FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cirkus uprava
Cirkus trener
Cirkus igraci
Kakav je klub?
Cirkus trener
Cirkus igraci
Kakav je klub?
-
- Kontakt:
Al najj vise sto mi smeta je ovo na kraju sto kaze al mi zelimo trofej . Moj Hujicu kad zelis trofej onda radis na tome dovodis igrace ,stvaras tim . kod nas 6 otislo ,najplaceni ima viska 20 kg , crnkic nestao, imas 2 stopera i 3 vezna tako se ne uzimaju trofeji . pa nama svi skupi Kovacevic,Bekic,Petrak,Ordagic,obradovic,Spahic,Stojcev tuga BgmPantelija je napisao/la:
cisto da znate u kakvom smo K.U.R.CU a vi i dalje pravite lazne atmosfere i pozitivne vibracije![]()
Colorado.BordoBolesnik je napisao/la:Cirkus uprava
Cirkus trener
Cirkus igraci
Kakav je klub?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
ili je novinar malo dodao ili ovaj hujic nije normalan...
koje obezvrijedjivanje kluba i lige.
koje obezvrijedjivanje kluba i lige.
-
- Kontakt:
Neka nama Hujica i slicnih da se ljudi imaju cemu smijati.
Ja prije par dana nesta protiv medija kako su nas uzeli na zub a malo kada razmislis kako nece? Ovo je smijurija!
Samo cekam da ponovo dodje neko da napise kako je sad bolje jer nema ludih transfera, ciljano se pojacavamo
Ja prije par dana nesta protiv medija kako su nas uzeli na zub a malo kada razmislis kako nece? Ovo je smijurija!
Samo cekam da ponovo dodje neko da napise kako je sad bolje jer nema ludih transfera, ciljano se pojacavamo

+1MortemHz je napisao/la:E cuj cekat ga ko da je nesto, lik fuli 150 zicera i penala i direktno nas kosta svega i samo ode, pa familiju ti **** ne bi ti dao slobodne papire nema tog boga. Godinu bi sjedio na zapadu i natjerao bi te da dolazis svaku i domacu i gostujuci utakmicu. Trenirao bi 3 puta sa djecicom onom i placao bi bas najmanje sto mogu i naravno dodati sve kazne, idiot.
-
- Kontakt:
Jel moguce ovo ljudi
cuj cekamo ga do petka a pobjegao covjek nikom se ne javlja . igrac koji je napustii ekipu prosle sezone pa kasnio na pripreme mi ga nesto cekamo e moje Sarajvo.

da je to neki igrac, ja bi mozda, MOZDA i shvatio , ali ovo je odron igrac, bolji je andjusic igrac duplo, konkretniji (zujanje i konkretnost su dvije razlicite discipline), imas u akademiji igraca koji bi za pola godine bespotrenog fudbala naucili i bili bolji od cnkica....al jbgbordobijeli je napisao/la:Jel moguce ovo ljudicuj cekamo ga do petka a pobjegao covjek nikom se ne javlja . igrac koji je napustii ekipu prosle sezone pa kasnio na pripreme mi ga nesto cekamo e moje Sarajvo.
neka nas jasu, kad se s razlogom govorilo da ova uprava mozda ne misli lose, ali NE ZNA i ide u provaliju, svi prozivali "pljuvace"

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Evolution87
- Kontakt:
ma treba mu dati slobodne papire za nagradu. kakva smijurija postadosmo, **** mater i njemu i bogaljima u upravibordobijeli je napisao/la:Jel moguce ovo ljudicuj cekamo ga do petka a pobjegao covjek nikom se ne javlja . igrac koji je napustii ekipu prosle sezone pa kasnio na pripreme mi ga nesto cekamo e moje Sarajvo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ali bitno je da su Benku otjerali radi "pive"bordobijeli je napisao/la:Jel moguce ovo ljudicuj cekamo ga do petka a pobjegao covjek nikom se ne javlja . igrac koji je napustii ekipu prosle sezone pa kasnio na pripreme mi ga nesto cekamo e moje Sarajvo.

Ja i tad kad sam govorio da je ta piva samo izgovor, da ga tjeraju radi toga sto ga ne mogu placati, napadali su me. I tad su pisali kako uprava radi pravi posao, kako niko nije veci od kluba, bal bla...
Nevjerovatno, zar su pojedini toliko slijepi?
Stojcev nerealna opcija , katastrofa , Crnkic samo otiso , ima ugovor covjek , pa kako neko moze branit ovo sranje . i jos mu dali nakav rok da se vrati. Ma to se prijavi Uefi i posalje na tribine . Stanje u klubu je katastrofalno , ja ne znam sta da se radi al ovo je krenulo nizbrdo opasnoPantelija je napisao/la:
cisto da znate u kakvom smo K.U.R.CU a vi i dalje pravite lazne atmosfere i pozitivne vibracije![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Crnkiću spucati suspenziju, poslati na tribine i pustiti ga samo ako neko uplati određenu svotu novca na račun kluba. Raskid ugovora bi njemu bio nagrada. Zašto nagrađivati one koji ne rade svoj posao?
Zamislite situaciji,koja uopste nije nerealna. Igramo derbi,a povrijedio nam se Mihojevic,Saric i Ivetic suspendirani zbog kartona,a Rahmanovic zadobio udarac na treningu i neizvjestan mu nastup.
Na sta bi nam licili odbrana i vezni red? kuknjava
Na sta bi nam licili odbrana i vezni red? kuknjava
Hajmo svi produziti clanske, kupiti godisnje. Valja podijeliti plate ljudima u administraciji 
Hebo te, postali smo ko opstina
I onda nema para za pojacanja, nema se za dati platu nekom. Pa kako i da bude, koliko ih ima zaposlenih sa? Koliko ih ima sa ogromnim platama u klubu?

Hebo te, postali smo ko opstina

I onda nema para za pojacanja, nema se za dati platu nekom. Pa kako i da bude, koliko ih ima zaposlenih sa? Koliko ih ima sa ogromnim platama u klubu?
Neki dan sam mislio da je bojkot pretjeran , al svaki dan po dvije tri havarija vjesti , ko da su pjani u ovom klubu . Tan nam sve slago osim akademije koja se izgleda vodi lihvarski i **** poreza , a i ostali su klubovi duzni pa igraju. Nikog ne dovode , Ispadaju od trenutno zadnjeg tima Moldavske lige i sreca je odgovorna samo. Nakupilo se elemenata da se ozbiljno razmisli o tome da izadju pred prazan stadion , pa nek razmisle dokle i kako misle ovako, Ko navijaci izgleda znamo samo srat nista drugo ne znamo organizovat, Torcida kupi dionice i ne moze bez njih nista i ovako da su gluhi i sljepi ko mi .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Slažem se sa Mortemom, naći uhljupa pa ga zakucat za zapad do kraja ugovora. Ako se qrac na Hadžiću oštrio, nek' se sad izglanca na Crnkiću, čisto kao primjer ostalim. Svakako je glup igrač, na lijevo krilo treba poslat Miću, desno Anđušića, naprijed Velkoski. Ionako imamo Liivaka i Lelića, kao i Hebiba, da budu back-up po krilima. Crnkića naravno prodat ako neko ponudi pare, ali NI U KOM SLUČAJU mu dat čiste papire.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bojkot je samo jedna od legitimnih opcija borbe protiv trenutnog stanja. Na HZ je da odluciju o tim stvarima. Oni su jedini koji to trebaju ili ne trabaju uraditi.
Da se ne lazemo, stanje je zabrinjavajuce. Ovakvim stanjem i u ovakvoj situaciji, opstanak kluba je doveden u pitanje.
Nije vise stvar da li cemo zavrsiti 3 ili 5, stvar je u tome da li cemo u opste vise postojati.
Da se ne lazemo, stanje je zabrinjavajuce. Ovakvim stanjem i u ovakvoj situaciji, opstanak kluba je doveden u pitanje.
Nije vise stvar da li cemo zavrsiti 3 ili 5, stvar je u tome da li cemo u opste vise postojati.
Ne vjerujem ja da je nama Tan slagao. Mi realno i ne znamo sve detalje ugovora, znamo onoliko koliko su nam Dino i Kusturica rekli. A kakav je Feminizirani bio na riječima, dovoljno se sjetit one izjave da kone prvo vodu plate. A oni ne samo da vodu platiše, nego nam pokupiše trenera ispred nosa, 2-3 igrača isto tako, napraviše tribinu, poslaše nam ponudu za kapitena (kojeg smo nakon cijelog tog cirkusa džaba pustili) itd. Klub je lijepo krenuo tamo kad su prve pare od Tana legle, po meni je glavni pad bio odmah nakon titule, kad su se ogromne pare dale pojedinim ljudima. Ne samo da su nas te plate i raskidi ugovora bacili u crno nego su bili signal svim igračima u ligi da je Sarajevo rudnik zlata, zato su nam sad svi skupi. Ni meni se ne sviđa Tan kao vlasnik i volio bih mu vidjet leđa po cijenu ispadanja u niži rang, al' dosta toga je i do naših ahmaka koji u sve sebe ugrade.paulus je napisao/la:Neki dan sam mislio da je bojkot pretjeran , al svaki dan po dvije tri havarija vjesti , ko da su pjani u ovom klubu . Tan nam sve slago osim akademije koja se izgleda vodi lihvarski i **** poreza , a i ostali su klubovi duzni pa igraju. Nikog ne dovode , Ispadaju od trenutno zadnjeg tima Moldavske lige i sreca je odgovorna samo. Nakupilo se elemenata da se ozbiljno razmisli o tome da izadju pred prazan stadion , pa nek razmisle dokle i kako misle ovako, Ko navijaci izgleda znamo samo srat nista drugo ne znamo organizovat, Torcida kupi dionice i ne moze bez njih nista i ovako da su gluhi i sljepi ko mi .
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Treba pa pokazati ako nista da se ovakvo ponasanje nece tolerisati, treba od njega primjer napraviti ne smije klub dozvoliti da se igraci koji su pod ugovorom ovako ponasaju.hilmo je napisao/la:Crnkiću spucati suspenziju, poslati na tribine i pustiti ga samo ako neko uplati određenu svotu novca na račun kluba. Raskid ugovora bi njemu bio nagrada. Zašto nagrađivati one koji ne rade svoj posao?
Branio sam ga prosle sezone i zao mi je zbog toga decko je bezobrazan...
You are someone else I am still right here
Jel u petak prije dzume ili poslije? I ako dodje prije hoce li ga onda pustiti na dzumu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.