Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 mar 2009, 14:17
ma Pjanic je veliki talenat, al mora jos dosta, dosta raditi da bi bio veliki igrac...ljudi moji pa sta je vama...Ibricic se dokazo i dokazo je da zna igrati, a ja mislim da ce Pjanic ako bude radio kako treba biti vewci igrac od Ibre, al da bi bio dobar nije potreban samo talenat, sto imaju i Ibra i Pjana...sjetite se rikelmea, veliki talenat, da je radio i da nije bio lijen sad bi bio jedan od najboljih, ne bi se pricalo o Ronaldu, Kaki, Riberiyu i ostalim nego o njemu...e to pjanic ne smije sebi da dopusi...pa iskreno, ovako u ovom trenutku ima i boljih od njega u liyonu...ne boljih dok su bili ovi sad sto su standardni dok su imali 18 godina, al sad trenutno su bolji vecina sto igra u prvoj postavi liyona, a i ibra je u boljoj formi od njega...za 1-2 godine o njemu ce svijet pricati a do tad nek dobro radi i nek se ne zajebava..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club