Kod Mirze je cura bas na mjestu, al dzaba kad je Mirza blesimetar
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Jelena je mala beba za ovu Srbijanku
ova bi ga mogla dovesti do duvara, vec je razyebala brak Vladimira Stojkovica 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hajde da se malo vratimo tenisu; Damir nekako upao u MD Umaga (bio 5-a alternativa). dobro bi bilo da odbrani cetvrtfinale od prosle godine!
E, svasta.
Gledaj obraza

Kad je zrijeb za Umag ?
Sutrataremuha je napisao/la:Kad je zrijeb za Umag ?
Brkic u kvalifikacijama u Umagu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tomo vs Napolitano [4]
Pobjednik na Zekić [6] vs Serdarušić
Pobjednik na Zekić [6] vs Serdarušić
Damir sa kvalifikantom, pa na Goffina!
Mozda dobar zrijeb, Goffin se tek vraca, bio povrijedjen valjda.hm59 je napisao/la:Damir sa kvalifikantom, pa na Goffina!
A u eventualnom cetvrtfinalu Simon ili Dodig!taremuha je napisao/la:Mozda dobar zrijeb, Goffin se tek vraca, bio povrijedjen valjda.hm59 je napisao/la:Damir sa kvalifikantom, pa na Goffina!
Mislim da neće ni prvo kolo proć. Dosta se po portalima moglo pročitat da ga je cura prevarila, a poznavajući njegovu mentalnu stabilnost mislim da ne trebamo previše očekivat od njeg
Ne bi bilo loše prije bilo kakvih procjena barem sačekati ime njegovog protivnika.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Koja ga je prevarila ona stara iili ova nova bilderkaharis004 je napisao/la:Mislim da neće ni prvo kolo proć. Dosta se po portalima moglo pročitat da ga je cura prevarila, a poznavajući njegovu mentalnu stabilnost mislim da ne trebamo previše očekivat od njeg
Prva ATP titula. 
Valjda nova, neka Beograđanka. Nisam ni znao da su zajedno, a evo već ga prevarilaEsport je napisao/la:Koja ga je prevarila ona stara iili ova nova bilderkaharis004 je napisao/la:Mislim da neće ni prvo kolo proć. Dosta se po portalima moglo pročitat da ga je cura prevarila, a poznavajući njegovu mentalnu stabilnost mislim da ne trebamo previše očekivat od njeg
-
thelightblue
- Kontakt:
Ovo pisale su neke budale koje trazu senzaciju. Mjesec dana (tako kazu) su u vezi, a vec sedmicu dana stavljaju 10 zajednickih slika dnevno (brat-**** je naravno takodjer tamo). Tako, kad je privatan zivot sve kako bi Damir htio, cura dostupna 24/7 i mala pe.der.cina koja glumi sparingpartneraharis004 je napisao/la:Mislim da neće ni prvo kolo proć. Dosta se po portalima moglo pročitat da ga je cura prevarila, a poznavajući njegovu mentalnu stabilnost mislim da ne trebamo previše očekivat od njeg
Pored ovako smiješnih turnira u Astani i Kanadi na betonu, Mirza bira turnir na šljaci koji je pun evropskih prašinara. Aferim
ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.