PitarBordo je napisao/la:YNWA je napisao/la:Neko bi pomislio da se gasimo, da nikad nismo bili u goroj situaciji, i da nismo doveli nijedno pojacanje.
Ko bi rekao da se gasimo?
Situacija je loša, možda i najgora u zadnjih 15 godina, jer nema više izgovora "dugovi" "baljak" itd. Sad smo šatro bez duga, vlasnik nam čovjek koji ima više kapitala od Centralne banke, ne zna dan danas vjerojatno pravila nogometne igre, predsjednik kluba fudbal generalno pa i FKS u životu pratio nikad, bordove nakve, imaš više direktora u klubu nego veznih igrača, klub doživio sramotu protiv amaterske ekipe i niko nije snosio odgovornost, kriva nam sreća za svaki neuspjeh, a svaki uspjeh nafakaški s golom u 90+ za pobjedu nam je plod stručnosti Čaline šatro.
Pojačanje nisi ni jedno doveo. Doveo si mladog igrača iz osrednje ekipe koji u zdravoj atmosferi uz dobrog trenera može pokazati mnogo, dalje si doveo momka koji se može pokazati kao pojačanje ali nije se naigrao u zadnje vrijeme i trebat će mi vremena da uđe u takmičarsku formu, tek onda možemo suditi da li je bio pojačanje. Na kraju te liste doveo si bivšeg igrača a pogotovo skorašnja historija je pokazala da povratnici ne budu ni ono što su bili kamoli više. Dakle imaš prinove, ali nisi doveo pojačanja.
Tebi ako je ugodno sva ova sramota, sav ovaj amaterizam u upravljanju kluba, u stručnom štabu, onda u redu, poštujem. Ali nonsens je koristiti sarkazam samo da bi nešto rekao.
Pa vidi ko pise kako je opstanak kluba doveden u pitanje.
Situacija je najgora od dolaska Tana, ali ova situacija je odlicna kako je bilo prije njega, ali izgleda brzo se zaboravilo kako je bilo prije njega. Pisete kao da je milion kupaca htjelo kupiti FKS, a jedva se i Tan nasao, i to u zadnji tren.
Naravno da nisam zadovoljan, ali za razliku od mnogih sam na zemlji od prvog dana kad je Tan dosao, nisam sanjao neke grupne faze EL, ekipu u kojoj ce igraci biti placeni po 10k eura mjesecno, jer to nije bilo realno, doduse ne sumnjam da postoje oni koji misle da je to moguce u ovoj drzavi i ligi. Spustite se na zemlju, nema te budale koja ce uloziti toliku lovu da mi budemo konkurenti i ekipama u regionu a o Evropi da ne govorim. I mi imamo problem sto smo poletili, i ona racunica, ulozi lovu u 2-3 igraca i vratiti ce ti se kroz Evropu, pa ulozili smo, i nismo pogledali na gol Lecha u dvije utakmice, a imali smo super placene igrace.
Trenutna situacija je daleko od katastrofe, imas opet jednu od najjacih ekipa u ligi, ali imas opet najgoru atmosferu oko kluba, kao da ces pomoci klubu ako pljujes po svemu sto ima veze sa njim.