ocajna forma, i u Kelnu su bili losi
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
kioShiMa / karrigan finished PGL Krakow with -30 / -28 K-D, 0.61 / 0.62 rating 2.0, and 0.36 / 0.40 KPR (not a typo). #PGLMajor
Tko osvaja?miki_92 je napisao/la:dan te j3bo![]()
kioShiMa / karrigan finished PGL Krakow with -30 / -28 K-D, 0.61 / 0.62 rating 2.0, and 0.36 / 0.40 KPR (not a typo). #PGLMajor
Gledas ingame ili preko twitcha ali valjda onda moras staviti svoj link steama ili nesto, nisam to najbolje skuzio ali pise tamo sve.Harika je napisao/la:Nego kako dobiti ovaj suvenir, gledanjem preko same igre meceve?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
I uzeo sam stickers SKa, jer vjerujem da ce dobiti. Procito sam negdje da raste cijena pobjednicima, jel istina?jopaa7 je napisao/la:Gledas ingame ili preko twitcha ali valjda onda moras staviti svoj link steama ili nesto, nisam to najbolje skuzio ali pise tamo sve.Harika je napisao/la:Nego kako dobiti ovaj suvenir, gledanjem preko same igre meceve?
Koliko sam ja skuzio nakon svake runde baca dropove, treba gledati i imati puno srece
Nemam pojmaHarika je napisao/la:I uzeo sam stickers SKa, jer vjerujem da ce dobiti. Procito sam negdje da raste cijena pobjednicima, jel istina?jopaa7 je napisao/la:Gledas ingame ili preko twitcha ali valjda onda moras staviti svoj link steama ili nesto, nisam to najbolje skuzio ali pise tamo sve.Harika je napisao/la:Nego kako dobiti ovaj suvenir, gledanjem preko same igre meceve?
Koliko sam ja skuzio nakon svake runde baca dropove, treba gledati i imati puno srece
navijacki G2, realno SK ili Astralisjopaa7 je napisao/la:Tko osvaja?miki_92 je napisao/la:dan te j3bo![]()
Daj samo objasni kako da ga povezemmiki_92 je napisao/la: navijacki G2, realno SK ili Astralis![]()
@Harika povezes Steam i twitch akaunte,
jopaa7 je napisao/la:Daj samo objasni kako da ga povezemmiki_92 je napisao/la: navijacki G2, realno SK ili Astralis![]()
@Harika povezes Steam i twitch akaunte,i jel onda normalno preko twitcha mogu gledat i ocekivat kakav drop
Hvalamiki_92 je napisao/la:
SK bez problema, ako im iko uzme mapu to ce biti za mene cudo... Ne brojim ovo sto im je Optic uzeo, to je bila slucajnostjopaa7 je napisao/la:Tko osvaja?miki_92 je napisao/la:dan te j3bo![]()
Ma i meni su favoriti, brutalno izgledajuBeSha1992 je napisao/la: SK bez problema, ako im iko uzme mapu to ce biti za mene cudo... Ne brojim ovo sto im je Optic uzeo, to je bila slucajnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.