Fuj...mater monopolisticku,ovo u Zanzibaru nemaUstanikSBII je napisao/la:Kad čovjek vidi kartu sve mu je jasno!
Crvene općine nemaju mogućnost uvesti BH T na 80% svog teritorija žute oko 50:50!
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
EKONNP
Re: NK Široki Brijeg
U cetvrtak ce na svakoj stolici biti šal!!! 
Jucer dogovoreno, gorit ce

Skripar ubio me Bog ako ti nisi glavni na ovoj facebook stanici Široki Brijeg fans. STA god ja napisem zavrsi na njoj. Jucer pozelio cijelu utakmicu Abeerden Široki, jutros je oni objavili. Zadnji put kada sam citirao Disciplinski pravilnik opet isto. Smrdi mi ovo nesto na nekog ovdje. Provaliti cu ga, siguran neka bude

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
PERO1234 je napisao/la:Skripar ubio me Bog ako ti nisi glavni na ovoj facebook stanici Široki Brijeg fans. STA god ja napisem zavrsi na njoj. Jucer pozelio cijelu utakmicu Abeerden Široki, jutros je oni objavili. Zadnji put kada sam citirao Disciplinski pravilnik opet isto. Smrdi mi ovo nesto na nekog ovdje. Provaliti cu ga, siguran neka bude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NK Široki Brijeg
Kakav šalšampioni je napisao/la:U cetvrtak ce na svakoj stolici biti šal!!!
Igraj Široki ti si najbolji!
Nisam maaajke mi,brata[emoji23]PERO1234 je napisao/la:Skripar ubio me Bog ako ti nisi glavni na ovoj facebook stanici Široki Brijeg fans. STA god ja napisem zavrsi na njoj. Jucer pozelio cijelu utakmicu Abeerden Široki, jutros je oni objavili. Zadnji put kada sam citirao Disciplinski pravilnik opet isto. Smrdi mi ovo nesto na nekog ovdje. Provaliti cu ga, siguran neka bude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta reko bi vam da jesam,nije neka tajna
EKONNP
Ipak nista od šalova, neće stici napraviti do utakmice, šteta 

E bas steta....šampioni je napisao/la:Ipak nista od šalova, neće stici napraviti do utakmice, šteta
EKONNP
Je li itko ispred Fan Shopa?? Ima li gužve u redu za ulaznice???
- Ugrovacaboy
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Ima dosta ljudi kupilo je se vec dosta ulaznica....al nije velik red trenutno
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo jedno ime Široki!
Ugrovacaboy je napisao/la:Ljudi sigurni info. Sloboda i Čelik zatvorena smo sjeverna tribina. Znaci Jug i Istok ce biti otvoreni!

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nema nikakve gužve, ide sve jako brzo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ako klub hoce da se karte pokupuju sto prije samo nek puste "nesuzbenu informaciju" da je puklo vec 1500 karata. Masovna panika nastaje i svi trce po ulaznici[emoji1] [emoji1]
EKONNP
-
- Kontakt:
Pitao sam ja....nisu jos...kaze da ce mozda biti tijekom dana ili sutra ali uglavno stavit ce obavijest na fb stranicu..[emoji41]LoveSB96 je napisao/la:Jel iko gledao jesu li clanske gotove?
Samo jedno ime Široki!
Cijela utakmica iz Aberdeena.
ŽNKŠB stavio sliku clanskih,njima su gotoveAlexisSB96 je napisao/la:Pitao sam ja....nisu jos...kaze da ce mozda biti tijekom dana ili sutra ali uglavno stavit ce obavijest na fb stranicu..[emoji41]LoveSB96 je napisao/la:Jel iko gledao jesu li clanske gotove?
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Mozda jesu kasnje dosle...do 1:20 nisu bile gotove96BadBoy je napisao/la:ŽNKŠB stavio sliku clanskih,njima su gotoveAlexisSB96 je napisao/la:Pitao sam ja....nisu jos...kaze da ce mozda biti tijekom dana ili sutra ali uglavno stavit ce obavijest na fb stranicu..[emoji41]LoveSB96 je napisao/la:Jel iko gledao jesu li clanske gotove?
Samo jedno ime Široki!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.