Ako AIK krene po zlu, dosudjuje im penal. To je taj fudbal gdje para busi, gdje burgija nece.zlatandr je napisao/la:Grci nam sude u revansu fuj
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos tri dana do AIK-ovog kraja u ovogodisnjim euro takmicenjima 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pojacajte upravo malo tu ponudu za vukotica, dovedite nekog kapitalca, ove godine cak i zaduzenje neko da bi se osvojila titula treba biti opcija.
Jer ko osvoji ove godine titulu, sljedece godine ce imati veliku sansu da se odvoji od ostatka ove lige.
Nikad vaznija titula ko ove godine.
Jer ko osvoji ove godine titulu, sljedece godine ce imati veliku sansu da se odvoji od ostatka ove lige.
Ako treba pauzu uradit koju godinu sa jugom, ne pocinjati nista nego uloziti sve napore da se ojaca tim da se osvoji titula upravo zbog ogromnih novaca koji su u pitanju pa sa tim novcima i jos jacim pojacanjima dogurati u evropi sto dalje da bi poslije se moglo krenuti sa jugom.
od evrope i lendrica definitivno mora se uloziti u pojacanja inace se mozemo poselamit sa titulom, gdje izgleda da Siroki ce biti sa ovom igrom koju svi hvale najfavorit za osvajanje ako se Zeljo ne pojaca.
od evrope i lendrica definitivno mora se uloziti u pojacanja inace se mozemo poselamit sa titulom, gdje izgleda da Siroki ce biti sa ovom igrom koju svi hvale najfavorit za osvajanje ako se Zeljo ne pojaca.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Neandertalac
- Kontakt:
Apsolutni ove sezoneNeandertalac je napisao/la:Titula je imperativ!
Malo smo ponudili za Vukotu 30 milja, neka im ponude 50 milja dosta im, ma realno nama trebaju bar tri igraca jos, spic, vezni, stoper, ako mislimo ganjat titulu ove sezone jer kokurenti Zrinja i Sarajevo su oslabljeni jer su im otisli itekako vazni igraci, jos Zrinji ode ev citam Katanec, jedino Siroki ostaje tu malo ozbiljan za titulu , evo nam Grk sudi sa Aikom u revansuirfo je napisao/la:Pojacajte upravo malo tu ponudu za vukotica, dovedite nekog kapitalca, ove godine cak i zaduzenje neko da bi se osvojila titula treba biti opcija.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Laik sam za to, ali mi se čini da je 30000 baš smiješno, cigančenje mrtvo, bolje da nisu ništa slali... Do petka je transfer rok u ovoj šabanskoj ligi, k'o kad smo mimosvijet, pa bi valjalo da to pojačaju baš i da Vukota dođe 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pisu sportske da bi trebo adilovic doci, ne znam vala, on je za mene jedan od onih igraca sto samo u amarovom sitemu mogu biti dobri 

Odu ti dva kapitalca (Miro i Lendra), uzmes pare od evrope i od prodaje Lendrica i ne dovedes kapitalca niti jednog, a zelis iskorak.
Logike nema nigdje.
Logike nema nigdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima malo logike. Trebamo se radovati ako Miro završi karijeru, to bi nam trebala biti neka satisfakcija.bhsport je napisao/la:Odu ti dva kapitalca (Miro i Lendra), uzmes pare od evrope i od prodaje Lendrica i ne dovedes kapitalca niti jednog, a zelis iskorak.
Logike nema nigdje.
Postali smo bahati previše a sila nije Bogu mila.
P.S. Po lovi koju smo dali, na papiru Projić je kapitalac.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Od slobodnih kapitalaca koliko ih mozemo navesti trenutno?
Stevanovic, Spahic, Handzic...
Stevanovic, Spahic, Handzic...
Ma nisam ja za njegov povrtak nikako , stat u kraj treba tim povratnicimairfo je napisao/la:pisu sportske da bi trebo adilovic doci, ne znam vala, on je za mene jedan od onih igraca sto samo u amarovom sitemu mogu biti dobri
@Maldini eto najavi ja spica ti haha

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Što se tiče titule u prošloj sezoni mislim da smo trebali riješiti se Kupa BiH i jurišati samo na titulu. Imali smo tanak roster. Igrači su izgarali u tim utakmicama jer nemaju naši igrači iz premijer lige tu fizičku spremu da igraju toliki broj utakmica u tako kratkom vremenskom razdoblju. To će se desiti i ove godine ako budemo po svaku cijenu jurišali na oba fronta. Nije Zrinjski bijo glup kada je ispao u ranoj fazi. Oni da su gulili na oba fronta kao i mi mi bi osvojili titulu sa 6-9 bodova razlike. Zato se iskreno nadam da nećemo biti glupi ove godine kada već imamo školu iz prošle i da je stručni štab svjestan da ove godine ( mora ) titula u dolinu da se vrati.
Naprijed Željo
Naprijed Željo
Adilovic zamjena za Lendrica.[emoji38] [emoji38][emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Projicu je sve preko 3.000 pljacka dok se ne dokaze.Neandertalac je napisao/la:Ima malo logike. Trebamo se radovati ako Miro završi karijeru, to bi nam trebala biti neka satisfakcija.bhsport je napisao/la:Odu ti dva kapitalca (Miro i Lendra), uzmes pare od evrope i od prodaje Lendrica i ne dovedes kapitalca niti jednog, a zelis iskorak.
Logike nema nigdje.
Postali smo bahati previše a sila nije Bogu mila.
P.S. Po lovi koju smo dali, na papiru Projić je kapitalac.
A da zaboravio sam, imao si i pare za Gotala koje su ostale nigdje....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
taman te pare ulozit u adilagu, kad vidimo da ne moze igrat ozbiljnog fudbala nakon dvije sedmice, valja ga onda isplacivat do kraja ugovora ko jahubhsport je napisao/la: A da zaboravio sam, imao si i pare za Gotala koje su ostale nigdje....

Bespotrebno se dovodi Adilovic kad vec imas Nikolica. Treba nam neko slican Lendricu. Boze sacuvaj...
I za ovu ponudu se brukamo. Bolje da nisu nista ni ponudili. Mislim ne treba im sad ni ponuditi bas ogromne pare,ali je sramota ponuditi 30.000 KM.
I za ovu ponudu se brukamo. Bolje da nisu nista ni ponudili. Mislim ne treba im sad ni ponuditi bas ogromne pare,ali je sramota ponuditi 30.000 KM.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
upravo to, da nemamo nikolica, onda bi adilovic korektno pojacanje bio, ovako nam treba neki kapitalac u napadu, ali izgleda da nista nismo naucili iz ranijih prelaznih rokova iako je ovaj izgledo obecavajuce na pocetkuLjoZee je napisao/la:Bespotrebno se dovodi Adilovic kad vec imas Nikolica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa i 37 gostiju.