Valjda jedan od ova dva hadalje nece igrati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako bi na Bosanskoj JahoriniHigh je napisao/la:Danas čuh da neko galami Pljuvač, pljuvač! i okrenem se, kad ono @joker90. Živ je, da zna džemat.
Hotel Termag, hobotnica i ramstek, sauna i thai masaža, jacuzzi i, mahsuz prije spavanja, kafkijanske pripovijetke. Čisti hedonizam.MortemHz je napisao/la:Kako bi na Bosanskoj JahoriniHigh je napisao/la:Danas čuh da neko galami Pljuvač, pljuvač! i okrenem se, kad ono @joker90. Živ je, da zna džemat.
Za koji klub ?escobarpablo je napisao/la:Sutra će šarnuti jedan igrač (rekao mi Simba- kralj lavova)
Jel to Hocko da se bacim sa fahrinog tornja.mirzatele je napisao/la:Za koji klub ?escobarpablo je napisao/la:Sutra će šarnuti jedan igrač (rekao mi Simba- kralj lavova)
Treba poranitimirzatele je napisao/la:Za koji klub ?escobarpablo je napisao/la:Sutra će šarnuti jedan igrač (rekao mi Simba- kralj lavova)
Ja vam masem a vi nista, ko **** levata a?High je napisao/la:Hotel Termag, hobotnica i ramstek, sauna i thai masaža, jacuzzi i, mahsuz prije spavanja, kafkijanske pripovijetke. Čisti hedonizam.MortemHz je napisao/la:Kako bi na Bosanskoj JahoriniHigh je napisao/la:Danas čuh da neko galami Pljuvač, pljuvač! i okrenem se, kad ono @joker90. Živ je, da zna džemat.
Brate danas kad sam vidio da je Moja TV definitivno uzela svr nase utakmice, ti si mi prvi bio u mislima.paulus je napisao/la:Pa sto ne stavi malog da igra m ako je talenat pokazace ga
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt i 50 gostiju.