Ps. Mislim da klub zivi jedne od najljepših trenutaka od postojanja, kohezija izmedu igraca i navijaca je vrh.

Svakako jedni od ljepsih trenutaka,ali moze i mora ovo jos puno puno bolje.Kao primjer uzmi NK Osijek,igraci i navijaci su kao jedno.Klub je pokrenuo taj projekt Osijek navija za Osijek,navijaci su ga odlicno prihvatili i pogledaj sad Osijek,a vidio si prije par sezona,klub bio pred gasenjem.LoveSB96 je napisao/la:Zna li neko odbijaju li broj godišnjih od broja karata ili ipak tiskaju onoliko karata koliko ima stolica?
Ps. Mislim da klub zivi jedne od najljepših trenutaka od postojanja, kohezija izmedu igraca i navijaca je vrh.
skripar96 je napisao/la:Ajmooo plaviiii!!!
Da na mostu je....Još malo[emoji2] [emoji41]york je napisao/la:[emoji106]skripar96 je napisao/la:Ajmooo plaviiii!!!
Ovo na mostu?
Ko kupi godišnju, pretpostavlja se da ima rezervirano mjesto na tribinama, tako da bi se trebalo tiskat manje za iznos prodatih sezonskih.LoveSB96 je napisao/la:Zna li neko odbijaju li broj godišnjih od broja karata ili ipak tiskaju onoliko karata koliko ima stolica?
Dan i po prije utakmice rasprodan sjeverOrjuna je napisao/la:Ko je jamia, jamia. Nema više sjevera... Možda bude sutra al sumnjam.
A istok?AlexisSB96 je napisao/la:Jug je se isto jucer dobro prodavao vidio sam...al sad koliko ih je se prodalo to ne mogu reci...[emoji848]
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ulaznice za kavez se kao i uvijek prodaju u klubu navijaca i idu u prodaju sutra prije utakmice...96BadBoy je napisao/la:Dan i po prije utakmice rasprodan sjever [emoji144]Orjuna je napisao/la:Ko je jamia, jamia. Nema više sjevera... Možda bude sutra al sumnjam.
Kaze mi prijatelj da za sektor Škripara nisu pustene ulaznice u prodaju,pa ko hoce na sjever a nema ulaznicu,ima ulaznica za kavez.
Ne znam stvarno...vrlo vjerovatno da ce se istok tek danas pocet pravo prodavati jer veliki broj ljudi prvo bira sjevernu tribinu...[emoji28]york je napisao/la:A istok?AlexisSB96 je napisao/la:Jug je se isto jucer dobro prodavao vidio sam...al sad koliko ih je se prodalo to ne mogu reci...[emoji848]
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ma to ide brzo,nema guzvi....sb1996 je napisao/la:Ne vjerujem ja u ovo jos, jucer sam kupovao nije nikog bilo kad sam bio...