FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 21:53

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je kvaj kremenko, cuj Deni Hocko. :rol:
Bice Hocko Hocko Zeljo karo.

@pitaru ne zna se sa njim nikad. :hmmmmm:
Šuška se da te Ilievski stavio da skeniras karte ovaj vikend, u sklopu akcije rezanja troskova, nema dabe da dode Reisulema. :rol:
Da je bar tako buraz bio bi veci priliv novca. :kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2017, 21:56

Radije bi kineza trpio nego da bude kao sto je prije bilo baljak celo bajramovic i takve budaletine.

Najbolja Varijanta je da neko dode iz vana poput sisonje i da odkupi klub.

Mi mnogo bolje funksijonisemo kao klub sad nego prije Tana. Samo je priblem sto Tan nece vise da ubaca love u klub da se napravi taj jedan skok da prosace i hercegovce popisamo i pokaramo i zakucamo uzemlju.

Poblike isto imamo
8.5 k clanova
3 terena
0 duga

SAMO NAM FALI ULOG MALO JACI U PRVI TIM I TRENERA.

Gdje onaj iz kanade sto je nudio 12 m € tanu

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jul 2017, 21:58

Sabinho je napisao/la:
Ja samo hocu vecu priliv krvi i znoja na utakmicama i treninzima! Kad bi ja naletio bilo bi ide komadant, ruke na celu svi na desno! Pickeeeee jedne od koga smo mi ispali!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jul 2017, 22:00

Neki se bas trude da budu drugaciji..prvo pljuvaci, sad hoce da su i bojkotasi :urnebes: Komedija citati :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 22:18

Sabinho je napisao/la:
Ja samo hocu vecu priliv krvi i znoja na utakmicama i treninzima! Kad bi ja naletio bilo bi ide komadant, ruke na celu svi na desno! Pickeeeee jedne od koga smo mi ispali!
Razumijem te sve prijatelju. :cry:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2017, 22:23

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Razumijem te sve prijatelju. :cry:
Sastavio sam jednu ogromnu poruku kao odgovor na ovo ali je prebrutalno, kontam da mi neko muriju ne zove :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jul 2017, 22:28

Napisi slobodno Mortem, sakupit cemo za kaucije, necemo dozvoliti da te pipaju. Zapamti nike robija teski, nego robijasi. :rol:
Valja ti za Celik navijati. :lol:

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 jul 2017, 22:31

Ja koliko znam da je i Čala spremio ostavku.
Imao je u četvrtak sastanak sa Valentinom,Sabrinom i Kenom preko skypea.
Šta je odlučeno jos ne znam.
Imamo i velike probleme u Akademiji,vode se igrači,kako ko naiđe,a ostali smo i bez 2 trenera do sad.
Uglavnom nimalo nisam optimističan :thumbdown:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 jul 2017, 22:41

Interesuje me zašto svi igrači koji dolaze u naš Klub znači uvijek iste izjave daju tipa ''Drago mi je što sam došao u najveći Klub u BiH, sviđaju mi se ambicije ovog kluba...'' i tako dalje.
Svakih 7+ godina osvojimo titulu, ambicije nemamo, nikad ništa ne napravimo u Evropi, igrački kadar nam je osrednji, ništa posebno, imamo vlasnika koji ništa ne radi za klub, nemamo jasan uvid u ciljeve i rad kluba.

Mi smo kao AC Milan što je bio do ovog ljeta sa liderom koji ima novac, a uopšte ga ne interesuje klub.
Sarajevo je posrnuli medvjed čiji se zimski san odužio na evo već 2+ godine...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 jul 2017, 22:42

ReufHerco je napisao/la:Ja koliko znam da je i Čala spremio ostavku.
Imamo i velike probleme u Akademiji,vode se igrači,kako ko naiđe,a ostali smo i bez 2 trenera do sad.
Cuj zna koristiti skype!? Da li nekad zaluta u potragu za igracima koji nisu imali veze sa nama ili Olimpikom!?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 jul 2017, 22:46

Pantelija je napisao/la:Zip-e mudonja, hajde kad si ti dao fks toliko, da ti dokažem na pp da sam Ja koliko si ti dao, dao 5x više!!!

Ti ćeš meni pisati sta Saam ja dao fks, i ti ovdje nekoga zoveš ili ne.zoveš navijačem????
Ja evo prvi neću na Koševo, poslije 20 godina gledanja kluba, jednostavno ne želim da budem dio klimača glavom koji sute i gledaju kako.tim sa najvećim budžetom i najboljom situacijom sa mogućnostima tone i ide u sinovrat, da se nema para za pojačanja a ima za dva pr-a, oba.neskolovana i zaposlena preko veze!!!!

Sto moram gledati da mi.sda Guzi državu, moram gledati da mi po istoj proceduri neko.**** klub?
Ne moram biti mazohista i gledati to....
I sta ti imaš pričati o biljku i slicnima, ja sam zbog istih batine dobijao, tukao se da bi otišli, bojkotovao sjever da bi vratili klub gdje mu je mjesto, život dajem da nisi minute na zapadu.bio, da nemaš pojma kako je.otišla i agentura i bivša uprava, pun mi **** moralista lažnih, a alergije imam od.legendi sarajeva koje su tu samo kad su pare bile

Ko god neće da gleda ovo ima apsolutno.pravo jer je.ovo cirkus nastao od.kluba!!!!
Imaš vlasnika milijardera a ispadaš od Zarije nekakve, nisi konkurentan klubu koji je u dugu 5 mil a iduće godine će te sloga sa azmirom pregaziti!!
Sedam dana prije početka nove sezone BHT Premijer lige BiH pojavila se informacija da bi ekipu Sarajeva mogla napustiti dva standardna prvotimca.

Na izlaznim vratima nalaze se Nermin Crnkić i novi kapiten Bordo tim Marko Mihojević.

Nermin Crnkić se, zajedno sa Edinom Rustemovićem, našao na udaru navijača nakon nevjerovatnog promašaja u finalu Kupa BiH na Pecari. Nakon toga nije igrao dvije utakmice na kraju prošle sezone . Iako je Rustemović napustio Koševo, Crnkić se odlučio na ostanak i opet je upisao nevjerovatan promašaj. U prvom pretkolu Evropske lige u 89. minuti meča protiv Zarije, koji se igrao na Koševu, promašio je penal koji je Sarajevu garantovao prolazak u drugo pretkolo. Nakon toga Janjoševa ekipa je ispala nakon penal lutrije. Crnkić se odlučio na odlazak van granica naše zemlje i najvjerovatnije će u ponedjeljak dogovoriti sporazumni raskid ugovora sa Sarajevom.

Sa druge strane Bordo ekipa bi mogla profitirati odlaskom Marka Mihojevića. Za usluge, novog kapitena Sarajeva, interesovanje je navodno pokazala Crvena zvezda koja ima problema na stoperskoj poziciji. Mihojević je odigrao odličnu prošlu sezonu u Bordo dresu, dobio je nagradu navijača za najborbenijeg igrača “Ismir Pintol”. Sa Bordo klubom ima ugovor do decembra 2018. godine.
Samo dajte slobodne papire
Kratko ti onda gledas Sarajevo i ne znas da je bilo 10 puta gorih situacija, pa se nije prestajao pratiti klub ili bilo price o nekakvim bojkotima.
Nije zivjeti i disati za Sarajevo samo kada se uzimaju trofeji i kurci se sa selfijima sa terena Koseva i slikama sa igracima koji su tada idoli, svetinje..
Ne znam sjecas li se sampionske generacije prijeratne, najsretniji dan u zivotu, da bi par godina poslije toga koprcali se za opstanak, prekidale se i ponavljale utakmice, ali nikada ni pomisli da prestanem pratiti Sarajevo.
Jer to je bolest, od koje mnogi na njihovu srecu nisu jos oboljeli....nije to kao sto je sada in reci, guranje glave u pijesak....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Arhitekt
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arhitekt » 16 jul 2017, 22:51

Evander je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:Čuj bojkot...ko god da se toga sjetio, pravi je imbecil.
Bojkot vec imas, samo nije zvanican.
Posjeta ove sezone ce biti najmanja u istoriji.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Nece

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2017, 22:54

Brate kad ti tako kazes onda sam jos zabrinutiji. Jer znam da znas puno toga u i oko kluba,a nisi nikada lupetao i bacao lazne insajderske ovdje,uvijek su ti postovi bili odmjereni i ozbiljni.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 16 jul 2017, 23:04

zagorski je napisao/la:
Brate kad ti tako kazes onda sam jos zabrinutiji. Jer znam da znas puno toga u i oko kluba,a nisi nikada lupetao i bacao lazne insajderske ovdje,uvijek su ti postovi bili odmjereni i ozbiljni.
Pa šta ako ode? Gore ne može biti, a ni bolje vala.
Ja sam po prirodi optimista, čekam uvijek neku lijepu vijest, ali bez svakog se može.
Ako ne želi da bude više u klubu i ne mora.
Veće je Sarajevo od bilo koga, to mora da se zna.
A da smo na neke titule redovne navikli, vala i nismo, tako da ne vidim u čemu je problem i ako ode Mister Čala.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 23:06

BordoBolesnik je napisao/la:
Cuj zna koristiti skype!? Da li nekad zaluta u potragu za igracima koji nisu imali veze sa nama ili Olimpikom!?
Ja vjerujem da "zaluta" ali koliko se on pita... :geek:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 jul 2017, 23:12

Dobijamo Zrinjskog dva razlike..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jul 2017, 23:13

Opet priča ko nije dovoljno dugo gledao FKS, ko je veći navijač... Kako ludo.
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 23:14

PitarBordo je napisao/la:Opet priča ko nije dovoljno dugo gledao FKS, ko je veći navijač... Kako ludo.
Ma uvijek se isto vrti, isforsirana prica vec mjesecima. Prijatelju, ko je po tebi najveci favorit za titulu?

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 jul 2017, 23:20

Sabinho je napisao/la: Ja vjerujem da "zaluta" ali koliko se on pita... :geek:
Ta ti ima mjesta. Siguran sam da ima svoje zelje ali da nisu u skladu sa mogucnostima. Ovdje mislim na neke realne stvari, igrace koje u ovom trenutku mogu dovesti Zrinjski i kone a mi ne. Siguran sam da postoji nesloga u tim strukturama na relaciji trener-administracija jer ocito ni Cala ne zeli pristati na neke dvorazredne opcije sto dokazuje limitirana i nepotpuna ekipa par dana do prvenstva. Bez obzira na sve, moja prognoza je sezona bez trofeja i pitanje vremena kada Cala leti.
Posjeta? Mizerna!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 23:26

BordoBolesnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ja vjerujem da "zaluta" ali koliko se on pita... :geek:
Ta ti ima mjesta. Siguran sam da ima svoje zelje ali da nisu u skladu sa mogucnostima. Ovdje mislim na neke realne stvari, igrace koje u ovom trenutku mogu dovesti Zrinjski i kone a mi ne. Siguran sam da postoji nesloga u tim strukturama na relaciji trener-administracija jer ocito ni Cala ne zeli pristati na neke dvorazredne opcije sto dokazuje limitirana i nepotpuna ekipa par dana do prvenstva. Bez obzira na sve, moja prognoza je sezona bez trofeja i pitanje vremena kada Cala leti.
Posjeta? Mizerna!
Mislim da je Zrinjski jedini u mogucnosti da dovede nesto jaca imena. Kone isto nisu u stanju nista da naprave po tom pitanju, barem je to moje misljenje. Sto se tice nas, sto kazes nesto ne stima ili jednostavno nemamo para i tacka, pa pokusavamo za sicu dovoditi igrace? Cali sve zavisi od prva tri kola, ako startuje dobro svasta moze biti. Cinjenica je da mora malo dodati gas i cesce napadati protivnika. Sto se tice posjete, sve ovisi od ta prva tri kola, moze se napraviti uvijek euforija ako se uzimaju utakmice. ;) Ja cu ici na tekme pa makar, previse puta u zivotu nisam bio u situaciji da dodjem na utakmicu tako da vise ne propustam, eventualno Zrinjski zbog putovanja. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 35 gostiju.