Mislim da treba sacekati pocetak sezone pa onda mozda pokusati nesto uraditi, treba prvo vidjeti kakvi cemo biti jer smo sigurno među najjacim u ligi posto je slaba konkurencija svakako.Evander je napisao/la:Bojkot je samo jedna od legitimnih opcija borbe protiv trenutnog stanja. Na HZ je da odluciju o tim stvarima. Oni su jedini koji to trebaju ili ne trabaju uraditi.
Da se ne lazemo, stanje je zabrinjavajuce. Ovakvim stanjem i u ovakvoj situaciji, opstanak kluba je doveden u pitanje.
Nije vise stvar da li cemo zavrsiti 3 ili 5, stvar je u tome da li cemo u opste vise postojati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niko njega nikad nije zvao iz Sarajeva, isto tako igraci.. to je bila samo nasa zelja između ostalog, drugo je kad klub trazi a drugo zelja navijaca.skoroalen je napisao/la:Ne vjerujem ja da je nama Tan slagao. Mi realno i ne znamo sve detalje ugovora, znamo onoliko koliko su nam Dino i Kusturica rekli. A kakav je Feminizirani bio na riječima, dovoljno se sjetit one izjave da kone prvo vodu plate. A oni ne samo da vodu platiše, nego nam pokupiše trenera ispred nosa, 2-3 igrača isto tako, napraviše tribinu, poslaše nam ponudu za kapitena (kojeg smo nakon cijelog tog cirkusa džaba pustili) itd. Klub je lijepo krenuo tamo kad su prve pare od Tana legle, po meni je glavni pad bio odmah nakon titule, kad su se ogromne pare dale pojedinim ljudima. Ne samo da su nas te plate i raskidi ugovora bacili u crno nego su bili signal svim igračima u ligi da je Sarajevo rudnik zlata, zato su nam sad svi skupi. Ni meni se ne sviđa Tan kao vlasnik i volio bih mu vidjet leđa po cijenu ispadanja u niži rang, al' dosta toga je i do naših ahmaka koji u sve sebe ugrade.paulus je napisao/la:Neki dan sam mislio da je bojkot pretjeran , al svaki dan po dvije tri havarija vjesti , ko da su pjani u ovom klubu . Tan nam sve slago osim akademije koja se izgleda vodi lihvarski i **** poreza , a i ostali su klubovi duzni pa igraju. Nikog ne dovode , Ispadaju od trenutno zadnjeg tima Moldavske lige i sreca je odgovorna samo. Nakupilo se elemenata da se ozbiljno razmisli o tome da izadju pred prazan stadion , pa nek razmisle dokle i kako misle ovako, Ko navijaci izgleda znamo samo srat nista drugo ne znamo organizovat, Torcida kupi dionice i ne moze bez njih nista i ovako da su gluhi i sljepi ko mi .
Ma pocetak ce ti biti klasican. Sezona prepisana kao prosla. Patnja, mlatnes onda neke levate. Konkurenti isto kiksaju pa onda kontas da imas neke sanse i tako sve u krug.MortemHz je napisao/la:Mislim da treba sacekati pocetak sezone pa onda mozda pokusati nesto uraditi, treba prvo vidjeti kakvi cemo biti jer smo sigurno među najjacim u ligi posto je slaba konkurencija svakako.Evander je napisao/la:Bojkot je samo jedna od legitimnih opcija borbe protiv trenutnog stanja. Na HZ je da odluciju o tim stvarima. Oni su jedini koji to trebaju ili ne trabaju uraditi.
Da se ne lazemo, stanje je zabrinjavajuce. Ovakvim stanjem i u ovakvoj situaciji, opstanak kluba je doveden u pitanje.
Nije vise stvar da li cemo zavrsiti 3 ili 5, stvar je u tome da li cemo u opste vise postojati.
Ovo da li cemo postojati ili necemo to sigurno nije upitno,Evandere dosta puta se slazem s tobom,ali ovo da je u pitanju da li cemo postojati vise je glupost,sto kaze Mortem cekati pocetak lige da vidimo na sta cemo liciti
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- Osttribine
- Kontakt:
Ovaj Hujic tacno nije normalan, cuj Stojcev im je nerealna opcija zbog visoke plate za nase uslove, a preko posrednika su kao razgovarali o Spahicu, pa sad zamislite kakve je plate Spahic imao i koliko bi ga morao platiti da bi igrao u ovoj odron ligi. Znaci ako si bio svjestan da ne ispunjajes finansijske uslove za Stojceva kako bi tek onda Spahica placao, e fkt ko nam klub vodi. A ovaj Crnkic je poseban slucaj, taj je odlucio da nas j.ebe uzduz i poprijeko sa svojim menadjerom, od tekme u listici i navodnih prijetnji poslije toga do Zarije i famoznog penala. Dobro sam ja neki dan rekao, da su uz ponudu ovih sezonskih karti mogli i gratis tablu apaurina "zakaciti" jer Bgm bice ovo bas stresno pratiti od prvog kola vec.
Nešto mi ovdje smrdi s Hujićevim intervjuem. Zar Dnevni Avaz još uvijek nije na listi medija s kojima se ne surađuje? Kad je, prije ove, bila izjava nekog iz uprave za ovaj list?
Ovo ni najmanje ne umanjuje činjenicu da je u klubu stanje loše.
Ovo ni najmanje ne umanjuje činjenicu da je u klubu stanje loše.
Imaju tan i marionete srece pa je konkurencija isto dosta loša pa ce se moci izvlaciti jos malo na to da nam je zamalo trofej izmakao.. za koju godinu ce vecina raje skontati da tjeranje igraca i trenera nista ne mijenja i usmjeriti sve kritike na sami vrh pa onda mozda nesto i bude.
Ovako pola bi tjeralo calu pola bi remont ekipe al ja mislim dok nas kinez drzi bice nam manje vise isto. Nego ganjati investitora masovno evo puno sarajevo arapa hahaha
Sto se huljica tice sta je trebao reci lik ovo sa spahicem je zamazivanje ociju navijacima, dali su nam dovoljno informacija da sami to skontamo
Ovako pola bi tjeralo calu pola bi remont ekipe al ja mislim dok nas kinez drzi bice nam manje vise isto. Nego ganjati investitora masovno evo puno sarajevo arapa hahaha
Sto se huljica tice sta je trebao reci lik ovo sa spahicem je zamazivanje ociju navijacima, dali su nam dovoljno informacija da sami to skontamo

You are someone else I am still right here
- PitarBordo
- Kontakt:
Stoji da je konkurekncija loša. Ali poznavajući Čalu, njemu kad se povrijedi ili bude suspendovan od njegovih kalup 13.5, taj će svaku tekmu izgubiti takvu.
Roster nam je užasan, više od pola igrača pokriva neprirodne pozicije. Napadača imamo jednog i to jedva punoljetnog kojeg je Čala preko kurrca ubacio u igru u pripremnoj jer ga peglaju po kafama, da se on pita i dalje bi taj bio 21. igrač prvog tima.
Za ekipu koja nema dovoljno ljudi na pozicijama na terenu, imamo i više nego previše ljudi u Upravi. Imamo više direktora nego firme se desetinama hiljada uposlenih.
Imamo (ne)stručni štab koji povrh svega ima užasnu ekipu. Sve je jasno kad vidiš da se većina uzda u "lošoću" konkurenata nego u kvalitet nas samih.
Niko ne radi svoj posao kako treba u Klubu. Osim možda domara. Hujić kaže Mihojević potekao u našoj akademiji, klinac doveden iz Leotara sa već izgrađenim karakterom i znanjem fudbala, mitomanija in full effect.
Roster nam je užasan, više od pola igrača pokriva neprirodne pozicije. Napadača imamo jednog i to jedva punoljetnog kojeg je Čala preko kurrca ubacio u igru u pripremnoj jer ga peglaju po kafama, da se on pita i dalje bi taj bio 21. igrač prvog tima.
Za ekipu koja nema dovoljno ljudi na pozicijama na terenu, imamo i više nego previše ljudi u Upravi. Imamo više direktora nego firme se desetinama hiljada uposlenih.
Imamo (ne)stručni štab koji povrh svega ima užasnu ekipu. Sve je jasno kad vidiš da se većina uzda u "lošoću" konkurenata nego u kvalitet nas samih.
Niko ne radi svoj posao kako treba u Klubu. Osim možda domara. Hujić kaže Mihojević potekao u našoj akademiji, klinac doveden iz Leotara sa već izgrađenim karakterom i znanjem fudbala, mitomanija in full effect.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Cuj Crnkic problematican i ne dolazi na treninge, zar nas trener nije digao atmosferu u ekipi do iznemoglosti!?
- PitarBordo
- Kontakt:
Lik izbio trofej klubu i dobio plaćene slobodne dane. Šta ste očekivali dalje? Ova Uprava se svakim danom pokazuje sve više nesposobnom da vodi klub. Pa ja njima ne bih dao nacrtano bicklo da čuvaju.
Neki dan priča pukla kako "pljuvačima" smeta što je napokon uveden sistem. Ja evo još ne kontam kakav sistem, osim možda sistematskog uništavanja kluba na svim poljima.
Najveći uspjeh Uprave je što su napravili Vajber grupu FK Sarajevo.
Neki dan priča pukla kako "pljuvačima" smeta što je napokon uveden sistem. Ja evo još ne kontam kakav sistem, osim možda sistematskog uništavanja kluba na svim poljima.
Najveći uspjeh Uprave je što su napravili Vajber grupu FK Sarajevo.
Samo Saraj'vo.
I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka
Sutra isto ovako recimo Marko moze otici svojom voljom na par dana?
Najjače bi bilo kad bi dosao u petak, a Cala ga stavi u prvih 11 u nedjelju 

Pa zar očekuješ neki drugi scenarij?mirzatele je napisao/la:Najjače bi bilo kad bi dosao u petak, a Cala ga stavi u prvih 11 u nedjelju

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sta vi znate
covjek se borio i svadjao sa upravom da crnkic ostane

covjek se borio i svadjao sa upravom da crnkic ostane

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tan je rekao vise puta da misli od Sarajeva napravit regionalnu silu , toliko od sile .skoroalen je napisao/la:Ne vjerujem ja da je nama Tan slagao. Mi realno i ne znamo sve detalje ugovora, znamo onoliko koliko su nam Dino i Kusturica rekli. A kakav je Feminizirani bio na riječima, dovoljno se sjetit one izjave da kone prvo vodu plate. A oni ne samo da vodu platiše, nego nam pokupiše trenera ispred nosa, 2-3 igrača isto tako, napraviše tribinu, poslaše nam ponudu za kapitena (kojeg smo nakon cijelog tog cirkusa džaba pustili) itd. Klub je lijepo krenuo tamo kad su prve pare od Tana legle, po meni je glavni pad bio odmah nakon titule, kad su se ogromne pare dale pojedinim ljudima. Ne samo da su nas te plate i raskidi ugovora bacili u crno nego su bili signal svim igračima u ligi da je Sarajevo rudnik zlata, zato su nam sad svi skupi. Ni meni se ne sviđa Tan kao vlasnik i volio bih mu vidjet leđa po cijenu ispadanja u niži rang, al' dosta toga je i do naših ahmaka koji u sve sebe ugrade.paulus je napisao/la:Neki dan sam mislio da je bojkot pretjeran , al svaki dan po dvije tri havarija vjesti , ko da su pjani u ovom klubu . Tan nam sve slago osim akademije koja se izgleda vodi lihvarski i **** poreza , a i ostali su klubovi duzni pa igraju. Nikog ne dovode , Ispadaju od trenutno zadnjeg tima Moldavske lige i sreca je odgovorna samo. Nakupilo se elemenata da se ozbiljno razmisli o tome da izadju pred prazan stadion , pa nek razmisle dokle i kako misle ovako, Ko navijaci izgleda znamo samo srat nista drugo ne znamo organizovat, Torcida kupi dionice i ne moze bez njih nista i ovako da su gluhi i sljepi ko mi .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
edRed je napisao/la:I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka

Samo Saraj'vo.
Inače čitava liga ide u dobrom smjeru. Nakon svake sezone, ekipe iz vrha raspuste pola igrača, dovedu još lošije. Utakmice na TVu mogu gledati samo sretnici. Izbacuju nas ekipe iz najgorih liga u evropi, kad se dodje do iole ozbiljnih ekipa desi se potop.
-
- Kontakt:
Pa nista, oni hoce Neymara mi hocemo Hocku, njih Barca jedva izbaci nas Zaria. Tu je to negdje.edRed je napisao/la:I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoBolesnik je napisao/la:Pa nista, oni hoce Neymara mi hocemo Hocku, njih Barca jedva izbaci nas Zaria. Tu je to negdje.edRed je napisao/la:I u PSG-u se dešavaju takve stvari i u mnogim drugim svjetskim klubovima pa šta ?Evander je napisao/la:Znaci, klub je kao autobuska stanica. Ode ko hoce, kad hoce i nema poslijedica. Bitno je da se vrati do petka

Pa kažem ti, dobro je krenulo. Kup u prvoj sezoni kad je Tan došao, pa play-off EL, pa titula. I taj play-off je bio nesretan, izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika (uz Villareal) a uz igru koju smo na Koševu prikazali bismo se mogli nosit s nekim slabijim od dvije pomenute ekipe 100%. A uz pare koje smo zaradili iz tog play-offa i Cimirota na kraju te sezone, mogla se sastavit prejaka ekipa. Ko je kriv što su pojačanja bili Ikande, Alispahić, Kramar, Cezar...? Pola igrača koje smo doveli su neka imena koja hoće ogromne pare a došla s povredama. Opet kažem, ni ja ne volim Tana i smatram da nam neke stvari jest podvalio (najviše žalim za onim navodnim posudbama iz Cardiffa), al' mi smo došli do vode i nismo se znali napit'.paulus je napisao/la:Tan je rekao vise puta da misli od Sarajeva napravit regionalnu silu , toliko od sile .
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.