FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2017, 21:24

PitarBordo je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Znaci Vardar izbacio Malmo...

Jel' jos nekoga sram reci, da imamo gazdu milijardera? :lol:
Hajde de, nije više milijarder barem. :kafa:

https://www.forbes.com/profile/vincent-tan/

(Frajko ima 11 djece tek sad to vidim hahaha)
Nismo dzaba davno govorili da nema brige sto se tice buducnosti kluba. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 21:26

MortemHz je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Znaci Vardar izbacio Malmo...

Jel' jos nekoga sram reci, da imamo gazdu milijardera? :lol:
Hajde de, nije više milijarder barem. :kafa:

https://www.forbes.com/profile/vincent-tan/

(Frajko ima 11 djece tek sad to vidim hahaha)
Nismo dzaba davno govorili da nema brige sto se tice buducnosti kluba. :kafa:
Frajko gotovo upolovio bogatstvo u zadnjih 7 godina. Sačekat da čučne još 200-300 miliona, onda će mu svaka firma u kojoj ima stake biti važna. :D

Treba vidjeti kakav je s bratom rođenim, ako ga ovaj ne voli ponudi se njemu da nas otkupi. Ionako ima više repa od Vincenta. :D
Samo Saraj'vo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 18 jul 2017, 21:28

skoroalen je napisao/la:Treba prije utakmica puštat Sarajevo, ljubavi moja, i pjevat je s tribina. Mene stid i pomislit na divove sad.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ja bih pustao Idi, idi neznalice, da ne vidim tvoje lice... pa ko se pronadje a vjerujem da bi mnogi.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 jul 2017, 21:30

Utorak prodje, a nama niko ne dodje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 jul 2017, 21:31

ne puštati ništa što asocira na bordo prijatelje,imali smo sijaset poslijeratnih ofiraža ali "divovi" je najveća od svih

VVVBK

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jul 2017, 21:32

Mene zanima samo pobjeda..
A ti ces se opet povuci u rupu kao i svaki put kad se napravi dobar rezultat i pokusaj pozitivne atmosfere...

Na kraju krajeva, ti ionako neces pratiti utakmice FkS. Ti bojkotujes.

Nadam se napokon pametnoj igri i pobjedi aBd, da se istinski navijaci ovog kluba mogu radovati!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jul 2017, 21:35

Nesta se hitno mora poduzeti,ne mozemo samo sjediti i gledati kako nam klub propada!
Nesta,neka mogucnost mora biti,protesti,bojkoti,skupljanje para,klinac-palac bilo sta...
Valjda ima medu onima koji vole fks neko pametan i odlucan da nesta pokrene.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 21:38

Opet "mi smo istinski, ostali nisu" Tita mi. :lol:
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 jul 2017, 21:51

Zip je napisao/la:Mene zanima samo pobjeda..
A ti ces se opet povuci u rupu kao i svaki put kad se napravi dobar rezultat i pokusaj pozitivne atmosfere...

Nadam se napokon pametnoj igri i pobjedi aBd, da se istinski navijaci ovog kluba mogu radovati!!
Za razliku od tebe, mene jedna utakmica nikad nije zanimala, niti poraz niti pobjedam.
Ja malo stvari gledam sire. Gledam sta ce sutra biti. Mi ni bolje ni gori necemo biti pobijedili ili zijanili sad u nedjelju. I dalje cemo imati vise direktora nego veznih igraca i dalje cemo imati vlasnika koji ne zna pravila i koji onako usput kupuje klubove i ne mari za iste. I dalje ce ostati cinjenica da dvije godine samo nazadujemo, da smo slagani za kamp, da smo ispali od amatera...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 jul 2017, 21:53

Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 jul 2017, 21:53

Zip je napisao/la:Mene zanima samo pobjeda..

A mi ostali kojima se ne svidja ovaj sunovrat od Borusije na ovamo koji je ocit u svim segmentima , mi nismo navijaci. Ma i da pobjede Zrinski sa onom supackom Calinom igrom opet ne valja kako se radi , ne zna se u kojem pravcu idemo , jel nam akademija cilj, jel nam osvajat trofeje cilj , kazu nam jednu stvar urade drugu . nemoj da citiram Valentina u vezi Duljevica i kapitalaca. Mislim niko nikom ne moze rec ti nisi navijac, to mi je ne znam , sega. Neko je isfrustriran sto smo prodali klub i svi smo mislili da u zamjenu dobijamo nesto, da cemo bit makar u ovoj ligi dominatni ,i razumljivo je da su ljudi ljuti da se nerviraju , jer ovo je postao sou amaterizma i bezkurca.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 21:55

mirzatele je napisao/la:Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL
Možda nismo dali 7 golova, ali barem smo ispali. :kafa:
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jul 2017, 21:56

mirzatele je napisao/la:Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL
Prvo smo se poredili s Dinamom, pa s Partizanom i Zvezdom, sad Rijeka a danas je neko Osijek spomenuo. Kako smo krenuli, za 5 godina ćemo se poredit s Varaždinom i Čukaričkim (Rijeka i Osijek su svakako trenutno jači od nas al' po pitanju tradicije i historije nisu). Na šta nam klub spade. Plakyy.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2017, 21:57

ado-hz je napisao/la:ovaj Hoćko....Srećko kako li se vec preziva u prvoj postavi buducnosti sad protiv partizana.....neko je rekao da je otisao u portugalsku 2 ligu al evo nije. Mozda jos ima sanse da ga dovedemo...hmmm
Pa dobro ovo mu je sigurno posljednja utakmica u EL u ove godine. Bukvalno moze spakovati kofere i sutra otici u Sarajevo ili Portugal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 jul 2017, 22:01

skoroalen je napisao/la:
Prvo smo se poredili s Dinamom, pa s Partizanom i Zvezdom, sad Rijeka a danas je neko Osijek spomenuo. Kako smo krenuli, za 5 godina ćemo se poredit s Varaždinom i Čukaričkim (Rijeka i Osijek su svakako trenutno jači od nas al' po pitanju tradicije i historije nisu). Na šta nam klub spade. Plakyy.

Vec slijedece godine bit cemo bara bara sa Slogom Simin Han.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 jul 2017, 22:03

Nije dobro braćo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 jul 2017, 22:04

skoroalen je napisao/la:

Osjek je tek dobio vlasnika prosle sezone , vec su nas presisali,mislim da je svakom jasno da ono sto smo ocekivali da smo izigrani i to debelo..I sad ne razumjem sto nas je kupio ,jer ovdje je mogo za njemu pisljivih nekoliko miliona po sezoni recimo 3 4 godine zaredom napravit klub koji bi stvarno bio samodrzavajuci , jer bi dominiranjem u ligi dobio sve najbolje igrace da se jagme da dodju ovdje , izlaskom u Evropu , skauti bi okrenuli oci vamo , pa nije slucajno da kad smo dosli do Borusije da smo prodali Cimirota za kolko smo ga prodali , al sta je ovo sad ja ne znam nit razumjem.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 jul 2017, 22:07

A sta se treba desiti da se izvadimo iz ralja ovog kineskog hostaplera ?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jul 2017, 22:08

YNWA je napisao/la:Neko bi pomislio da se gasimo, da nikad nismo bili u goroj situaciji, i da nismo doveli nijedno pojacanje.
Ko bi rekao da se gasimo?
Situacija je loša, možda i najgora u zadnjih 15 godina, jer nema više izgovora "dugovi" "baljak" itd. Sad smo šatro bez duga, vlasnik nam čovjek koji ima više kapitala od Centralne banke, ne zna dan danas vjerojatno pravila nogometne igre, predsjednik kluba fudbal generalno pa i FKS u životu pratio nikad, bordove nakve, imaš više direktora u klubu nego veznih igrača, klub doživio sramotu protiv amaterske ekipe i niko nije snosio odgovornost, kriva nam sreća za svaki neuspjeh, a svaki uspjeh nafakaški s golom u 90+ za pobjedu nam je plod stručnosti Čaline šatro.
Pojačanje nisi ni jedno doveo. Doveo si mladog igrača iz osrednje ekipe koji u zdravoj atmosferi uz dobrog trenera može pokazati mnogo, dalje si doveo momka koji se može pokazati kao pojačanje ali nije se naigrao u zadnje vrijeme i trebat će mi vremena da uđe u takmičarsku formu, tek onda možemo suditi da li je bio pojačanje. Na kraju te liste doveo si bivšeg igrača a pogotovo skorašnja historija je pokazala da povratnici ne budu ni ono što su bili kamoli više. Dakle imaš prinove, ali nisi doveo pojačanja.

Tebi ako je ugodno sva ova sramota, sav ovaj amaterizam u upravljanju kluba, u stručnom štabu, onda u redu, poštujem. Ali nonsens je koristiti sarkazam samo da bi nešto rekao.
Pa vidi ko pise kako je opstanak kluba doveden u pitanje.

Situacija je najgora od dolaska Tana, ali ova situacija je odlicna kako je bilo prije njega, ali izgleda brzo se zaboravilo kako je bilo prije njega. Pisete kao da je milion kupaca htjelo kupiti FKS, a jedva se i Tan nasao, i to u zadnji tren.

Naravno da nisam zadovoljan, ali za razliku od mnogih sam na zemlji od prvog dana kad je Tan dosao, nisam sanjao neke grupne faze EL, ekipu u kojoj ce igraci biti placeni po 10k eura mjesecno, jer to nije bilo realno, doduse ne sumnjam da postoje oni koji misle da je to moguce u ovoj drzavi i ligi. Spustite se na zemlju, nema te budale koja ce uloziti toliku lovu da mi budemo konkurenti i ekipama u regionu a o Evropi da ne govorim. I mi imamo problem sto smo poletili, i ona racunica, ulozi lovu u 2-3 igraca i vratiti ce ti se kroz Evropu, pa ulozili smo, i nismo pogledali na gol Lecha u dvije utakmice, a imali smo super placene igrace.
Trenutna situacija je daleko od katastrofe, imas opet jednu od najjacih ekipa u ligi, ali imas opet najgoru atmosferu oko kluba, kao da ces pomoci klubu ako pljujes po svemu sto ima veze sa njim.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jul 2017, 22:15

Razumijem da su Klub i trener stali iza igraca poslije finala Kupa, i neka su.
Ali sad, poslije ovog poteza Crnkica, moraju pokazati 'zube' i raskrstiti; ili ides za odstetu, ili tribina do kraja ugovora. Bar bih ja ovako postupio...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mosarajvosa83, N3R3D i 26 gostiju.