FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jul 2017, 20:09

Ja odlučio pisati samo o pozitivnim vjestima, i došao sam samo da vas sviju pozdravim, a posebno Zipa, Lakostu i Majkla.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 jul 2017, 20:12

YNWA je napisao/la:Neko bi pomislio da se gasimo, da nikad nismo bili u goroj situaciji, i da nismo doveli nijedno pojacanje.
Kad vidimo šta je sve bilo prije 2 - 3 godine, kup, titula, uložene pare, trening centar, vraceni dugovi, dovodili pojačanja kao što su Delač, Jajalo, Benko, Komazec, Stojčev...baraž za grupnu fazu Evropske lige....i kad vidimo kakve smo predispizicije imali za iskorak, ova današnja situacija mnogim dođe kao gašenje

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 18 jul 2017, 20:13

Zagor je napisao/la:Kako god, poserem se na svakog bivseg igraca Sarajeva, zelje, il nekog dr.tima koji je zaigrao za Zrinjski (osim u slucaju da je u pitanju neki mlad igrac tipa Kobiljara, koji nije dobio pravu sansu kod nas) Pa čisto sumnjam da oni dijele tolike plate da svi letaju za njima, Nek daju koju hiljadu vise , nek FKS ponudi 3 k a zrinjski 5k i zbog te dvije hiljade je razlog da se ode u taj klub. e glupi bosnjo, dupe bi dao za pare..
Šta to fali Zrinjskom? Uređen klub, uspješan, fine plate, redovno igraju Evropu (najčešće LP) i samim tim ih neko može zapazit na tim utakmicama. A ako misliš na politiku, znaš kol'ko igračima puca qrac? Avdukić što je branio za Borac godinama mi je komšija i babin prijatelj. Jednom prilikom ga u šali pitam što ne ide iz Borca zbog onog psovanja balijske majke navijačima iz Sarajeva itd. Kaže on, "kad me tvoje Sarajevo kupi, dadne mi veću platu nego što imam i ostavi u reprezentaciji, doći ću. Do tad me boli briga šta neki papci na tribinama rade."

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 jul 2017, 20:14

YNWA je napisao/la:Neko bi pomislio da se gasimo, da nikad nismo bili u goroj situaciji, i da nismo doveli nijedno pojacanje.
Ne gasimo se i nećemo se nikad ugasit dok nas ima na Koševu, dok nas ima na gostovanjima. To je osnova na kojoj klub opstaje, navijači, podrška, posjeta. Nije uvijek jednostavno, barem mi to znamo.

U lošoj smo situaciji, uz prošlogodišnji neizlazak u Evropu, možda najteža situacija u zadnjih 5-6 godina. Može se ovo sredit, al izgleda da imamo preskromna sredstva da bi se nešto rješavalo. A pri tome ne možemo se nadati ni da je trener mag koji će izvući nešto više iz ograničene ekipe, koja nema potrebnu širinu. Doveli smo 3 igrača, dobra reklo bi se, al tek treba da ih vidimo na terenu. Otišo nam je najbolji igrač, otišo nam je startni stoper (po meni), napadač koji je bio prvi izbor pri kraju sezone, vezni koji je odigrao preko 60% utakmica i evo izgleda ide i ofanzivni igrač sa najboljom statistikom. Loše brate, loše... Slijep je ko kaže da je dobro.

Idemo u nedjelju vidjet kako ovo izgleda. Iako smo i prošle godine uzeli Zrinjskog hladno kod kuće, a nekoliko sedmica poslije -11.
Samo naprijed Saraj'vo!

kupus army
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 18 jul 2017, 20:16

skoroalen je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Kako god, poserem se na svakog bivseg igraca Sarajeva, zelje, il nekog dr.tima koji je zaigrao za Zrinjski (osim u slucaju da je u pitanju neki mlad igrac tipa Kobiljara, koji nije dobio pravu sansu kod nas) Pa čisto sumnjam da oni dijele tolike plate da svi letaju za njima, Nek daju koju hiljadu vise , nek FKS ponudi 3 k a zrinjski 5k i zbog te dvije hiljade je razlog da se ode u taj klub. e glupi bosnjo, dupe bi dao za pare..
Šta to fali Zrinjskom? Uređen klub, uspješan, fine plate, redovno igraju Evropu (najčešće LP) i samim tim ih neko može zapazit na tim utakmicama. A ako misliš na politiku, znaš kol'ko igračima puca qrac? Avdukić što je branio za Borac godinama mi je komšija i babin prijatelj. Jednom prilikom ga u šali pitam što ne ide iz Borca zbog onog psovanja balijske majke navijačima iz Sarajeva itd. Kaže on, "kad me tvoje Sarajevo kupi, dadne mi veću platu nego što imam i ostavi u reprezentaciji, doći ću. Do tad me boli briga šta neki papci na tribinama rade."

Dobio stan od Borca i zenu mu zaposlili,jos uvijek je kod njih i gotive ga kao mi Benku.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 jul 2017, 20:17

Trebamo mi ko navijaci Uniteda, pokrenut svoj klub, oni su United of Manchester, a mi mozemo bit 1946 Sarajevo, krenut iz kantona pa laganini...
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 20:18

Ko bi rekao da se gasimo?
Situacija je loša, možda i najgora u zadnjih 15 godina, jer nema više izgovora "dugovi" "baljak" itd. Sad smo šatro bez duga, vlasnik nam čovjek koji ima više kapitala od Centralne banke, ne zna dan danas vjerojatno pravila nogometne igre, predsjednik kluba fudbal generalno pa i FKS u životu pratio nikad, bordove nakve, imaš više direktora u klubu nego veznih igrača, klub doživio sramotu protiv amaterske ekipe i niko nije snosio odgovornost, kriva nam sreća za svaki neuspjeh, a svaki uspjeh nafakaški s golom u 90+ za pobjedu nam je plod stručnosti Čaline šatro.
Pojačanje nisi ni jedno doveo. Doveo si mladog igrača iz osrednje ekipe koji u zdravoj atmosferi uz dobrog trenera može pokazati mnogo, dalje si doveo momka koji se može pokazati kao pojačanje ali nije se naigrao u zadnje vrijeme i trebat će mi vremena da uđe u takmičarsku formu, tek onda možemo suditi da li je bio pojačanje. Na kraju te liste doveo si bivšeg igrača a pogotovo skorašnja historija je pokazala da povratnici ne budu ni ono što su bili kamoli više. Dakle imaš prinove, ali nisi doveo pojačanja.

Tebi ako je ugodno sva ova sramota, sav ovaj amaterizam u upravljanju kluba, u stručnom štabu, onda u redu, poštujem. Ali nonsens je koristiti sarkazam samo da bi nešto rekao.
Samo Saraj'vo.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 18 jul 2017, 20:20

ThrillerHz je napisao/la:Trebamo mi ko navijaci Uniteda, pokrenut svoj klub, oni su United of Manchester, a mi mozemo bit 1946 Sarajevo, krenut iz kantona pa laganini...
ja mogu igrat i zadnjeg veznog i beka i stopera, a Bgm znam i go zabit...bicu nas ivetic :3

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 18 jul 2017, 20:21

kupus army je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Dobio stan od Borca i zenu mu zaposlili,jos uvijek je kod njih i gotive ga kao mi Benku.
Ma ja, još pokupio premiju od odlaska u Brazil, živi k'o lord.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 jul 2017, 20:24

dundee je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Trebamo mi ko navijaci Uniteda, pokrenut svoj klub, oni su United of Manchester, a mi mozemo bit 1946 Sarajevo, krenut iz kantona pa laganini...
ja mogu igrat i zadnjeg veznog i beka i stopera, a Bgm znam i go zabit...bicu nas ivetic :3
Jos 22ojica i krecemo s projektom :opaopa: :opaopa:
PitarBordo predsjednik kluba, Evander ce nam bit Sabrina :ljepota:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jul 2017, 20:26

ThrillerHz je napisao/la:
dundee je napisao/la:
Ako ima ko iz Tuzle, nema pristup klubu. :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2017, 20:26

:lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 jul 2017, 20:28

Pogledajte molim vas sastav Vardara samo i malo upratite odakle su doveli pojedine igrace. Nas je Vardar preskocio debelo , nas je Osjek vec preskocio , ljudi nasli ulagace prosle sezone i sto je nahgore samo je nas MILIJARDER I IMA 4 KLUBA. Samo nasem je Sarajevo najmanji trosak i ustvari najveca sansa da udje u LP IL LE. Al je ocito da je in sto je dao dao sad samo ispumpavanje sljedi
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 18 jul 2017, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 20:32

paulus je napisao/la:Pogledajte molim vas sastav Vardara samo i malo upratite odakle su doveli pojedine igrace. Nas je Vardar preskocio debelo , nas je Osjek vec preskocio , ljudi nasli ulagace prosle sezone i sto je nahgore samo je nas MILIJARDER I IMA 4 KLUBA. Samo nasem je Satajevo najmanji trosak i ustvari najveca sansa da udje u LP IL LE. Ak je ocito da je in sto je dao dao sad samo ispumpavanje sljedi
Džaba je nekima milion primjera, kad su oni zadovoljni ovom situacijom, mentalitet im ne da dâ žele više haman. #samoneknepuca
Samo Saraj'vo.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 jul 2017, 20:34

paulus je napisao/la:Pogledajte molim vas sastav Vardara samo i malo upratite odakle su doveli pojedine igrace. Nas je Vardar preskocio debelo , nas je Osjek vec preskocio , ljudi nasli ulagace prosle sezone i sto je nahgore samo je nas MILIJARDER I IMA 4 KLUBA. Samo nasem je Satajevo najmanji trosak i ustvari najveca sansa da udje u LP IL LE. Ak je ocito da je in sto je dao dao sad samo ispumpavanje sljedi
Kad smo mi prije tri godine igrali baraž za grupnu fazu Evropske lige, oni to ljeto nisu ni igrali Evropu, siguran sam da smo im mi to ljeto bili primjer kako treba da rade.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 jul 2017, 20:35

ovaj Hoćko....Srećko kako li se vec preziva u prvoj postavi buducnosti sad protiv partizana.....neko je rekao da je otisao u portugalsku 2 ligu al evo nije. Mozda jos ima sanse da ga dovedemo...hmmm

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 18 jul 2017, 20:36

PitarBordo je napisao/la:
Džaba je nekima milion primjera, kad su oni zadovoljni ovom situacijom, mentalitet im ne da dâ žele više haman. #samoneknepuca
Ma ja sumnjam da dosta njih ima uposlene u uhljebljene familije u FKS sad , jer ko ovo moze nazvat dobrim , katastrofa od situacije , ja se ne sjecam da sam ikad ovako se osjeco pred pocetak sezone , kad nista nismo imali makar si znao sto je tako , sad ne znas nista , a svaki dan procitam samar 1 2 il 3
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jul 2017, 20:39

ThrillerHz je napisao/la:
dundee je napisao/la:

Nemoj ba, nagovoriti ćeš ga. :urnebes:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 jul 2017, 20:42

skoroalen je napisao/la:
Ako ima ko iz Tuzle, nema pristup klubu. :urnebes:
To je kljucna stavka :rol: :rol:

BelminM23 je napisao/la: Nemoj ba, nagovoriti ćeš ga. :urnebes:
Za 5 godina bi igrali grupnu fazu evropskih takmicenja :beba: :beba:
1946~

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jul 2017, 20:42

Sabinho SD i skaut i naša veza sa južnom Amerikom, poslat' ga dole i platit mu da uživo prati Copa Libertadores. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Pena, zagorski i 23 gosta.