RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 20 avg 2010, 23:40

dusebajev je napisao/la:ima li kakvih novosti.Desava li se sta u najboljem bih klubu.Odavno nema nekih opsirnijih izvjestaja.
Dešava se, dešava - treniraju, pomalo igraju...trpe....
Sad će Doboj pa ćemo vidjeti dokle su stigli :)
Bosno moja poharana....

dusebajev
Kontakt:

Post Postao/la dusebajev » 20 avg 2010, 23:52

i milsio sam da treniraju,ali sta trpe nejasno mi je.da u pravu si za doboj.mislim da je ovaj turnir puno jaci nego prosle godine

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 avg 2010, 23:59

dusebajev je napisao/la:i milsio sam da treniraju,ali sta trpe nejasno mi je.da u pravu si za doboj.mislim da je ovaj turnir puno jaci nego prosle godine
trpe "teror imperatora" :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 21 avg 2010, 10:53

Trigger je napisao/la:
dusebajev je napisao/la:i milsio sam da treniraju,ali sta trpe nejasno mi je.da u pravu si za doboj.mislim da je ovaj turnir puno jaci nego prosle godine
trpe "teror imperatora" :mrgreen:
Pozzzz svima,evo i mene sa godišnjog :mrgreen: ...pa koliko samo čuo u velenju su pozitivno iznenadili slovensku publiku,skoro pobjediše kadeten,a ova ekipa je više borbena naročito u odbrani ;) ....malo imaju problema u napadu ali to mislim da če se sa vremenom posložit;)......

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 23 avg 2010, 17:13

Lijevi bek Risto Arnaudovski udaljen pa nakon revizije ugovora ponovo priključen momčadi

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 23 avg 2010, 19:20

brzi je napisao/la:Lijevi bek Risto Arnaudovski udaljen pa nakon revizije ugovora ponovo priključen momčadi
pa i imeperator izgleda da ima srce....pa ga vratijo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 24 avg 2010, 23:09

imperator ;)
pa ko ostavi onog nekica u bosni??? na -20 on iza ledja dodaje na pivota , risto :lol: , pazin :o ... da ne nabrajam dalje :cry:

u odnosu na lani, bosna otisla dva koraka nazad umjesto jedan napred
imperator, prodavac magle

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 24 avg 2010, 23:16

Ne znam da li je neko gledao ovu bruku u Doboju:

Chekhovskie Medvedi - Bosna 40:19

Bosna u drugom poluvremenu dala 5, a primila 20 golova?!?!?!?! Pa cini mi se da bi i Igman pruzio bolju partiju! Zar je moguce da ovako igra klub koji nastoji da napravi iskorak u ligi prvaka????

Majko draga, gledao sam i crvenio se umjesto njih. Svaka cast Irfane odlican izbor igraca, sve same strucnjake si doveo u Bosnu,a otjerao "levate" (Jaskic, Melic, Sabanovic, Buljugija, Golic...). I ne samo to..."odlicna" igra..."izgradjene" akcije koje se svode na beskonacka i bezidejna dodavanja izmedju bekova, sve dok jedan ne opuca loptu u odbranu protivnika. Krila i pivot ne postoje uopste na terenu, bas kao i prosle godine. Sa ovakvom igrom i ovakvim strucnjakom na klupi, da Bog da da izborimo Sparkasse ligu.

Ima li iko da makne ovo magare sa trenerske klupe dok nam nije skroz srozao klub?

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 24 avg 2010, 23:17

imeime je napisao/la:imperator ;)
pa ko ostavi onog nekica u bosni??? na -20 on iza ledja dodaje na pivota , risto :lol: , pazin :o ... da ne nabrajam dalje :cry:

u odnosu na lani, bosna otisla dva koraka nazad umjesto jedan napred

Bože sačuvaj bruke,od riste nadalje...ali ima i jedna pozitivna stvar :lol: ....bosna je čudo od ekipe oni fakat uopšte ne trebaju pivota jer ga uopšte ne vide...bvahahahhahhahahah....a o krilima da ne pričam...jedino kapisoda dobijo po koju loptu....ehhhh...jadna si ti bosno moja ove godine :cry: :cry: ....al kao što kažu nada zadnja umire ;)

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 24 avg 2010, 23:24

Adoxin je napisao/la:Ne znam da li je neko gledao ovu bruku u Doboju:

Bosna u drugom poluvremenu dala 5, a primila 20 golova?!?!?!?! Pa cini mi se da bi i Igman pruzio bolju partiju! Zar je moguce da ovako igra klub koji nastoji da napravi iskorak u ligi prvaka????

Majko draga, gledao sam i crvenio se umjesto njih. Svaka cast Irfane odlican izbor igraca, sve same strucnjake si doveo u Bosnu,a otjerao "levate" (Jaskic, Melic, Sabanovic, Buljugija, Golic...). I ne samo to..."odlicna" igra..."izgradjene" akcije koje se svode na beskonacka i bezidejna dodavanja izmedju bekova, sve dok jedan ne opuca loptu u odbranu protivnika. Krila i pivot ne postoje uopste na terenu, bas kao i prosle godine. Sa ovakvom igrom i ovakvim strucnjakom na klupi, da Bog da da izborimo Sparkasse ligu.

Ima li iko da makne ovo magare sa trenerske klupe dok nam nije skroz srozao klub?
Nije fino da tako govoriš o smajlagiču ipak je on kao igrač u životu nešto napravijo...rispekt...a možda je problem u igračima možda igrači ne kontaju??? :mrgreen: I djeluju mi ne ko ekipa,ko sami soleri...bože sačuvaj...užasssssssssss....a došlo mi da se razplačem koliko puta je bijo pucelj sam samo bi dodali loptu i to je to,,,a ne oni seljaci udaraju u zid odbrane!!! a fakat i na kraju pucelju d..... pa tražijo da ga trener promjeni,jer bori se skače ko majmun u 6 metara i ne dobije loptu....a krila ko da njih nema!!!!!

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 24 avg 2010, 23:27

Aikon je napisao/la:

Nije fino da tako govoriš o smajlagiču ipak je on kao igrač u životu nešto napravijo...rispekt...a možda je problem u igračima možda igrači ne kontaju??? :mrgreen: I djeluju mi ne ko ekipa,ko sami soleri...bože sačuvaj...užasssssssssss....a došlo mi da se razplačem koliko puta je bijo pucelj sam samo bi dodali loptu i to je to,,,a ne oni seljaci udaraju u zid odbrane!!! a fakat i na kraju pucelju d..... pa tražijo da ga trener promjeni,jer bori se skače ko majmun u 6 metara i ne dobije loptu....a krila ko da njih nema!!!!!
pa on je birao te igrace tako da je direktni krivac za ovo sranje od ekipe

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 24 avg 2010, 23:53

Aikon je napisao/la:

Svaka cast za igacke dane...ali sto se trenerske pozicije tice, to je ipak trebao da prepusti nekome ko se bar malo razumije u to...pa ovakvu "taktiku" bi imao bilo ko da ga pokupe sa ulice i postave za trenera

Rukomet je rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet je rukomet » 25 avg 2010, 01:03

Jeste on birao igraće i mora prihvatiti odgovornost za njih, tj. za njihov kvalitet i njihovu igru, odnosno u ovom slučaju njihov nekvalitet, ali su sigurno birani u skladu sa svojim BUDŽETOM ,jer nema kvalitetnog LB , SB ili DB isppod 5000,00 €, koje Bosna S. ne može platiti!!! Ovi igraći bi bili pojačanja za Goražde, Gradačac, Prijedor, Krivaju .........a ne za učesnika Lige prvaka! Nije problem u Irfanu, on i Nenad Njaradi su tu jedini pravi i ekstra profesionalci, mimo igraća, a mislim i da su stručni i kvalitetni , ali je problem čitav sistem. sustav RK Bosna BH Gas.
Nemaju svoje Škole rukometa koja je osnov svega za pravljenje kvalitetnog kluba, nemaju svojih kvalitetnih trenera u mlađim uzrastima, nemaju šefa u Kubu -svog Zorana Gobca, Sportskog direktora ,nemaju svog skauta za podrućje BIH a kamoli vani., ne koriste potencijale dvoranu na Mojmilu , Fakultet za sport i ostale kapacitete u Sarajevu za razvoj igrača, trenera i ostalog osoblja važnog za jedan europski klub........... ma ništa, onda nije čudo dagube od Cheovskih Medvjeda, jer kupovina skupih i istrošenih igraća sa strane mora jednom da pokaže da put kojim su dosad išli nije isparavan!Nikada ni na jednom pionirsko,. kadetskom ili junirskom prvenstvu nisam vidio nikog iz Bosne da prati mlade igraće,(osim vlastite promocije pojedinaca u ime RK Bosna) koji se već tad prate i kupuju, kako to radi Josip Glavaš za Izviđać, koji tu djecu skuplja i prati od 12 godine,po raznim turnirima u BiH i vani, zatim kupuje sebi i vidjet će te ako ostanu na okupu za 3-4 godine Liga prvaka,a trojica iz Izviđaća su bili u sastavu Hrvatske koja je u kategorijim U-18 osvojila zlatnu medalju, a jedan od njih Herceg - RK Izviđać Ljubuški, bio je i nosilac igre te reprezentaijce!
Ali i najvažnije u savremenom sport, u RK Bosna BH Gas više para, kao i u našoj BiH, i odmah nema i kvalietnih rezultata, igraća, trenera, doduše ima ali ne kvalitetnih.
Ko dovode ovog Žikica, pa ovo je sramota, juće u Doboju kao neki pionir od 14 godina, sramota, a čuo sam da mu je plata 6000,00€ura ili neko pere pare, pa će ga se ubrzo rješiti!???

Rukomet je rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet je rukomet » 25 avg 2010, 01:14

Žikicu ŽILE Milosavljević, sretno ti bilo U Zvijezdi nisam dobro napisao, a isto je to i sa Pažinom i Mesarićem ima Metković traži slobodne igraće treba ih pustiti, Nekića u Zadar, Kostu Savića u Brčko hoće da uđu u Premier ligu BiH, Mosorova-olmana Rusa iz Chehovskih medvjeda vratiti odmah kući kad krenu sa turnira u Doboju, Čakić ima drugi tim Bosnu 2 pa neka igra ako ima volje!!!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 25 avg 2010, 01:29

Bezidejna igra, koja se svodi na to ko ima vise hrabrosti da opuca. Ako nesto pod hitno ne urade doci ce u pitanje u s liga. A sto se tice lige prvaka, ako budu imali 2 pobijede to ce bit sjajan rezultat

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 25 avg 2010, 08:22

strucnost, i to postaje veoma upitno!!! prosle godine kad je dosao vjerovao sam u njega kao strucnjaka, sada sve manje... ako je toliko strucan, kako moze promasiti sa svim igracima koje je doveo iz hrvatske?
ako je toliko strucan, kako da se ne vidi napredak na nijednom od bosninih igraca? toliko je strucan da mu ekipa, za koju pricaju da najvise trenira u europi, izgleda kao skup rekreativaca pored onih rastrcanih rusa od 120 kila.
a sto ih desno krilo sa 38 godina odere za 6000, to ce ici na reviziju kao i ristino ;)

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 25 avg 2010, 08:47

Kako se jedan trener moze nazivati strucnjakom, ako mu se kopletna igra svodi na brzi centar i na soliranje bekova? Nijedne izgradjene akcije. Tako smo prosle godine mogli uzeti ligu, jer smo imali Doborca koji je zabijao po 10-15 golova na itakmici. Sloga je to provalilla i jednostavno brzim povlacenjem nakon gola i dobrim porkivanjem Doborca nas dva puta uzela. Ove godine ce biti jos lakse jer u ovoj ekipi nema niko da zabija golove. Svi gledaju da se sto prije rijese lopte.
Bosna je jedini klub koji umjesto pojacanja dovodi oslabljenja!!!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 25 avg 2010, 09:53

Ako je istina da Žikica ima plaću 6000 eura,onda se stvarno ima,samo što se troše na pogrešne igrače,tu je negdje i Arnaudovski sa plaćom,mislim da su njih dvojica skuplja nego cijela Sloga,a za te pare u današnje vrijeme možeš dovesti extra igrače

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 25 avg 2010, 10:55

brzi je napisao/la:Ako je istina da Žikica ima plaću 6000 eura,onda se stvarno ima,samo što se troše na pogrešne igrače,tu je negdje i Arnaudovski sa plaćom,mislim da su njih dvojica skuplja nego cijela Sloga,a za te pare u današnje vrijeme možeš dovesti extra igrače
Ako Žikica ima 6000 eur platu svaka mu čast!!!! da je tako prošetao rk bosnu...ali postavlja se pitanje očeli sve dobit??? :o ...a da ima risto takvu sličnu platu povrača mi se...on nije vredan 500 euri!!!! :twisted: :twisted: ...ma hajd opet ja se nadam nekom čudu pa da se sve to posloži i da shvate igrači neki glupani da je rukomet kolektivni sport....a ne sport solera!!!!!!!!!!!!

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 25 avg 2010, 22:37

"Rusi mogu u svakom trenutku da pobijede sve evropske sastave. Ekipa bezmalo ima tri postave i nebitno je koja je na terenu. Oni igraju punim tempom cijelo vrijeme", kaže Petar Kapisoda, rukometaš Bosne.

a kako bi trebali igrati? :?:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.