Ovi nizi englezi od 5.8 krecu!
Nisam znao za tog lika nikako fkt, jbg slabo pratim te nase lige i igrace dole, hebi me ako bi znao 11 igraca nabrojati!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
https://www.instagram.com/p/BWm4JOgguxA ... obilinovicEffenberg je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Ok hvala ako ne zaboravis.jopaa7 je napisao/la: Ma normala nista to ozbiljno nije al eto malo smijeha i zajebancije, gledaj samo smijeha tu. Kaze jucer je opet popadalo sve i u smijeh![]()
Aj pogledam kad rucam taman prije Cilkana
Ma ovog boli rinaka, ili ima para ko Saban Saulic ili ne ulaze previse, vidi se da je opusten!![]()
Interesantno je to, on u toj opustenciji nekad neki tip lagodnije odtipuje i mi sto analiziramo i sve pratimo kazemo jbt pa bilo logicno, vidi budala zna a ja ne stavi na tiket. Interesantan fenomen, ali ovakvi tipovi ce bar pola tipova imat public betove neke!
Kao sto sam prije govorio public bet per se i ne mora biti losa oklada jer vrlo je izvjesno da ce doci, no belaj je sto ga svi odigraju pred mec kad je lupam 1.4 kvota a ne ufate ga dok se jagmilo na 1.65 - 1.80. Nije problem padat, problem je na kakvu se kvotu pada.
P.S. Sad mu gledam prethodne videe, kaze Kesolovilo![]()
Nadal - KachKanov hehehehehe umro sam od smijeha!
Jel ga i ti 3:0 imas? [emoji38] [emoji38]josipmusa je napisao/la:cilicu ne predaji ni slucajno
Ma nema predaje nije on takav. Nema brige za 3:0Effenberg je napisao/la:Jel ga i ti 3:0 imas? [emoji38] [emoji38]josipmusa je napisao/la:cilicu ne predaji ni slucajno
Mora predat cijelo Medjugorje ga odigralo. Slomice ga kad dodje dole!
ma ja ito u dublu sa monakom 3+, evo kraja na vidikuEffenberg je napisao/la:Jel ga i ti 3:0 imas? [emoji38] [emoji38]josipmusa je napisao/la:cilicu ne predaji ni slucajno
Ja @6.5 na 10 unita cekam njeg jos. Skino duklu U2.5 @1.75 15 min do kraja [emoji38] Slask 1.pv x @2.10 i Fedju na @1.9 uzeo nakon 1.seta. malo da se osvjezi. Doduse imam na 5 uloga isto pred mec sto odigra jedan tiketic @2.5 za 3:0 al tu moram Hajduka docekat u2.5 i domzale 1.go.josipmusa je napisao/la:ma ja ito u dublu sa monakom 3+, evo kraja na vidikuEffenberg je napisao/la:Jel ga i ti 3:0 imas? [emoji38] [emoji38]josipmusa je napisao/la:cilicu ne predaji ni slucajno
Nema ovo vise smislabadblueboylivno je napisao/la:Dva pada na jednom danas:
Westerlo - Mechelen odg3+ 0-6
Osijek - Rudeš 1 1-1
#whyalwaysme
Kuce okucnice na kvotu 17 Rijeku!vozdra je napisao/la:
Rudeš Rijeka ovi nešto pobrkali u bh playu
zamijenili su domacinstva, rijeka je domacin na rujeviciEffenberg je napisao/la:Kuce okucnice na kvotu 17 Rijeku!vozdra je napisao/la:
Rudeš Rijeka ovi nešto pobrkali u bh playu![]()
Nisi dovoljno sarmantan za zene dragi Ibrice. Nigdje tog tvog alfa muzjastva!orbi je napisao/la:U pm sto odigra ove glupače. Prvo Italija sad njemačka još uvjek 0:0 nikad vise
Zato si ti sam u GrazuEffenberg je napisao/la:Nisi dovoljno sarmantan za zene dragi Ibrice. Nigdje tog tvog alfa muzjastva!orbi je napisao/la:U pm sto odigra ove glupače. Prvo Italija sad njemačka još uvjek 0:0 nikad vise
Suti Ibrice i ne yebi. Ode ja na urlap ko tebe sisa!orbi je napisao/la:Zato si ti sam u GrazuEffenberg je napisao/la:Nisi dovoljno sarmantan za zene dragi Ibrice. Nigdje tog tvog alfa muzjastva!orbi je napisao/la:U pm sto odigra ove glupače. Prvo Italija sad njemačka još uvjek 0:0 nikad vise![]()
**** ruku svoju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.