel sto smrdi kad uđeš, a interesantno ne smrdi tako na Slatini :mrgreen: , ja volim one hrenovke iz one mesnice na slatini sto se tek otvorila meni su pravo dobre bolje od onih sranja od 100gr sto u oko stanu
Ona mesnica ne valja psu,a kamoli narodu .. najbolja mesnica je u Solinu,kod njih je meso ekstra,pogotov cevapi,mozes samo kilu pojesti ... jesmo se organizovali,samo moracemo nekog naci da to sve opere,al nema veze bacicemo u plicak,pa tu oprati tanjire,lonce,kasike itd :lol: da im ne trosimo vodu 8-)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 avg 2010, 01:54

Evo Ministar će se pobrinuti za sve oko organizacije.

Lično ću porazgovarati sa Jadrankom Kosor, inače mojom dobrom prijateljicom, te je zamoliti da nam ostavi nekoliko apartmana na Hvaru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 avg 2010, 01:55

I nek neko ponese Halidu kasetu.Ili bolje kakav sprski turbo folk.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 avg 2010, 01:56

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Raja sad gledam u cuku i sjetih se psece hrane more se ona u grah ubacit da ne kazu da smo skrti :lol: :lol: :lol:

Ona mesnica ne valja psu,a kamoli narodu .. najbolja mesnica je u Solinu,kod njih je meso ekstra,pogotov cevapi,mozes samo kilu pojesti ... jesmo se organizovali,samo moracemo nekog naci da to sve opere,al nema veze bacicemo u plicak,pa tu oprati tanjire,lonce,kasike itd :lol: da im ne trosimo vodu 8-)
Uso ja tamo jednom i tražim džigericu kad lik meni ´ladno bubreg spakova :lol: :lol: :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 avg 2010, 01:56

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma ne birnite nana mi pravi domahi hljeb samo takav :D jedan na nas petoricu :d cek jel ovo jednodnevni boravak ? posto nam je malo ovo stvari

pipita jesi jeo grah
Nisam grah nie ko imao praviti u ova doba :D

Da ga je bilo jeo bih :D

Gdje nam je krampa?? :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 avg 2010, 01:56

Ipak bih ja sataras da napravimo umjesto graha sta kazete ?

scouser cuj to ba kakav halid ekrem jevric ima da dere guzove

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 avg 2010, 01:57

MinistaR je napisao/la:Evo Ministar će se pobrinuti za sve oko organizacije.

Lično ću porazgovarati sa Jadrankom Kosor, inače mojom dobrom prijateljicom, te je zamoliti da nam ostavi nekoliko apartmana na Hvaru.
Kakvi apartmani pored mog folksvagena zivog.Nemoj ti trosit' svoje politicke poene kod doticne na smjestaj.

@fks
Moze i onaj Zoka Bosanac,on je zvijezda u usponu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2010, 01:58

a krampu povest da im okopa plazu i grah zasadi.....da imamo i za sljedece ljetovanje
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.