Jel valja?anell je napisao/la:Promjeni avatar, dvije utakmce nisi gledo. Jel te stid ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jel valja?anell je napisao/la:Promjeni avatar, dvije utakmce nisi gledo. Jel te stid ?
Uvijek ste znali prodat igračeArsenal goalkeeper Wojciech Szczesny is set to land an £8m move to Juventus
Poslije turneje u kini valjda,trebao bi se odigrati Emirates cup,onda finale CS protiv Chelsea ,i pocinje sezona sada ce to jos malo,ali se i ne radujem jer sve su prilike da ce Alexis otici a mi cemo biti veci qurac nego prosle sezonedark44 je napisao/la:Spominjel se sta, i kad se manekeni vracaju u London?
Loš golman.Kontraa je napisao/la:Uvijek ste znali prodat igračeArsenal goalkeeper Wojciech Szczesny is set to land an £8m move to Juventus
Znači dobar,anell je napisao/la:Loš golman.Kontraa je napisao/la:Uvijek ste znali prodat igračeArsenal goalkeeper Wojciech Szczesny is set to land an £8m move to Juventus
Neće, ako kao zamjena dođe Lemar. Ali ako se proda Alexis a dođe Mahrez ili ne dođe niko, bit ćemo sedmitopnik1 je napisao/la: sve su prilike da ce Alexis otici a mi cemo biti veci qurac nego prosle sezone
To mi je još uvijek jedina nada da ostajeanell je napisao/la:Davno sam ja ovdje napiso da Alexis ide
Citiraj me u septembru.Kontraa je napisao/la:To mi je još uvijek jedina nada da ostajeanell je napisao/la:Davno sam ja ovdje napiso da Alexis ide
anell je napisao/la:Kakvim aparatima, jesil dobro ?
Kakvoj rupici ?Seaman je napisao/la:anell je napisao/la:Kakvim aparatima, jesil dobro ?
kako u rupici majstore![]()
jel ima dovoljno kisika
anell je napisao/la:Kakvoj rupici ?Seaman je napisao/la:anell je napisao/la:Kakvim aparatima, jesil dobro ?
jel ima dovoljno kisika
Seamane, sine, poslušaj starijeg od sebe: ne čitaj svakog prevaranta na Twitteru. Ušparaćeš sebi živaca.Seaman je napisao/la: kako u rupici majstore![]()
jel ima dovoljno kisika
On izgleda nema pojma da ti ne ulaziš u rupiceanell je napisao/la:Kakvoj rupici ?Seaman je napisao/la:anell je napisao/la:Kakvim aparatima, jesil dobro ?
jel ima dovoljno kisika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.