Ma smaram se evo već skoro 5 sati. Još malo pa kući.Sarmelino je napisao/la:Evo gura se,kako posoAerials je napisao/la:Selam, kako je?Sarmelino je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
đesi to počela raditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gdje si nastradoDex je napisao/la:Boring
Šta ću stavit svrhu doznake kad hoću platit kaznu za saobraćaj, i ono jel preko banke ide
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kod željezničke, iza sna pokupio vlasničku umjesto saobraćajneBesic je napisao/la:Gdje si nastradoDex je napisao/la:Boring
Šta ću stavit svrhu doznake kad hoću platit kaznu za saobraćaj, i ono jel preko banke ide
I onda lik koji se kupao u barama na stadionu mi napiše kaznu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nebitno, bitno je da sam na budžetu.legenda reala je napisao/la:đesi to počela raditi
Ma na mjesec samo, da se ne smaram u kući dok nema ispita.
- legenda reala
- Kontakt:
Al imaš opasne vezeAerials je napisao/la:Nebitno, bitno je da sam na budžetu.legenda reala je napisao/la:đesi to počela raditi![]()
![]()
Ma na mjesec samo, da se ne smaram u kući dok nema ispita.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma da je kakav posao, pa haj'. 
Uhljebila se Aerials ko RioAerials je napisao/la:Nebitno, bitno je da sam na budžetu.![]()
![]()
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
pao godišnji, CG, here I come 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma kakav on, sitna riba.Pegi10 je napisao/la:Uhljebila se Aerials ko RioAerials je napisao/la:Nebitno, bitno je da sam na budžetu.![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
I Rio je otišo, potraži ga tj nađi mu neštobodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Aerials nek je sa srećom
De pojasni, zaista nisam pratio u zadnje vrijeme medije?legenda reala je napisao/la:Bogami bi ti preće bilo da odeš u Doboj, vidiš kako su tamo ovi naši zglajzaliHendo je napisao/la:
Od 14.08.2017. do 26.08.2017. sam u Vogošćanskoj Plavoj džamiji, bujrum.
Kocka je bačena
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Zene rasirite noge, eto bodija do crne gore.bodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Obzirom da idem s još 4 mudonje prvo moram sebi šta nać, konkurencija bejenalegenda reala je napisao/la:I Rio je otišo, potraži ga tj nađi mu neštobodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Aerials nek je sa srećom
kako je tebi momčino, jel bilo šta na belegiju tamo ovih danaEvolution87 je napisao/la:Zene rasirite noge, eto bodija do crne gore.bodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sretan rodendan prvom Sandzakliji foruma 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Evolution87
- Kontakt:
Ma gdje nije brate, na ovoj ultri se bas moras potruditi da ga ne zabijes. Stigao u Split u cetvrtak, sutra picim nazad za Sa, pa cemo ma Hvar tamo pocetkom augustabodi123 je napisao/la:kako je tebi momčino, jel bilo šta na belegiju tamo ovih danaEvolution87 je napisao/la:Zene rasirite noge, eto bodija do crne gore.bodi123 je napisao/la:pao godišnji, CG, here I come
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Osuditi kao i crni humor na pdfu smijesne slike. Ne znam majke mi, ne mogu da shvatim ljude....Ili neljude. Vise ovo drugo pristaje, a i razumljivije je.DANTES je napisao/la:Prelistaj profil.. Vidjećeš o čemu se radi..Derdiyok je napisao/la:Naravno da ne misli, tu se radi o drugim stvarima.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi ce nas ipak istrijebiti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hvala medeniMokes je napisao/la:Sretan rodendan prvom Sandzakliji foruma
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa bolest, nema priče. Bolesno i ismijavanje žrtava, a i bolestan naziv profila. Bolesnik uzeo ime čovjeka koji je proglašen za sveca, a koji je umro 1994. dakle prije i Srebrenice, društvenih mreža...Derdiyok je napisao/la:Osuditi kao i crni humor na pdfu smijesne slike. Ne znam majke mi, ne mogu da shvatim ljude....Ili neljude. Vise ovo drugo pristaje, a i razumljivije je.DANTES je napisao/la:Prelistaj profil.. Vidjećeš o čemu se radi..Derdiyok je napisao/la:Naravno da ne misli, tu se radi o drugim stvarima.
Baš sinoć nakon što je objavljen ovaj ss, nađem taj profil, gledam objave... ono vodi neki ili narkoman ili budalčina, bolesnik, šta već... Ali džaba se koprcam, svi smo mi isti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.