Treba mu vratiti novac koji je ulozio. Svaka druga prica je smijesna.mirzatele je napisao/la:A sta se treba desiti da se izvadimo iz ralja ovog kineskog hostaplera ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba mu vratiti novac koji je ulozio. Svaka druga prica je smijesna.mirzatele je napisao/la:A sta se treba desiti da se izvadimo iz ralja ovog kineskog hostaplera ?
Pa mislim da ima vise od godine dana,mrsko mi sada vaditi postove,kada je ovdje vecina branila Tana nakon tvojih,a kasnije i mojih postova koji su ga jasno kritizirali i predaju kluba njemu u ruke navodili kao gresku.Evander je napisao/la:Do prije godinu dana, samo nas nekolicima je pisala protiv Tana i da je greska bila predati mu klub u ruke. Evo vec danas, vecina je protiv njega i ne smatra ga dobrim rijesenjem. Da se napravi anketa za ili protiv Tana, u ovom trenutku bi velika vecina bila protiv. Prva utakmica na kojoj budemo gubili na Kosevu, ocekujem skandiranja protiv Tana. Ostalo je jos samo par tvrdoglavih koji ne zele priznati sami sebi da je prodaja kluba bila istorijska greska.
Ponavlja se ista prica kao sa Dinom i Kustom. Od heroja kojima treba napraviti spomenik, do najomrazenijih likova.
Nije da vam ranije nismo rekli kako ce se stvari odvijati.
I onda je Evander pljuvac ili vizionar?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Klub ce opstati. Samo je pitanje koliko je jos moguce ispod ovog ici. Bojim se da ce nas na kraju svesti na puki amaterizam i na prezivljavanje. Ono, totalno ce zaboraviti i da ima ovdje neki klub u vlasnistvu. Igrat ce ti juniori haman bez plate, odnosno za par stotina maraka. Nekako ces prezivljavati i to je to.zagorski je napisao/la:Pa mislim da ima vise od godine dana,mrsko mi sada vaditi postove,kada je ovdje vecina branila Tana nakon tvojih,a kasnije i mojih postova koji su ga jasno kritizirali i predaju kluba njemu u ruke navodili kao gresku.Evander je napisao/la:Do prije godinu dana, samo nas nekolicima je pisala protiv Tana i da je greska bila predati mu klub u ruke. Evo vec danas, vecina je protiv njega i ne smatra ga dobrim rijesenjem. Da se napravi anketa za ili protiv Tana, u ovom trenutku bi velika vecina bila protiv. Prva utakmica na kojoj budemo gubili na Kosevu, ocekujem skandiranja protiv Tana. Ostalo je jos samo par tvrdoglavih koji ne zele priznati sami sebi da je prodaja kluba bila istorijska greska.
Ponavlja se ista prica kao sa Dinom i Kustom. Od heroja kojima treba napraviti spomenik, do najomrazenijih likova.
Nije da vam ranije nismo rekli kako ce se stvari odvijati.
I onda je Evander pljuvac ili vizionar?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ja se sada bojim da se za kratko vrijeme ne ostvari i ostatak crnih prognoza,tj. da ce opstojnost kluba biti dovedena u pitanje. Mada je vrlo tesko da se u ovakvoj ligi desi takav scenarij,opet nista ne bi bilo iznenadujuce.
mirzatele je napisao/la:A sta se treba desiti da se izvadimo iz ralja ovog kineskog hostaplera ?
Jes' al Radovac igra protiv Metalleghea a oni danas protiv Partizana, **** ga ima razlikeajdohordas je napisao/la:Pratio sam malo ovog Hočka večeras protiv Partizana, ma ništa specijalno, meni je Radovac u ovih zadnjih par tekmi puno bolji igrač...Al' Melun je i dalje odron
skoroalen je napisao/la:Čitam na fejsbuku, od trenutnog rostera Chelseaja, Delač im je najduže u klubu. Kad mu Conte kapitensku uvali.![]()
Po mom mišljenju najbolji poslijeratni golman FKS.
I Đembu Đembu u Partizan ja msm. Dobro si, njega sam bio zaboravio, znam da je nešta kratko bio kod nas.miky_hz je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Čitam na fejsbuku, od trenutnog rostera Chelseaja, Delač im je najduže u klubu. Kad mu Conte kapitensku uvali.![]()
Po mom mišljenju najbolji poslijeratni golman FKS.![]()
Jedan je Vojo Dragovic.
Ljudina u svakom smislu.Steta sto nasi nisu radili vise sa njim kada je otisao u menadjere.Covjek u Vojvodinu Apiaha doveo,u Zvezdu Zemana na klupu.Nasi hadalji neznaju covjeka okrenut.Momak na sjever maksuz dolazio nakon kraja karijere.
Nikad mi neće biti jasno zašto Dragović nije branio ono legendarno finale kupa 2005 protiv Širokog, već Alaim, iako je Vojo bio standardan tog proljeća, a i u kupu je branio u polufinalu sa Slavijom.Kao čovjek i golman je bio za 10.miky_hz je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Čitam na fejsbuku, od trenutnog rostera Chelseaja, Delač im je najduže u klubu. Kad mu Conte kapitensku uvali.![]()
Jedan je Vojo Dragovic.
Ljudina u svakom smislu.Steta sto nasi nisu radili vise sa njim kada je otisao u menadjere.Covjek u Vojvodinu Apiaha doveo,u Zvezdu Zemana na klupu,Slavisu Stojanovica na klupu.Nasi hadalji neznaju covjeka okrenut.Momak na sjever maksuz dolazio nakon kraja karijere.
He also participated in numerous transfers of foreign personnel to Serbian clubs, coaches and players such as: Walter Zenga, Zdenek Zeman, Slavisa Stojanovic, Stephen Appiah, Eric Djemba Djemba, etc.skoroalen je napisao/la:I Đembu Đembu u Partizan ja msm. Dobro si, njega sam bio zaboravio, znam da je nešta kratko bio kod nas.miky_hz je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Čitam na fejsbuku, od trenutnog rostera Chelseaja, Delač im je najduže u klubu. Kad mu Conte kapitensku uvali.![]()
Jedan je Vojo Dragovic.
Ljudina u svakom smislu.Steta sto nasi nisu radili vise sa njim kada je otisao u menadjere.Covjek u Vojvodinu Apiaha doveo,u Zvezdu Zemana na klupu.Nasi hadalji neznaju covjeka okrenut.Momak na sjever maksuz dolazio nakon kraja karijere.
A jes' ima i togaMortemHz je napisao/la:Jes' al Radovac igra protiv Metalleghea a oni danas protiv Partizana, **** ga ima razlikeajdohordas je napisao/la:Pratio sam malo ovog Hočka večeras protiv Partizana, ma ništa specijalno, meni je Radovac u ovih zadnjih par tekmi puno bolji igrač...Al' Melun je i dalje odron
Neznas za aferu biciklo i napad na Voju?Historicar je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno zašto Dragović nije branio ono legendarno finale kupa 2005 protiv Širokog, već Alaim, iako je Vojo bio standardan tog proljeća, a i u kupu je branio u polufinalu sa Slavijom.Kao čovjek i golman je bio za 10.miky_hz je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Čitam na fejsbuku, od trenutnog rostera Chelseaja, Delač im je najduže u klubu. Kad mu Conte kapitensku uvali.![]()
Jedan je Vojo Dragovic.
Ljudina u svakom smislu.Steta sto nasi nisu radili vise sa njim kada je otisao u menadjere.Covjek u Vojvodinu Apiaha doveo,u Zvezdu Zemana na klupu,Slavisu Stojanovica na klupu.Nasi hadalji neznaju covjeka okrenut.Momak na sjever maksuz dolazio nakon kraja karijere.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, r3m1, RajvoSA03 i 100 gostiju.